Přejít na výpis diskuzí
Rozeberte si klíče do PC bety závodní hry The Crew, která nakonec poběží v 60fps
26.8.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Už žádnej nefunguje
-
-
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/554/The-Crew-Beta-Key-Giveaway.html
-
roluj "o]
-
-
Fps 30 je pro mě nehratelná hra. 60+ fps je normální požadavek na všechny hry za všech okolností. Trochu nechápu...
-
Jenom sem si přečetl ten nadpis, tak mě polila hrůza ... "která nakonec poběží v 60FPS"
To je snad u hry základ a netřeba to psát ne? Hru běžící na míň než na 60FPS by snad ani nikdo dobrovolně nehrál. -
-
jop.. melo by se upozornovat na hry, ktere nebezi 60+ ne naopak :)
-
Proč? Bez problému.
-
-
Tak mě osobně z her co jedou na 30FPS začne bolet hlava. Nevím proč, u filmů se mi to nestává. Proto já vždycky nastavuju hry tak aby jeli na 60FPS, klidně oželím kvalitu zobrazení, ale FPS je pro mě to nejdůležitější.
-
Ale jo, klidně hrajte třeba na 5fps, ale ať mi nikdo necpe uzamčených 30 se slovy: "a buď rád joudo platící". Doporučuji dnes přeložené video od TB: http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove
-
Proc by mela hra mit nejaky omezeni fps?
-
-
To je taky pravda, kecy o filmovějšim zážitku jsou směšný. Každopádně mě to nijak neomezuje.
-
-
Netvrdim ze to nejak omezuje, ale pokud tam neni jiny problem je vic fps plynulejsi a nemyslim ze je duvod ty hry nejak zamykat nebo omezovat.
Takze stejne jak walltar absolutne nechapu to nadseni z toho ze mi nekdo dovoli hrat na vic fps.
-
-
-
-
-
Jak se někde dává něco zadarmo tak je tam nejnižší procentuální výskyt flamu....:)
-
-
Hlavne je zvlastni, ze v diskuzich u predeslych clanku se na tu hru spise nadavalo - jaka je to sr@cka (samozrejme konzoloidni). Ale dej nekomu neco zadarmo a utrhne ti za to ruce ... *1*
-
-
Já byl potichu :) Čekám akrádu, právě možnost vyzkoušet jaké to asi bude, co chtít víc :) Ale teď jsem se zamyslel, že třeba Assetto Corsa je moje první racing záležitost, kde hraju převážně jen MP. Do té doby to bylo zásadně naopak. A jak tak koukám na stahování toho The Crew, tak si říkám že by to bylo maso mít obojí dohromady. Engine AC a MMO prostředí stylu The Crew. Sen od NFS5 by se naplnil a člověk by frčel s uvěřitelnou fyzikou po malebných cestičkách a občas zastavil, aby se hodiny kochal :D Popravdě ani si tu kombinaci dokonalé simulace a fyziky s kombinací namakané grafiky (jako třeba pCars) a otevřenějším světem ala Underground nedovedu ani představit.
-
-
ROFL jak c*p teď fakt *15* Bez prd*le :) Hřebíček, hlavička a tak *3*
-
-
Jaký? :) Já zkoušel pár odshora, pár odzdola, pár odprostřed a pld :)
Každopádně přátelé tady je náhrada :)
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/554/The-Crew-Beta-Key-Giveaway.html
31900 keys left, já už ťaky ťahám :) -
-
Díkec za tip, už tahám.
-
-
Díky, třetí klíč fungoval :)
-
-
hernajs, já jich zkoušel asi 9, asi jsem klikal těsně vedle jako při hraní min tehdá :D
Každopádně tam ještě asi nějaký zašitý může být :) -
-
Při vykopírování to udělá mezeru navíc a tu je potřeba smazat...
-
-
Toho jsem si všiml, jen jsem zkoušel prostě blbé klíče. Kopírování mezery je první věc co každému cpu když mu nejde username/pass. Ideálně jim to dávat v html do "rámečku" :)
-
-
-
-
Ha, a to sem stihl ještě teď nainstalovat uplay. Díky
-
Tak mi ten klíč taky vyšel, mockrát díky. :)
-
Fakt jsem přišel pozdě? Jaj já!
-
Super, developeri nam dovoli hrat hru na 60 fps. Asi jak kdyz nekdo prodava propisky, ktery dokonce pisou! *7*