Přejít na výpis diskuzí
RTS Planetary Annihilation se předvádí na videu z pre alfa verze
22.4.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Ti lepší mají v porhlížeči AdBlock a tudíž nemají s reklamami problémy. :)
-
Proto jsem se ptal. A neni dobre delat chyby ve vetach ve kterych nekoho posilas do skoly. *3*
-
ta reklama na evropu2 dokáže odrovnat každé video...
-
Nejlepší je Total Annihilation
-
Ono ty nápady nejsou ze SupCom, ale ze hry Total Annihilation. Vámi zmiňovaný SupCom je jenom mírně nepovedená předělávka oné hry.
-
To by mohla byt ozaj super hra ...
Urcite ju skusim *3* -
Ježiš ty seš ale pablb! On se vyjadřoval o serveru ale jinak než si postřehl ty miškulíne. Řekl jasně že pokud nebudete chtít hrát online tak si zapnete vlastní server na svém počítači ty trdlo jedno navíc to bude podporovat i LAN play takže nechápu co to plácáš za voloviny spíše bys měl navštívít školu a naučit se anglicky mamlasy jeden!
-
kampani jsem myslel kampan jako ma starcraft, warcraft, dawn of war (2) atd.
-
Nebo i tak... *1* Mám tuhle strategií moc rád. Moc se mi líbí možnost využít více monitorů. Nechápu proč už tahle možnost není využita u více her a to nemluvím nejenom o strategiích. *1*
-
Potvrzuji. Tahle "vymoženost" s měněním rozlišení je opravdu šílená...během delšího videa se člověk pak raději vůbec nepřepíná zpátky z fullscreenu, aby si to nerozhodil. Protože při automatické změně rozlišení se nezřídka celé načítání videa zasekne a člověku nezbyde, než ho obnovit, přičemž musí znova přetrpět ty pitomé reklamy. Znova a znova a znova...a furt ty samé dokola...
-
No ale ono to kampaň mít bude. Takovou tu velkou skrze celou galaxii a generovanou.
-
Dvojka není zjednodušená, je zmrzačená. Všechno co bylo na SupComu dobré je z ní vytrženo.
Za mě rozhodně nejlepší SupCom FA. -
jednička je pro opravdu hardcore hráče strategií a dvojka je trochu zjednodušená ale není to rozdíl jak Age of Empires 2 vs. 3 nebo StarCraft který je velice mainstream.
-
jen bych si dal pozor. single tam neni moc na uceni :). s narocnosti zacina tam kde koncil obyc supcom. nastesti na steamu maji gold edici s obema.
-
Díky moc oboum, rozhodně to zkusím .)
-
Forged alliance forewer mod je asi nejlepší.
-
Mě se na tom ten grafický styl líbí nejvíc.
-
No uvidíme, kritizovat to nyní když ještě ani nevíme jak se s tím vývojáři poprali je ale zcela bezpředmětné.
-
1+ Forged aliance
-
Můžu se zoptat, jestli je lepší Supreme Commander 1 nebo 2?