Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je TOTALNI hovadina. Absolutne katastrofalni arkadovy model kterej je totalne mimo, existuji hry ktere maji arkadovy model a jsou o hodne lepsi, proboha to je hruza na gamepadu, na klvaesnici, na volantu , vsechno je to hruza probohoa sakra uz starickej twisted metal mel lepsi jizdni model tahle hra je totalni fail, a ta grafika? to je co? prepalena hnusna a ty modely stromu a budov no to je hruza. jedine co je tam fajn je ten zoom na tu mapu ale jinak je tahle hra totalni FAIL
  • samuel.polak
    prvy krat som stihol rozdavacku na kluce, idem vyskusat arkadicku :D dakujem gamesaci
  • Johnny
    Nějak nechápu logiku. mám třeba 5 let starou hru a hraju ji třeba v 100fps a víc... znamená to že hraju v budoucnosti když nějaká Crew hra poběží Nakonec až 60fps? :D
    • snorgrind
      tak vony i hry na PS2 jeli 50/60, nekdy me pripada ze s kazdou dalsi generaci konzoli se spis downgraduje, abysme u PS5 neskoncily u 15 fps .... *15*
      • Johnny
        víš co, ono přece 24fps je naprosto v pořádku protože v tom přece jedou i filmy, a je to plynulý :D :D
        • si z toho delas prd*del, ale spousta lidi tomu veri a je presvedcena ze 30 fps je dostatecne plynule na jakoukoliv hru .. :)
  • Fps 30 je pro mě nehratelná hra. 60+ fps je normální požadavek na všechny hry za všech okolností. Trochu nechápu...
  • Už žádnej nefunguje
    • Soilwork
      http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/554/The-Crew-Beta-Key-Giveaway.html
    • Hanzales
      roluj "o]
  • Kmotrx
    Jakoze hezky .. ale na 60 minut mi uplay dal ban za to ze sem dal moc pokusu o aktivaci nefunkcnich klicu :X aspon by od sad ty co uz sou aktivovany mohli mizet ... bo se tedka nelognu vubec na celej svuj uplay :X
  • Need for Speed meets Fast and Furious pro lidi co maji radi nadupadna auta, ale neradi ridi ;) .. v SP za 10 minut nuda .. na blbnuti s kamosi v COOP muze byt sranda ..
    • Mato1987
      ani nechci vedieť čo sa deje na obrazovke keď to hráš s kamošmi :D problémy so synchronizáciou a lagy
  • Tak po par hodinach v bete musim ricte ze to neni vubec spatny, pripomina to stary NFS MW coz byla moje nejoblibenejsi hra. Akorat to nemuzu hrat na volantu, pac pri zatocenu hra spadne na 5 fps, nevim proc.A tech 30 fps je hruza, zachvilku z toho boli oci. Nejde u toho vydrzet dlouho, prave kvuli tem fps, ale jinak je to solidni, zavodni adrenalinova arkada, kde mate chut vsechno prozkoumat a prosmejdit! Jsu celkem prekvapene. Jo a hraju na gamepadu a su pc hrac :-)
  • Teď jsem si za 70 Kč koupil Dirt 2 a nechci si kazit náladu tímto. The Crew smrdí až to bolí. Když už teď de facto není možné hrát hru se stálými 60 fps, tak lze si představit, jak to asi bude vypadat, když hra vyjde. Už vidím, jak mi hra zběsile skáče ze 60 fps na 40 fps a zase zpátky i s nižšími detaily. Co jsem viděl, tak hra má hrozný jízdní model a tuning je celkově stupidní a značka Ubisoft to ještě dobíjí.
    • Mato1987
      pravdu hovoríš. Uži si Dirt 2, ktorá je podľa môjho osobného mienenia jedna z najlepších hier od codemasters
  • Kdyby chtel nekdo jeste klic tak tady jsoy 3 moje k dispozici:
    XX9R-3RUG-68RA-D7M3
    XMX7-43HK-9JUC-LLWA
    EMW6-P3RB-NPEK-NVM3
    • čau neměl by jsi pro mě ještě 1 key prosím moc můj email je michal.ruzicka96@gmail.com
    • Kouvil
      Moc díky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit