-
No me prave nahlodalo to, ze se tu tak rozebira komix u PS3 verze, kterej vysvetluje dej jednicky, ale kdyz sem kupoval ME2 a procital clanky vsude psali, ze nevadi pokud neznam dej ME1. Ale asi bude opravdu lepsi zahrat nejdriv jednicku no. Muj problem je, ze nemam moc rad priliz dlouhe hry (proto se mi libi napr. Mafia II na jejiz kratkost vsichni nadavaji). Ale pokud me to chytne a utece to jak voda tak proc ne. Jen doufam ze ME1 nebude na dnesni dobu graficky moc hnusnej. Ne ze by grafika byla az tak dulezita ale predsejen sem uz zvyklej na nejakej standard..
-
Jednotka ma bavila viac, ale tiez je tam jeden otravny prvok- jazdenie v takom auticku. Zahraj si jednicku- je tam tazisko pribehu. Dvojka ma kusok lepsiu grafiku, vylepsenu akcnu stranku a mozes pouzit savy z jednotky.
-
Tak ja teda nevim co ted.. Kdyz sem pred cca trictvrte rokem kupoval ME2, tak jsem se vsude mozne ptal, jestli nevadi, ze sem nehral jednicku a bylo mi receno ze to neva. Ted se, z toho trochu na vazkach, protoze sem se ke hre jeste nedostal a mezitim sem koupil i Level s ME1. Mam si tedy radeji nejdriv zahrat jednicku? Mam totiz trochu obavu, ze me to prestane bavit, protoze nemam rad to ziskavani zdroju (hral sem chvilku ME2 a to dolovani na planetach me fakt stvalo). Plus to ze pokud ma ME1 30 hodin na dohrani a ME2 to same, nevim, jestli to psychicky unesu takovou dobu hrat :-)
-
nejsem schopen pochopit pointu, ps3 vlastníci můžou být rádi že místo 1ky mají aspoń ten komiks, který jim dá možnost zhruba pochopit o co jde a udělat rozhodnutí která ovlivní 2ku, to že tohle bioware udělalo, za to klobouk dolu, že sice nechce tratit prachy na portu 1ky na ps3, ale že chce být férová k těm co si koupí 2ku na ps3, ideální, jako to ze nevim ze ashley je rasistka asi způsobí že v 2ce budu hrát za reapera nebo co ? wtf, něky ty novináři jsou vážně padlí na hlavu, měli by asi pochopit že bioware udělali kompromis, který je tu proto aby ti co jednicku nehráli ve 2ce o nic nepřišli a chápali to...ne proto aby věděli všechno z1ky, to do komiksu prostě dát nejde, jako v podstate stezovat si na komiks je hloupost, protoze to co v komiksu nebude jde ziskat jen hranim, takze celej clanek nejakeho prewiew autora je uplne o hov*nech, spis to je stiznost na to ze neudelali port 1ky. *12*
-
No jo takze jen dalsi konzoloidni sracka nic vic. Zruste ty zasrany konzole jsou uplne na hovno.
-
Clanek s naprosto nulovou vypovedni hodnotou. Kdyby byl obsahove naopak, tedy prevazne o tom jak ME na ps3 jede, jak vypada, jak se hraje atd. atd. a na konci by byl maly dovetek, ze se do komixu hure vziva nez do hry samotne bla bla....tak bych to pochopil a snad i pochvalil, ale takhle? Navic, spousta lidi take hrala ME2 na xboxu nebo pc bez znalosti prvniho dilu a jeste bez komiksu a co jineho jim zbylo. V ps3 verzi dostaneme interaktivni vsuvku co a jak, abychom alespon vedeli co vlastne hrajeme a zase spatne. A ten titulek...odpovida obsahu zhruba asi jako kdyz jdu ve skole na ob(jed) podle vyvesni tabule. Takze diky za prinosne info...ja vedel ze tu pstrojku nemam kupovat...ja blazen blahovy....
-
boze to je teda clanok roka, to je snad kazdemu jasne ze 15min komix nemoze nahradit 30h stravenych hranim ME1, a co sa tyka grafiky, jedine co som si vsimol ze je to tmavsie, a ma lelpsi Bloom efekt, co sa tyka textury, "pokozka" postav je hladka, nema normalove mapy.
-
Naprosto s tebou souhlasim oteviram clanek s tim co zase "podelali" s verzi pro PS3.Opravdu hloupe napsane.
-
Souhlasím, z článečku jsme se dozvěděli, že redaktor jakéhosi zahraničního herního webu měl problém se vžít do doplňkového komixu a že mu tento nepřinesl stejné pocity jako hraní plné hry (kupodivu!). To je opravdu děsně důležitá zpráva. Když už, tak bych očekával nějaké informace ohledně komixu celkově - jestli obsahuje opravdu všechna rozhodnutí z jednotky (např. Rachni, Ashley vs. Kaidan, Wrex apod).
PS: vnímaní jednotlivých postav je subjektivní - osobně jsem z jednotky vůbec nenabyl dojmu, že by byla Ashley nesympatická rasistka. Já jí vnímal jako oddaného a spolehlivého vojáka. Naopak u Liary jsem měl pocit, že jí do hry dali jenom aby tam byla sexy modrá ufonka na sex. A nejlepší je stejně Tali *2*
PPS: Stejně se těším, až se na komix podívám na YouTube nebo Gameanyone. -
Sorry, ale tohle jsou strasne hloupe napsane dojmy z ME2 na PS3. Bulvarni titulek ctenari navozuje, ze se snad dozvi nejakou zasadni informaci, proc ME2 na PS3 nekupovat, ze snad by PS3 verze mela byt nejaka zmrsena nebo co? A pak se najednou dozvidam, ze je to cele o tom, jak nekdo ma problem vzit se do komixu, ktery je jen vycpavkou, aby se neznali lide sveta Mass Effect uvedli do deje. Tak takhle ne...