Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak dlouho bude ten váš přehrávač v pre-alpha verzi *16*
    • Kozy
      ještě počkej, třeba bude f2p
    • než zamrzne peklo.
  • Ten přehrávač mě ničí :) je to rukama nebo čím, že nejde prostě natrvalo nastavit rozlišení, ve kterém chci video přehrávat. Dám si to načíst v malým rozlišení, předpnu video na celou obrazovku a 720, ok, chápu, beru. Pak přepnu zpátky a je to zase na malým rozlišení a takhle pořád dokola. Každý video se mi načítá 20x kvůli týhle hovadině.
    Lidi, 21. století a vy nejste schopný spleskat normální video přehrávač?
    • Khanemis
      Potvrzuji. Tahle "vymoženost" s měněním rozlišení je opravdu šílená...během delšího videa se člověk pak raději vůbec nepřepíná zpátky z fullscreenu, aby si to nerozhodil. Protože při automatické změně rozlišení se nezřídka celé načítání videa zasekne a člověku nezbyde, než ho obnovit, přičemž musí znova přetrpět ty pitomé reklamy. Znova a znova a znova...a furt ty samé dokola...
  • Kozy
    Hah, to je sranda, v dnešní době která už moc RTS nepřeje bysme měli být rádi za každou která se objeví a zase tu vidim pár nespokojenejch fňukalů.
  • Super, že se drží grafiky z kickstarter videa, ta plastická stylizace se mi líbí hodně
  • Gordar
    Mě se na tom ten grafický styl líbí nejvíc.
  • Konečně pořádná RTS :D
  • Cypri
    MUST HAVE! Must have! Must have!! *14* *14* *14*
    • Aby ses z toho neposral. Takový zázrak to zse není. 3D se k RTS vůbec nehodí.
      • Blue.Shark
        Vzhledem ke konceptu hry je 3D tak nějak nutností, nemyslíš? *7*
  • Zatím to vypadá velmi zajímavě, snad to tak i zůstane. Jde ale vidět že mavor přinesl do hry velmi mnoho ze supcomu, což ale s kombinací ostatních funkcí tvoří velmi zajímavé jádro hry. Koncept tak zatím vypadá na pořádnou rubačku :) jen tak dál.
    Celkem koukám kolik lidí tu paří supcom :D nejsem jediný šílenec v dnešní době....
    • Ono ty nápady nejsou ze SupCom, ale ze hry Total Annihilation. Vámi zmiňovaný SupCom je jenom mírně nepovedená předělávka oné hry.
    • rancor1223
      SupCom je best *1* Ono nám taky nic jiného nezbývá, žádná podobná strategie není (nepočítaje TA).
  • blahorodie
    To by mohla byt ozaj super hra ...
    Urcite ju skusim *3*
  • ta reklama na evropu2 dokáže odrovnat každé video...
    • Ti lepší mají v porhlížeči AdBlock a tudíž nemají s reklamami problémy. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit