-
A vyjde nějaká taková kompilace i na Xbox?Třeba GOTY?
-
ME1 bola priserna sracka, majitelia PS3 neprisli o nic a je otazkou ci maju vobec hrat ME2, priblba akcia s broken shooter pasazami, pribeh tesne nad nulou.
-
Zas tak bych tiscali nehanil, stačí se podívat na konkurenční servery a zjistíte, že převážně je kvalita všude stejná a liší se jen počtem codařů v diskuzi na metr čtvereční. ME2 byla supr, jednička možná o ždibec víc (až na ty zdlouhavý jízdy) a suma sumárum, pskaři maj bejt rádi, že jim dali aspoň ten komix. To, že to nenahradí hraní samotný, je jasný i bernardýnovi po soudku rumu.
-
reakce na kokona
-
Boha ty si trapák:)))))) *1*
-
Velmi špatný článek. Absolutní demagogie. Místo výpovědní hodnoty ohledně hraní, grafiky atd. PS3 verze, jen žvásty o komiksu. Je mi líto, ale games.cz je na tom nyní ze všech zpravodajských herních serverů co se týče kvality článků úplně nejhůř.
-
zvasty a lziva bulvarna titulka, realitou je lepsi framerate PS3 verzie a CELY herny obsah na jednom BD, asi 4xDVD na xboxe.
-
Ale tu záměnu "n" s "t" byste mu prominout mohli ne?
-
Hm a zrovna takovahle vec by me nadchla i u pc verze. Savy vetsinou nearchivuju, takze moznost navolit si veci na zacatku hry by se mi libila. Slysel jsem o nejakym editoru kde to lze udelat, ale na to uz je pozde.
-
Z ME1 můžeš pak vždycky přejít na ME2, naopak to pak už není ono. Nikdo taky neříká, že to musíš dohrát oboje za týden hned za sebou.
-
Pokud máte oba dva díly, určitě bych doporučoval zahrát si napřed první díl a do druhého dílu importovat savy z dohraného prvního dílu. ME je dobrá hra a podle mě by byla škoda první díl přezkočit.
-
Nakakal si do pusiny a ted se nemuze zbavit te pachuti...chudak...
-
hodne inteligentni komentar
-
Hral jsem demo, nikdy predtim jsem ME nezkousel, vypada to ze pribeh bude zajimavej, ale trosku me zklamaly pohyby nepratel a proziti nekterych scen, kdy se strili ostoset, najednou je strih a ucastnici si zacnou povidat jak nekde doma u stolu *3*
-
oni by aji ty prachy dali, ale u 1ky je to rozhodnutí na Microsoftu a ten nechce port na ps3 dovolit.
-
jojo...Tali je stejne nej...;-)...to mas pravdu...
-
přesně tak, ono vůbec, v Mass Effectu je pravý rasismus poznat teprv od jiných ras galaxie.. a pokud člověk hraje za renegata, tak Sheperd je teprv prasáckej rasista :D
-
Podle me je treba jednicka Mass Effect lepsi nez dvojka, takze jestli si chces zahrat rovnou dvojku? Di do toho a nemuze se ti stat, ze bys byl zklamanej :) (jako ja). Protoze dvojka je o nektery prvky osekla a je to vic akcni, o jednicce se jeste dalo rict, ze je to akcni adventura rpg. Dvojka je uz v podstate akcni hra s pribehem (ale treba by se ti prave libila, ze je primocarejsi).
-
Ashley rozhodně není rasistka! Napsal bych např. "nedůvěřivá k ostatním rasám".
-
ME rozhodně ani dnes není graficky hnusnej, neboj...Nevím, které hovado ti psalo, že nevadí, že jsi nehrál jedničku - vadí to hodně. Mass Effect je v první řadě hrou, která vypráví příběh. Je to jako kdyby sis pustil Návrat krále a předtím neviděl Společenstvo a Věže...