Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo to su jeste ja verim tomu ze o nejakej bezduchej zivot postavicek ala zombi uz k tomu nedojde aspon nejaky ty lidi by mohly vykonavat nejakou praci treba prodejce hod-dog parku ,zelinari,a na druhe strane mesta se rozlezala ta silena nemoc -zombi hamburgru ktery z nich pomalu ale jiste delaji ty monstra ktera se rozlezaji mezi ty ...........domislete si, a vemte si to jakym autem proti jakymu jedete ,tonAz, prece kdyz mam truck tak me nemuze znicit predelana kobra s okousanu pylou na strese a.t.d. z tech malejch vozitek. a normalni lidi by meli mit taky neco na obranu sama sebe . . . . . . .co rikate. . . . . . nejake ty miny atd.gdyz muzou auta tak lidi taky. cus bufalo hellside.
  • no doufam ze tam vyvojari nacpou vsechno to nejlepsi ze vsech dilu a trochu vjetsi autopark je hodne destrukcnich ,auto,her bylo by to super. ale ta grafika lego kostek aby to nepripominalo ty stary dily dik.
  • JJ hlavně ta grafika dodnes neztratila své kouzlo. Krásně špinavá.
  • C-BEAM
    tiež som robil výlety na pláž *1* C1 je aj vdaka tomu proste najlepši.
  • Měly by tam být všechny subkultury a kultury aby si každý mohl vybrat dle svého gusta a nálady :-)

Největší uspokojení mi přinášelo přejíždění pobřežní hlídky na plážích v Carmaggedon 1.
  • kubi-wan
    Vy jste ho teda pěkně nakrmili. Cožpak neni jasný, že jen troluje? A ještě tak okatě!
  • C-BEAM
    prečo nie... alebo rovno keby sa v meste odohrávala gaypride, myslím, že by som nebol sám koho by to potešilo :) No a k tomu pár moslimov a hlavne moslimky v burkách. Ale doba sa mení a to čo v minulosti prechádzalo je dnes nemožné. Ale ak k tomu vydajú nástroje tak som rozhodnutý tam dorobit aspon tie moslimky.
  • bych tam přidal ještě nějaký černochy a teplouše
  • Ticho homoprute jdi si postavit domecek do simiku a tyhle hre se vyhni obloukem nebo by ti jeste pohorsila!!!
  • yuri.sidius
    Já doufám, že zvířata pujdou vypnout jako ve dvojce, hrát si na přejíždění lidí mě fakt baví, ale zvířata moc ne ... *15*
  • Cypri
    Hlavně kvůli tomu prosímtě nekňuč. Další moralista *1* *1*
  • Jack1947
    Takovahle hra tu samozrejme dlouho nebyla a zabavne to byt muze a bude.

(i kdyz chapu, smysl prispevku v tomto vlakne je trochu jinde... a vime vsichni kde)
  • A důchodce ....nezapomínej ! *14*
  • Pan_Klobouk
    Uz je to ctvrty dil. A byly i nejake klony a kopie. Neco mi rika, ze o to hraci stoji... a docela dost. ;)
  • ja rozhodne! u dvojky jsem stravil tolik zabavnejch chvil
  • Harry_Styles
    Nevím kdo by stál o to hrát něco podbného, přejíždět lidi a zvířata jen tak pro zábavu
  • ucho
    nestraším, ale nějaký důvod to má. bojím se, že ta hra nebude žádný trhák a v recenzích bude dostávat tak 5-6. no pro fandy to asi zábavu poskytne. ale budu rád, když se budu mýlit...
  • A kde jsou ta játra ?
  • Pokud mi k plné verzi přibalí starý Carmageddon 2 funkční pod novým HW , tak budu mít jistotu , že dostávám alespoň jednu kvalitní hru
    Jinak early acess - jedna dvě mapy a dvě ovladatelná vozidla ? :/ Začínám mít obavy jestli vůbec nějaké demo bude :(((((
  • Hlavně ta špinavá, jedovatá, zvrácená atmosféra!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit