Přejít na výpis diskuzí
Rozdáváme kódy do bety C&C: Tiberium Alliances
10.2.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Zatim docela sranda. Doufam ze to moc nezazdej placenim
-
Zatím dost v pohodě hra.jen mám problém s Firefoxem.Tam mi to vyhazuje chybi ve skriptech,ale v exploreru to šlape v pohodě.nevíte čím by to mohlo být?A ještě se chci se zeptat.Je tam někde něco jako odhlásit a nebo se to jen ukončuje tím že stránku zavřu a dám opustit stránku?
-
nepovažuju se za povrchního člověka, ale takhle hnusně vypadající hru odmítám hrát..
-
Za týden budeme muset začít nějak utočit XD Už jsem vzal taky nějaky spojenectví s jednim Cechem MARV WoT :-)
-
Hoj.Mám 3 FPS Firefox.Nějaké tip na normál hru?
-
-
Dole v pravo je options a hned jak to otevřeš mužeš odškrtat ty 4 věci dole.já sem si teda nechal zaplí animace,ale jinak ostatní vyplí a šlape to líp a občas pomuže vypnout zvuky. to osškrtni audio on.
-
-
Díky.Je to lepší.Ještě se optám.To je na způsob třeba travianu apd?..stavíš a utočíš?
Měl bych spoustu otázek,ale tu nejzásadnější,proč se harvestry nehýbou-nevozí :D -
-
Protože těží jakoby na tom svojem políčku a nikam se nehejbou.hejbou se jen jednotky při utoku.jinak zakladna je jen budovi bez pohybu(když nepočítám animace).
-
-
Další otázka.Nediv se,nehraju také hry.Hrál sem kdysi travian.
Jak se mě to tam vše na to políčko vleze?dostanu větší pole?je tam budov docela dost.
-
-
-
-
-
Já jsem prozatím spokojen. Tímto děkuji redakci tiscali za zaslání kódu:)
Jinak hráč Veskoslav, až mně budete nabírat:-D -
Už zase s tou grafikou? To snad nevíte že úplně vždycky nejdřív záleží na hratelnosti? Pokud ta bude dobrá tak grafika je mi šumák.
-
-
Ikdyž bude ženská v posteli naprosto super, taky si to taky neužiju, když bude hnusná jak noc *1*
-
určite, ale niekedy grafika dokáže hrateľnosť poriadne zabiť. A občas nielen hrateľnosť, ale aj žalúdok ;)
-
-
Tak jsem poprve ziskal vice nez tisic RP (1110, abych byl presny) za jeden utok - na jeden zatah jsem vybilil kemp lvl 7. Takze podle me jakmile zcnou byt misto kempu outposty, bude to podle me v radech tisicu a jestli to pujde jeste dal, myslim, ze MCV jde do dvou tydnu ziskat.
Ale proc by to clovek delal, kdyz za stejnou cenu muze zabezpecit obranu a koupit do utoku jednotky, ktere vsem vytrou zrak -
Chvapci FF mě píše:Skript na této stránce je buď zaneprázdněn nebo přestal reagovat. Nyní můžete skript ukončit nebo počkat, zda se dokončí sám.
Skript: http://prodgame03.alliances.commandandconquer.com/11//346061/script/loader.js:4725
Co s tím.. -
-
Zatím netuším.Tento problém mám ve Firefoxu také.bohužel nevím čím to muže být.V Exploreru mi to šlape v pohodě,ale radši bych to valil v FF.Takže budu taky rád za každou radu.
-
-
proc se pod tento text podepisuje pani redakce?? He???
-
-
Protoze to je redakcni informace? He???
-