Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • do háje proč to dělají.. snad celej gothic fanworld čeká že to dropnou a přijdou s něčím jiným ☹ nechápu že si piraně takle házej klacky pod nohy.

• Lukyz

Tak to je to nejhorší, co jsem z letošní E3 viděl. 

Proč tohle Piraně dělají jde mimo mě. 

• Filopeus

Proc nejhorsi? Me ten cinematic prijde prave docela kulervouci. Sice ve me evokuje nejakou desne akcni rubacku kde clovek kosi od zacatku do konce hordy oblud coz s nejvetsi pravdepodobnosti (a pevne v to doufam) nebude. Jinak za me pecka a super hudebni podkres. Ma to aspon koule. 😁

• ten trailer vypadá jako Doom Eternal, ale tak snad je to jenom trailer a dostaneme klasickou PB hru a ne dalšího Dooma

• prvá hra ever, kde som prečítal každý jeden dialóg a vyzobal všetky sidequesty

• Hurá!

Já si Elex užíval, Gothic jde zcela mimo mě. Snad bude zase i čeština.

• Firingo

Jedničku jsem dohrál a užil si ji ale měla opravdu hodně problémů. Například otřesný balanc zbraní, mizerné UI se skrytými staty postavy a vybavení, zajímavý svět ale mizerný příběh, zbytečně velká mapa atd. dalo by se pokračovat dlouho. 

Trailer tedy taky není můj šálek kávy ale co jsem četl na Youtube tak hodně lidem se líbil.

• To je docela zajímavé, přišlo mi že Elex nebyl zrovna žádný trhák a to ani v oblasti prodejů a už vůbec ne v oblasti recenzí. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit