Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcomik
    V případě že by někdo měl zájem o dedikovaný server na hry BIS (OFP, ArmA, ArmA 2) ať se mi ozve na mail Micro@risenhost.com

Nedávno jsem si v tomhle ohledu procházel hostingy (které by podporovali tyto hry) v čechách a moc jsem jich na českém trhu neoběvil takže pakliže bude zájem stačí napsat zbytek věcí se dá dohodnout po mailu
  • proč srovnavat COD a ARMU nesmysl .arma je proste hardcore a je jasny ze nesedne každýmu .multak, co asi hraji hraci nejcastejc , je u kazde hry uplne jiny.
  • Já už od dob Flashpointu nechápu obchodní model pana Pavlíčka (pokud teda ještě pořád vlastní BIS). Dělají hru pro úzkou skupinu hráčů, která obvykle není objektivně moc dobrá (bugy, nedotažené realistické prvky, grafika, prezentace). Takže se buď děje něco záhadného a celá série není prodělečná, nebo do toho někdo 10 let sype peníze (jistě ze zcela nezištných zájmů :))
    • Vezmi si, že dělají primárně simulator pro USA, Velkou Británii, Kanadu a Austrálii, nedávno to myslím začalo používat i NATO (Virtual Battlespace Simulator - VBS), věř, že to až až zaplatí vývoj hry, kterou dělají pro zábavu mezi lidi, my nehrajeme tu cvičnou hru. I kdyby byl vývoj prodělečný, zaplatí si to ještě úsměvem :)
    • smejki
      Bohemia Interactive dělá zakázkové simulace pro armády, zdrojem jejich financí nejsou jen "hry" *3*
    • no ja spis myslim, ze neco zahadneho se deje v tvoji hlave ;]
      • No pro někoho může být přemýšelní o ekonomické stránce vývoje her záhada, to chápu.
        • Pokud vím, tak původního Flashpointu se tehdy prodalo nějak jeden a půl miliónu, což je na PC super úspěch, vynásob si nějaká čísla a ekonomická stránka ti vyjde dost pěkně. :)
          Jak se prodávají Army, netuším, ale předpokládám, že propadáky to nebudou. Čili naprosto nechápu, na čem je tvé "přemýšlení o ekonomické stránce založené" - na tom, že se ti hra nelíbí, takže musí být logicky prodělečná?
          • Arma se mi nelíbí, ale to s tím nemá co dělat. Nicméně je fakt, že čísla prodejů nezveřejňují, team má cca 40 lidí, dělali to dva roky ... Ale i tak by museli prodat zase přes milion kusů, což je u takové hry zázrak. Další možnost je, že to fakt dotují z těch vojenských simulátorů.
            • kdyby prodali milion kusu, tak vydelaji miliardu...samozrejme cisty zisk by byl mnohem mensi, ale i tak by byl mnohonasobne vetsi nez kolik podle mne stal vyvoj
        • bugy byly
          realisticke prvky mozna nedotazene, ale porad dotazenejsi nez od konkurence
          grafika jako minus ? asi tezko, do dneska armu2 v grafice jen malo ktera hra prekona (osobne teda o zadne nevim)
          prezentace ? nevim co se na ni nekomu nezda, ja jen pamatuju dobu, kdy kazdy slintal nad zabery jednotek predstavovanych pred vydanim army2
          • Já se na to snažím dívat z pohledu "normálního" hráče, kterýmu je šumák, jestli to je COD, MOH, nebo Arma. Je jasný, že OFP a ARMA stoji na hardcore komunitě a to je to, co mi přijde divné, že to ta komunita zvládne uživit. Každopádně je to pozitivní zpráva, že se takové hry pořád dělají.
            • Komunita něco takového neuživí - jenže když už je engine hotový pro VBS, 3D modely taky, zvuky a textury taky... hned je vývoj levnější :)
              Totéž platí třeba i pro nedávno recenzovaný simulátor A-10, to byl původně taky trenažér pro armádu...
    • ARMA je predovsetkym u mna silny MP a nema konkurenciu. Kto si kupi armu tak je to hlavne kvoli MP tak ako som to urobil i ja. Po precitani tohoto clanku som plny ocakavani a aj ked to bude iba tak dobre ako ARMA 2 tak budem spokojny.
  • bugfest a neoptimalizovany fekal.
    • Stale dookola tie iste nezmysly v diskusii o ARMA-ch. Velke mnozstvo popularnych hier od renomovanych tvorcov (kde je do vyvoja naliatych podstatne viac $ a pracuje na tom podstatne vacsi team ludi) je viac zabugovana ako vsetky ARMy dokopy. Priznavam, ze ARMA1 bola hodne zabugovana pri release ale behom par patchov v pomerne kratkom case, to uz bolo OK. Pri ARMA2 tych chyb uz tolko nebolo a bolo to v pohode hratelne uz po release. Posledne patche pre A2/OA viac manej okrem optimalizacie pridavaju/vylepsuju zadarmo nove features, ktore pozaduje komunita (nepoznam ziadnu inu vyvojarsku firmu, ktora je po tak dlhej dobe od releasu ochotna pocuvat nazory komunity, nieto este nieco pridavat/vylepsovat zadarmo!). Co sa tyka optimalizacie, tak na mojom zastaralom podpriemernom stroji mi A2+OA v pohode bezi 30-50 FPS (zalezi od poctu jednotiek na scene).
  • Ahoj chtěl bych se zeptat jestli rozjedu Arma III ?? Procesor: dvoujádrový Intel® Pentium B980 2.40 Ghz
    Displej: 15.6" (39,6 cm) HD BrightView s LED podsvícením (1366x768)
    Paměť: 4 GB DDR3
    Pevný disk: 750 GB (5400 ot./min)
    Optická mechanika: DVD+/-RW DL SuperMulti
    Grafika: AMD Radeon HD7670M/2GB

Děkuju moc za radu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit