Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme kódy do bety C&C: Tiberium Alliances
10.2.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
me teda stale nic nedoslo
-
-
A ono už je 20:00 ty negramotnej retarde?
-
-
Ahoj,pokud máte volno v alianci tak mi prosím pošlete pozvánku.Díky.
-
Kto si ma prida do Alliancie? Meno Muraddin ;)
-
Hmm teď hraju Settlers .... a asi jsem z něho moc zhyčkaný (graficky). Ale ani video mě nezaujalo. Ale taková lepší náhražka Infinita to nemusí být špatný.
-
Jo je to DObrý :-). Mne to baví jsem ve World 2 jmenem Stormangels kdo da Allianci?
-
-
Bufon1102 prijmem alianciu:D
-
bladedragon5 jo zatim to vypada dobre
-
-
Posláno :-) Na allianci
-
-
-
Nevypadá to špatně, útok, obrana, stavění a všechno vypadá kupodivu na browserovku celkem k světu.
Ke spokojenosti bych ještě rád někomu rozbil hubu, ale týden newbie protection mi v tom zabraňuje.
Snad to bude úspěch. -
Kdyby chtěl někdo alianci tak posílejte.Jsem tam jako Frozovel(Svět 2).
-
Nikdy jsem takovýhle typ her nemusel, ale pokud se jedná o C&C, nezaváhal jsem a jsem ve hře *1* Frozovel: Napsal jsem ti o alianci, snad mě přijmeš, třeba si navzájem pomůžem ;-)
-
-
Mam založenou Allianci a je nas tu už docela hodně čechu či slováků :-) Kdo by chtěl ad napíše sem XD
-
-
glad44 pls invite
-
nick: FrostedBurner , taky mě můžeš přidat =)
-
TEŽ mam zajem se PŘIDAT do tvoji aliance muj NICK JE LUKWOD
-
prosím přizvi mě taky...sem sice v alianci ale sme tam jen čtyři bo kolik...nick: fildabecks
předem díky..:)) -
Tak mě přizvi - nick: Leckie7486
-
-
-
Kdo chcete do aliance člověka s 450 body, invite Tarellond. Svět 2.
-
až by som dostal kľúč (uvidíme), tak zahrám, ale graficky ma to nenadchlo. je síce druhá vec, koľko tam bude hrať naraz ľudí, koľko jednotiek atď, ale aj tak, možno by som uvítal niečo v tomto zmysle, ale plnohodnotné. No možno na hranie v práci bude stačiť :)