Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je alibismus. Třeba Warcraft3 mě moc nenadchnul a WOW no to už vůbec ne. Tyhle dysneyovky jsou mi proti srsti ( na druhou stranu to baví 10 mil lidí, tak že asi chyba bude ve mně *9* ) Warcraft3 byl pro mně zaseklej mezi strategií a RPG kde ty RPG prvky nehráli moc velkou roli ( řekl bych že žádnou ) Taková obyčejná a ne moc zábavná hra kde konkurence byla na míle daleko. Starcraft2 je na tom podobně bez RPG je to sice zábavnější, ale sing player jednou a dost ( žádná motivace hrát znovu a spíš jsem to hrál kvůli videím )
    • OMG!!! No co no, taky nazor... W3 a S2 - vrchol RTS a to jsem je hral snad vsechny? :) Levelovani hrdinu ve W3 bylo sakra dulezity a velmi ovlivnovalo prubeh hry. Ono je mozna problem v tom, ze jsi ty hry nehral, neprozkoumal je, nevenoval si jim pozornost - klasicky pristup konzolovych deti. Proc hodnotis neco co vlastne neznas?
    • Starcraft 2 ani nevzpominej. Pro me propadak roku. Zlaty prvni dil. Ale abych mu uplne nekrivdil,tak az vyjdou vsechny 3 dily,mozna uz se to bude prvnimu dilu aspon trochu blizit...
      • V čem ti příjde SC2 tak radikálně rozdílný oproti jedničce? Pomineme-li grafiku? Nebo je to prostě už jen kůl nadávat na každej novej díl a hypovat ten starej? Neber si to zle, jen některý lidi vážně trochu nechápu...
        • Mě se třeba nelíbí, že takřka všechny jednotky jsou teď (ve stylu warcraftu 3) rozděleny na lehkou a těžkou zbroj a podle toho dostává leckterá útočící jednotka bonus k útoku. Rozdělení jako biological, mechanical atd. se mi líbí, ale ten systém lehká/těžká prostě není ono (jednotky "bez armoru" jsou na tom vlastně nejlíp). Systém v jedničce se mi líbil víc.
        • Grafiku? to jako myslíš vážně? najdi 10 rozdílů oproti jedničce kromě rozlišení. Mimochodem Teranské budovy jsou fakt hnusný i v jedničce byli hezčí! Parádní jsou zergové na které je radost koukat a protosy nehodnotím jsou stejní *9*
      • Zapomel jsem dodat ze mluvim jen o singleplayeru(multiplayer me nezajima),ale to stejne od minusovani nikoho neodradi:)
        • to že ho nezajímá MP neznamená že je pirát!!!!
        • Aha... takže pirát :-).
          • Pravej_PipMan
            kuřbuřt ty jsi retard...
  • Mně třeba jako jedno z nejlepších RPG, co jsem v poslední době hrál připadal S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat.
  • RPG != loot 'n stats game
  • Kecy v kleci. RPG není RPG, pokud tam nejsou souboje na kola.
    • souhlas, navíc tahovky jsou muj oblibeny zanr takze bych si to vylozene uzival. Souboje ve F2 byla opravdova lahudka. + ta brutalita a animace zranení to dodnes neni prekonane.
      • co za teplouše mi dal ty minusky? *11*
  • Kokeeno: Nevím jak Ultima, ale Wizardry a M&M jsou dungeony. :)
  • Mě by spíš zajímalo jejich vyjádření ohledně vykecání podrobností o D3 vykopnutým betatesterem.
    • Toto me nejak minulo, muzes trosku specifikovat (nebo odkazat) o co jde?
    • Co na to řict? Jestli lže, tak no comment. Jestli ma pravdu, raději no comment. Snažit se trapně obhajovat, nebo řikat to je pravda, tamto neni - to je jen dalši vyzrazovani podrobnosti. Hlavně nemají potřebu nic říkat.
      • Já vím. Právě proto je mně jasné, že se ho nedočkáme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit