Přejít na výpis diskuzí
RPG Pillars of Eternity láká k předobjednávce videem a mírnou slevou
12.11.2014 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
co ty termobuku? máš zaražený prdy co? natebe dám takový elpíčko že budeš čuček kde máš všechnu krupici, byl by stebe dobrej káres, podle me si stejně apač...tovíš, já už to mám na dožínky za dvestedvacettrojku, čekám tě v koreji, v kleci, prokouš mě dostal na ústřel vod nejakyho pytložvejka jako ty!
-
Vzpomínka na nejlepší rpg všech dob? Jako Albion to moc nevypadá.
-
Pan v kloboucku by si mel dat jenom koblizek a popijet kafe a hlavne se drzet dal od recenzi, protoze je to traged. Proste chtel Fallout a dostal Wasteland.
-
Bud jses moula nebo troll. Kazdopadne jsi blby, pokud hru, ktera ma gameplay vic nez 80 hodin soudis podle odehranych 4 hodin. Ja jsem hru dohral a bavil jsem se kralovsky. Mozna by sis mel koupit stejny kloboucek jako pan recenzent. Ted je hra s patchem 3, ktery odbourava vetsinu bugu a dal na hre pracuji.
-
Wasteland jsem pro jistotu ani nehrál, ale popravdě nejsem moc fandou postapokalyptických RPG. Moc se mi nelíbili ani původní fallouti, tady u toho si počkám na recenze a pokud budou lepší než 7/10, tak si to asi zahraju. Přece jen ta nostalgie a vzpomínky na nejlepší RPG všech dob...
-
I pustina se s citem pro detail dá udělat nápaditě... Tímhle mě W2 zklamal docela hodně, všecko se okoukalo po prvních čtyřech hodinách hry...
-
p.s.
solidních 6-7/10, ale my čekáme víc -
smejki v recenzi dost detailne popisuje jake problemy ta hra ma, grafiku tam myslím nezminuje.
-
Tak to pořád beru jako grafiku. Ale podobný problém sem zatím měl celkem u každé post apo hry. Hnědá zem + trosky.
Fallout taky měl celkem omezený počet prostředí. A hromadu věcí používali znova a znova. -
https://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity
vpravo je takový sloupeček s tiers, hledáš odstavec: Pledge $65 or more a voilá! Ať žije abeceda a angličtina na úrovni dětí v mateřské školce!
*7* -
Grafika problém nebyla, byl problém s nápaditostí prostředí (stereotyp)...
-
Jo, tak sorry, mel jsem predtim pocit, ze jsem se dival na obe dve na Hero. Jo ted tam vidim za 29 euro tu Hero edici.
-
Tak kromě grafiky je Wasteland 2 solidní hra ... a PoE je 2D hra, takže snad nebude mít problém s grafikou.
-
Je otázka, kolik do toho projektu bylo nakonec nalito peněz dalšími investory. Wasteland nikdo další platit nechtěl (alespoň tvůrci tvrdí, že to komplet zaplatili z vybraných peněz), takže i přes to, že je to solidní hra, je na ni vidět, že byla vydaná tak, aby se nedostala do skluzu a neprodražila se.
Celé je to jen o penězích, jak si s tím pak můžou vývojáři vyhrát. -
bojím se aby to nedopadlo jako wasteland 2
-
Proč prznit luxusní hru?
-
No na KS byla jak normální boxovaná kopie, tak kolektorka ... Ale jestli je budou i normálně prodávat? Kdo ví?
Previous reward tier + we will upgrade your box to a COLLECTOR'S EDITION BOX. You will find a CLOTH MAP OF THE GAME WORLD and the PROJECT ETERNITY CLOTH PATCH inside the box + EARLY BETA ACCESS + PROJECT ETERNITY MOUSE PAD. The collector's edition box will include a cloth map just like the old RPGs that we love. You will also get early access to the game with a BETA KEY. Includes Making of Project Eternity Documentary (DVD/Blu-ray). The game patch is an embroidered high quality non-iron on patch. Game patches are a tradition at Obsidian, and we want to share that tradition with you! Please add $20 for international shipping. -
No já zatím vidím na oficiálním webu jen digitální verze... Obě verze (včetně hromady předmětů u Champion edice) je digitálních, tak nevím. Já fakt doufám, že Pillars a Torment 2 vyjdou i v nějaké pořádné collector's edition v krabici, ale obávám se, že ne. V tomhle jediným mi kickstarter nevyhovuje, protože je 50 a 50 jestli to vyjde i fyzicky... Ale které hry už by si to víc zasloužily než old-school obrovská RPGčka, že?
-
S krabicovkou se nepočítá?
-
me prislo ze ten obrazek ty hry vypada jak krabice...nvm, taky sem to ted zkoumal...