Přejít na výpis diskuzí
RPG Pillars of Eternity láká k předobjednávce videem a mírnou slevou
12.11.2014 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
pošete nám platícím z krimu pohlednici až vás za něco zavřou (máte slušně nakročeno)
*14* -
Tak některé hry hraju klidně v ang. ale zrovna u tak rozsáhlého RPG by bodla... přeci jen když člověk přijde rozseklej z práce tak se mu už moc zapínat mozek nechce :-)
-
Tak to buď rád, že tu angličtinu na použitelný úrovni umíš, protože máš obrovsou výhodu oproti hráčům, kteří prostě musí čekat kdy a jestli vůbec bude určitá hra přeložena.
-
Bože tolik spermatu kvůli krabicím, svoje staré krabice jsem vyhodil a nebýt steamu, dodnes bych pirátil protože žádné krabice ani CD skladovat nebudu, není místo a při stěhování bych se z toho musel zbláznit. Stejný f3tiš jak když někdo skladuje v bytě odpadky.
-
Morraw: No tak to je pro mě zpráva měsíce! tak snad se dočkáme! Super. *4*
-
anglicky umím obstojně, většinu filmů a seriálů sleduji bez titulků a texty a knížky čtu skoro stejně rychle jako česky aniž bych musel přemýšlet nad překladem, přesto jsem si všimnul, že při čtení anglické knížky se unavím rychleji než u té české, i když to mozek dělá podvědomě a automaticky, pořád při tom spotřebovává víc energie než když človék čte v rodném jazyce, proto bych překlad u hry s gameplay 100+ hodin a stovkami stran textu bral už jen z pohdlnosti
-
spravnej pristup. schvaluji *5*
-
Corvus:
Tady píšou, že časem se fyzická verze objeví. Takže ještě máme naději na fyzickou sběratelku :)
http://forums.obsidian.net/topic/69185-buying-a-physical-copy-of-the-game/ -
Pro Morraw: O to nejde. Jde o to, že fyzická krabice zatím prostě nikde není. Je jedno jestli NENÍ v nabídce e-shopů v ČR nebo NENÍ na oficiálních stránkách hry. Prostě není (oproti Divinity, která byla a je jedno kde). A jsem zklamaný stejně jako ty. Do předobjednávky fyzické krabice bych šel okamžitě... Zatím ale máme smůlu.
-
Minimálně teď určitě ne. Jestli někdo začne pracovat později, tak to je ve hvězdách, protože rozsah a náročnost takového překladu je dost velká. Nemluvě o tom, že vděčnost a jakási finanční podpora od hráčů za vykonanou práci a možnost hrát v rodném jazyce je prakticky nulová.
Doporučím se učit jazyk a nespoléhat na překladatele, protože pak se Ti zužuje záběr her, které můžeš odehrát. -
tak je to věc názoru. Podle mého byla dvojka lepší - větší svět, zajímavější přiběh, propracovanější DD pravidla, mnohem delší, zajímavější lokace, dosažení vyšších levelů než jen 7 atd.
-
No tak sběratelka pro Divinity OS byla striktně dostupná jen přes Larian Vault v počtu 1500 kusů. Takže logicky se neobjevily nikde jinde.
Collectorka k Pillars zamrzí. Na Pre-order jsem se těšil a nic z toho. Předtím, jak měli ještě backer portal, tak fyzická sběratelka stála 150$ + poštovné. -
Mě tedy u Wasteland vadí několik věcí, ale v čele je bezkonkurenčně místo, které si z HDD uhryzlo a pravidelně uhryzává... Je neuvěřitelný, kolik tahle hra s pravidelnými gigabytovými patchi stále víc a víc požaduje... Popravdě napsáno, ani nejnovější a na hardware náročné pecky nezabírají místa tak moc. To mě pěkně se** *13*
-
Já nejsem Kickstarterový backer a nevím zda krabice budou obecně nebo jen pro přispěvovatele. Víme, chytráku? *12* S angličtinou problém nemám. Vem si jen takové problémy s krabicemi Divinity Original Sin. Ano, existují, ale v minimálním počtu kusů a do ČR je NIKDO nebyl schopný do dnes dovézt a Divinity je pouze digitálně. Já osobně vlastním sběratelskou edici jen díky tomu, že mám krabici přímo z Belgie od Larianů. Takže když vidím, že na OFICIÁLNÍM shopu Pillars of Eternity NENÍ zatím k předobjednání krabice, je dost dobře možné, že fyzické kopie dostanou backeři a šlus. Je to jen spekulace, ale nemyslím si, že každý kickstarterový projekt bude mít to štěstí a dočká se krabice jako např. Wasteland II.
A zde důkaz ke sběratelce Divinity: http://corvus-collector.rajce.idnes.cz/Divinity_Original_Sin_-_Collector_s_Edition/ -
Neví někdo jestli se pracuje na češtině? :-)
-
Taky se bojím, že mě to bude bavit jenom 50 hodin než to dohraju.
-
BG I pro mě vždycky zůstane lepší. Ať si každej máchá vylepšenym tim a tim v BG II....I byla stejně lepší. Tim netvrdim, že by byla II špatná. Oba díly jsem v průběhu těch cca 16 let hrál alespoň 10x
-
Počkám na verzi z GOG zdarma - stáhnu z torrentů, dohraji a smažu.
-
Tak to potom BG 1. Dvojka tě už moc vodila za ručičku, ale špatná hra to samozřejmě nebyla.
-
Ono je těžké hodnodit hry s odstupem tolika let, přece jen v době kdy jsem hrál albion jsem byl o 15 let mladší, ale Albion by to určitě zvládl do mé TOP5, užasná hra s užasným prostředím, mix scifi a fantasy, paráda. Mluvil jsem ale o hrách na infinity enginu. Pro mě je zatím nepřekonaný král RPG BG2. I když ono je těžké vybrat nej hru, každá je jiná.