Přejít na výpis diskuzí
RTS Planetary Annihilation se předvádí na videu z pre alfa verze
22.4.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
skirmish a lan pujde hrat offline a kampan to nebude mit.
cituji z FAQ:
"As promised during the Kickstarter, you’ll still be able to play the game offline and in LAN mode, without connecting to the UberNet servers." -
Jo grafika se mě taky moc nelíbí, ale když hraješ ve strategickém zoomu tak je ti to stejně jedno.
-
Tak u rubačky jako je diablo mě to taky vadilo, ale u strategie si stejně na serveru. Pochybuju, že by dneska někdo hrál přes lan ... max staré hry přes hamachi.
-
Zaslechl jsem neco ze vsechno bezi na serveru? Tak to sorry, ale v tomhle nejedu. Ja budu hrat koupenou hru kdy chci a jak chci, a uz vubec mi nikdo nebude nerfovat neco co hraju. U D3 jsem se spalil dost. *5*
-
Grafiku by neměl být problém předělat, hra bude podporovat mody, takže nějaké alternativní textury ve stylu TA/SupComu se časem určitě objeví.
-
Aha, tak to se omlouvám, mě to přijde jako 2D, už jen proto že nevim jak jsou na tom teď, ale je nějaký mod, který měl v plánu předělat TA do 3D... A co se týče grafiky, stojím si zatím, že to vypadá jako plast (otázka je jak to bude vypadat v plné hře) a hroda jednotek byla jedna z věcí, které se mi líbily a proto bych byl rád, kdyby to tam zůstalo. Jestli bylo něco z toho nějak popsáno ve videu, tak se omlouvám, ale moje ang je mizerná...
-
Ber v potaz, že jsou to záběry z rané fáze hry. Pokud bude možné hrát mapu obsahující několik planet, myslím, že právě taková plastová stylizace je hodně důležitá pro plynulý chod velkých bitev a vůbec všeho...ve videu je to ostatně řečeno. Navíc bych řekl, že se po vydání najde dost lidí, kteří se ujmou úpravy grafiky ve formě modů, takže o grafiku bych strach neměl. TA jsem sice nehrál, ale matně si vzpomínám, že ta hra byla charakteristická unit packy, které pro ni byly vydávány. Tak nějak bych řekl, že u Planetary Annihilation se tenhle krok přímo nabízí, a pokud se to nestane oficiální cestou, pak bych opět hledal pomoc u komunity, která, jak jsem se přesvědčil třeba u SupCom:FA, může udělat opravdu divy *5*
-
Aby ses z toho neposral. Takový zázrak to zse není. 3D se k RTS vůbec nehodí.
-
starý 2D TA? pokud si pamatuju dobře tak původní TA byla snad jedna z prvních 3D RTS
-
No po zhlédnutí videa se musím ptát, proč tam jsou pořád jen ty plastový hračky? Kde jsou budovy, tanky, letadla atd.. ? TA hraju dodnes a tohle mi přijde přinejmenším zvláštní. Sice chápu, že starý 2D TA by dnes neuspělo, ale ta grafika mě ničí. Rád bych doufal, že zůstane zachován alespoň počet a variabilita jednotek, ale vzhledem k dnešním hráčům a jejich potřebě jednoduchých a časově nenáročných her, v to moc nedoufám. (Sladce vzpomínám na 4 hodiny trvající bitvu o ostrovy)
-
Konečně pořádná RTS :D
-
Super, že se drží grafiky z kickstarter videa, ta plastická stylizace se mi líbí hodně
-
Jedna z her, u které sem se nebál přispět na vývoj ...
-
než zamrzne peklo.
-
napr. Jona Mavora.
-
MUST HAVE! Must have! Must have!! *14* *14* *14*
-
Jak dlouho bude ten váš přehrávač v pre-alpha verzi *16*
-
http://games.tiscali.cz/oznameni/planetary-annihilation-ozivi-tradici-grandioznich-rtsek-60431
-
Má to něco společného s jednou z legend RTS žánru Total Annihilation?