Přejít na výpis diskuzí
Rozhovor o Duke Nukem Forever, nechybí ani vibrátor
16.2.2011 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Nevím jak DNF, ale Duke Nukem 3D přinesl: Pubertální humor, věcné a přitom drsné narážky na dnešní mainstreem, parodování akčního žánru jako takového a hlášky na které lidé vzpomínají i po tolika letech. U Duka 3D nešlo o grafiku, technologii nebo zamotaný příběh s tisícem a jedním zvratem, šlo jen o zábavu, zajímavé a neotřelé nápady (většinou zbraně a humor). A já doufám, že o to půjde i v DNF.
-
Co přináší a o čem je? Jen se ptám. Děkuji.
-
A jiná ovce zase bečí že se jí to nelíbí. Když nechápeš co tato hra přináší a o čem je tak se k ní radši takhle trapně nevyjadřuj.
-
A je mi vcelku volný jak to dopadne...
-
Punkt
-
Heh, jestli mi po hodně dlouhý době bude zas u zkoušení nové hry bušit srdce, tak právě u Duka.....a za pár měsíců snad i u Diabla 3;) Tyhle značky jsou pro mě lístek do dětství a mládí;)
-
nic noveho, porad to same co uz tady milionkrat bylo jen v novem kabate ach jo.. a ovce jim to porad zerou
-
jestli si myslíš že je grafika jen o hře a nic jiního a ne o zabavě tak běž si hrát COD a už říkáš že to bude sračka hra ještě to není hotový a už to kritizuješ
-
Tady má někdo trochu přehnaný nároky na grafiku.
-
Grafika vazne hnus ale pro fanousky asi dobry. Ovsem stacilo by vymenit hlavni postavicku nejakyma jinejma pixelama a uz by vsichni rikali jakej je to odpad 3/10.
-
dej si facku a mazej hrat sve cod *1*
-
klidne si ty svoje "silne inovativni" duty kola hrajte do zblbnuti, vetsina z nas jich uz ma pokrk viz http://www.dnfmods.com/2011/01/why-is-duke-nukem-forever-gonna-be-the-best-fps-in-decade/
-
Žádný nový záběry *10*
-
Vyrobil jsem pro vás titulky, je to z odposlechu, tak prosím o trošku shovívavosti :)
http://www.youtube.com/watch?v=1UpHcpVbVWU
Nejsou hardcoded, musíte si je v menu u videa zapnout -
a copak se to nějak vylučuje? vždyť je to základ podnikání, nabídnout něco, co má úspěch, co lidé chtějí... když budou hráči spokojení, budou mít i plnější peněženky...
-
EA neberu jako tvurce AAA titulů ba naopak. EA jsou paskvilisti co jdou po zisku a na nás hráče se*ou
-
já právě beru AAA titul podle jinejch hodnot než je marketing a prodejnost...
-
Radioaktivní vibrátor to je teda zvrhlost *3*
-
Tohle by chtelo relozit d ovsech jazyku pak zaramovat a poslat veskerym vyvojarum. Faktem ale zustava, ze pro ne sou dulezitejsi plnejsi penezenky nez spokojenejsi hraci *6*
-
a chvalit taky, zvlast s ruzovyma brylema to jde jedna radost *1*