Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • btw plná palba je ok.. kolik to bude stát? 17 éček? Je pravda že já kupoval rovnou tu Deluxe Edici za 18 éček a jsem spokojenej. hra je výtečná a baví mě.. Jen doufám ve vícero map. Sice to co tam je má krásnej vyváženej design (až na Iwo Jimu, na tý mi za spojence tečou nervy..) ale je jich zoufale málo (6?) Osobně koupi doporučuji :)
    • Mě zase přijde Iwo Jima strašně špatná pro Japončíky, nemožné ubránit.... Za poslední týden jsem viděl jednou, že to ubránili a to už spojenci byli u Fka ale nebylo dost času
      • Zajímavý já zatim za japka neměl problém :) za US je to takříkajíc slovy jednoho spoluhráče - pain in the ass :D Když je defenziva dobře organizovaná tak US mají šanci jen při kvalitním použití arty, plamenometů, podpůrný palby a dýmovnic :D Jinak bez šance... Díky bohu že to vychází full že ubydou ty šašci co se někde dostali ke klíči a hráli to COD style.. Pokud by někdo chtěl zahrát tak si mě přidejte na steam- falejm hraju večer po práci a o víkendech do noci :D :-)
  • "zněly"
  • hpatrik
    ...a 25% sleva pokud Red Orchestru 2 už máte!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit