Přejít na výpis diskuzí
RTS Planetary Annihilation se předvádí na videu z pre alfa verze
22.4.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
ta reklama na evropu2 dokáže odrovnat každé video...
-
-
Ti lepší mají v porhlížeči AdBlock a tudíž nemají s reklamami problémy. :)
-
-
To by mohla byt ozaj super hra ...
Urcite ju skusim *3* -
Mě se na tom ten grafický styl líbí nejvíc.
-
Můžu se zoptat, jestli je lepší Supreme Commander 1 nebo 2?
-
-
Nejlepší je Total Annihilation
-
jednička je pro opravdu hardcore hráče strategií a dvojka je trochu zjednodušená ale není to rozdíl jak Age of Empires 2 vs. 3 nebo StarCraft který je velice mainstream.
-
-
Dvojka není zjednodušená, je zmrzačená. Všechno co bylo na SupComu dobré je z ní vytrženo.
Za mě rozhodně nejlepší SupCom FA. -
-
Nebo i tak... *1* Mám tuhle strategií moc rád. Moc se mi líbí možnost využít více monitorů. Nechápu proč už tahle možnost není využita u více her a to nemluvím nejenom o strategiích. *1*
-
-
-
1+ Forged aliance
-
-
Forged alliance forewer mod je asi nejlepší.
-
-
Díky moc oboum, rozhodně to zkusím .)
-
-
jen bych si dal pozor. single tam neni moc na uceni :). s narocnosti zacina tam kde koncil obyc supcom. nastesti na steamu maji gold edici s obema.
-
-
-
-
-
Existuje nějaká 3D RTS která nemá takový to barevný komiksový pozlátko ala WoW? Proč nemůžou dnešní strategie stylisticky vypadat jako Stronghold nebo AoE2?
-
Zatím to vypadá velmi zajímavě, snad to tak i zůstane. Jde ale vidět že mavor přinesl do hry velmi mnoho ze supcomu, což ale s kombinací ostatních funkcí tvoří velmi zajímavé jádro hry. Koncept tak zatím vypadá na pořádnou rubačku :) jen tak dál.
Celkem koukám kolik lidí tu paří supcom :D nejsem jediný šílenec v dnešní době.... -
-
Ono ty nápady nejsou ze SupCom, ale ze hry Total Annihilation. Vámi zmiňovaný SupCom je jenom mírně nepovedená předělávka oné hry.
-
SupCom je best *1* Ono nám taky nic jiného nezbývá, žádná podobná strategie není (nepočítaje TA).
-
-
Hah, to je sranda, v dnešní době která už moc RTS nepřeje bysme měli být rádi za každou která se objeví a zase tu vidim pár nespokojenejch fňukalů.
-
nelibi, nake nechapu jak tam chcou daj boje mezi nekolika planetama atp...porad proste giganticka mapa ze supcom s ostrovama atp vyda za uplne stejne jako "planetky" a mezi nema vzduchoprazdno
-
-
Ach jo, možná kdyby si si o té hře zjistil nějaké informace tak by si tenhle příspěvek nevypustil. Za prvé mapy budou mnohem větší než v supcomu právě díky tomuto konceptu, za druhé vesmír nebude prázdný, bitvy budou dle slov tvůrců probíhat i ve vesmíru, i když nic ve stylu homeworld. Začínám z vás být lidé opravdu otrávený, po dlouhé době se připravuje RTS která vypadá k něčemu a jediné co čtu jsou stížnosti na kdejakou blbost. Neříkám že hra bude jistě špičková, protože to teď prostě nevíme, ale co zde čtu to je vše ve stylu: Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
-
-
ten chaos bude nepredstavitelny, to neni lenost ze se strategie delaly na placce, nebo bitvy planovaly na mape misto globusu, to je proste logicke...nekolik planet ruzne pokrytych...no nedovedu si to predstavit naklikavat armadu z ruznych stran A NEBO to dopadne tak ze clovek si bude stavet jen tak aby vse videl najednou...
nebo ta sranda ze protivnik si bude kut pikle ne diky stealth techu nebo fog of war, ale proste proto ze clovek nebude furt chtit tocit dokola s nekolika planetama kde se co deje...opravdu pokud nemaj nakej ultra revolucni system, jehoz koncept jep ro smrtelnika nepredstavitelnay, ktery ale take nebude vyzadovat 2+ monitory /nejlepe monitor a TV/ tak nvm nvm -
-
No uvidíme, kritizovat to nyní když ještě ani nevíme jak se s tím vývojáři poprali je ale zcela bezpředmětné.
-
-
-
-
Joj co to má být. Strategie pro mainstream obecenstvo?! Ne děkuji!!!
-
Ten přehrávač mě ničí :) je to rukama nebo čím, že nejde prostě natrvalo nastavit rozlišení, ve kterém chci video přehrávat. Dám si to načíst v malým rozlišení, předpnu video na celou obrazovku a 720, ok, chápu, beru. Pak přepnu zpátky a je to zase na malým rozlišení a takhle pořád dokola. Každý video se mi načítá 20x kvůli týhle hovadině.
Lidi, 21. století a vy nejste schopný spleskat normální video přehrávač? -
-
Potvrzuji. Tahle "vymoženost" s měněním rozlišení je opravdu šílená...během delšího videa se člověk pak raději vůbec nepřepíná zpátky z fullscreenu, aby si to nerozhodil. Protože při automatické změně rozlišení se nezřídka celé načítání videa zasekne a člověku nezbyde, než ho obnovit, přičemž musí znova přetrpět ty pitomé reklamy. Znova a znova a znova...a furt ty samé dokola...
-