Přejít na výpis diskuzí
Rozeberte si klíče do PC bety závodní hry The Crew, která nakonec poběží v 60fps
26.8.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Netvrdim ze to nejak omezuje, ale pokud tam neni jiny problem je vic fps plynulejsi a nemyslim ze je duvod ty hry nejak zamykat nebo omezovat.
Takze stejne jak walltar absolutne nechapu to nadseni z toho ze mi nekdo dovoli hrat na vic fps. -
I o 30x60 FPS od TotalBiscuita http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove české titulky
-
Ale jo, klidně hrajte třeba na 5fps, ale ať mi nikdo necpe uzamčených 30 se slovy: "a buď rád joudo platící". Doporučuji dnes přeložené video od TB: http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove
-
Teď jsem si za 70 Kč koupil Dirt 2 a nechci si kazit náladu tímto. The Crew smrdí až to bolí. Když už teď de facto není možné hrát hru se stálými 60 fps, tak lze si představit, jak to asi bude vypadat, když hra vyjde. Už vidím, jak mi hra zběsile skáče ze 60 fps na 40 fps a zase zpátky i s nižšími detaily. Co jsem viděl, tak hra má hrozný jízdní model a tuning je celkově stupidní a značka Ubisoft to ještě dobíjí.
-
To je taky pravda, kecy o filmovějšim zážitku jsou směšný. Každopádně mě to nijak neomezuje.
-
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/554/The-Crew-Beta-Key-Giveaway.html
-
Proc by mela hra mit nejaky omezeni fps?
-
Proč? Bez problému.
-
roluj "o]
-
Při tom větším objemu jako na tom mmorpg asi určitě, ale těch pár klíčů tady se prostě jen mírumilovně rychle rozdalo ;o]
-
Už žádnej nefunguje
-
Fps 30 je pro mě nehratelná hra. 60+ fps je normální požadavek na všechny hry za všech okolností. Trochu nechápu...
-
Já byl potichu :) Čekám akrádu, právě možnost vyzkoušet jaké to asi bude, co chtít víc :) Ale teď jsem se zamyslel, že třeba Assetto Corsa je moje první racing záležitost, kde hraju převážně jen MP. Do té doby to bylo zásadně naopak. A jak tak koukám na stahování toho The Crew, tak si říkám že by to bylo maso mít obojí dohromady. Engine AC a MMO prostředí stylu The Crew. Sen od NFS5 by se naplnil a člověk by frčel s uvěřitelnou fyzikou po malebných cestičkách a občas zastavil, aby se hodiny kochal :D Popravdě ani si tu kombinaci dokonalé simulace a fyziky s kombinací namakané grafiky (jako třeba pCars) a otevřenějším světem ala Underground nedovedu ani představit.
-
Zkusíš pár klíčů a na 60min tě to blokne, ano třeba registrovanejm na mejla po kliknuti na jediné tlačítko jak to mívají u konkurence a né tohle hodíme to na hromadu, takhle tam plno klíčů může zůstat protože na to už nikdo nebude mít nervy to zkoušet.
-
Díkec za tip, už tahám.
-
Jenom sem si přečetl ten nadpis, tak mě polila hrůza ... "která nakonec poběží v 60FPS"
To je snad u hry základ a netřeba to psát ne? Hru běžící na míň než na 60FPS by snad ani nikdo dobrovolně nehrál. -
Toho jsem si všiml, jen jsem zkoušel prostě blbé klíče. Kopírování mezery je první věc co každému cpu když mu nejde username/pass. Ideálně jim to dávat v html do "rámečku" :)
-
A jak jinak by jsi to chtěl jinak rozdat, registrovaným soukromě do schránky? :) Šup na mmorpg.com a nehudruj ;o) Já taky mmo nehraju, jsem tam reglý jen kvůli těmhle giveaways, tohle je konkrétně můj druhý :D
-
Při vykopírování to udělá mezeru navíc a tu je potřeba smazat...
-
Hlavne je zvlastni, ze v diskuzich u predeslych clanku se na tu hru spise nadavalo - jaka je to sr@cka (samozrejme konzoloidni). Ale dej nekomu neco zadarmo a utrhne ti za to ruce ... *1*