Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Má to něco společného s jednou z legend RTS žánru Total Annihilation?
    • Black_Hand
      napr. Jona Mavora.
      • V prvním Supreme Commanderovi se po Mavorovi jmenuje to ultimátní dělo za UEF
    • http://games.tiscali.cz/oznameni/planetary-annihilation-ozivi-tradici-grandioznich-rtsek-60431
  • walltar
    Jedna z her, u které sem se nebál přispět na vývoj ...
  • Existuje nějaká 3D RTS která nemá takový to barevný komiksový pozlátko ala WoW? Proč nemůžou dnešní strategie stylisticky vypadat jako Stronghold nebo AoE2?
  • Můžu se zoptat, jestli je lepší Supreme Commander 1 nebo 2?
    • Nejlepší je Total Annihilation
    • Mr.Lolendo
      jednička je pro opravdu hardcore hráče strategií a dvojka je trochu zjednodušená ale není to rozdíl jak Age of Empires 2 vs. 3 nebo StarCraft který je velice mainstream.
      • rancor1223
        Dvojka není zjednodušená, je zmrzačená. Všechno co bylo na SupComu dobré je z ní vytrženo.

Za mě rozhodně nejlepší SupCom FA.
        • Mr.Lolendo
          Nebo i tak... *1* Mám tuhle strategií moc rád. Moc se mi líbí možnost využít více monitorů. Nechápu proč už tahle možnost není využita u více her a to nemluvím nejenom o strategiích. *1*
    • 1+ Forged aliance
      • walltar
        Forged alliance forewer mod je asi nejlepší.
        • Díky moc oboum, rozhodně to zkusím .)
          • Black_Hand
            jen bych si dal pozor. single tam neni moc na uceni :). s narocnosti zacina tam kde koncil obyc supcom. nastesti na steamu maji gold edici s obema.
  • Zaslechl jsem neco ze vsechno bezi na serveru? Tak to sorry, ale v tomhle nejedu. Ja budu hrat koupenou hru kdy chci a jak chci, a uz vubec mi nikdo nebude nerfovat neco co hraju. U D3 jsem se spalil dost. *5*
    • Xcomik
      Ježiš ty seš ale pablb! On se vyjadřoval o serveru ale jinak než si postřehl ty miškulíne. Řekl jasně že pokud nebudete chtít hrát online tak si zapnete vlastní server na svém počítači ty trdlo jedno navíc to bude podporovat i LAN play takže nechápu co to plácáš za voloviny spíše bys měl navštívít školu a naučit se anglicky mamlasy jeden!
      • Proto jsem se ptal. A neni dobre delat chyby ve vetach ve kterych nekoho posilas do skoly. *3*
    • To ze rekli, ze to bezi na serveru jeste neznamena, ze je to nejaky server buh vi kde a clovek se na nej musi pripojit pres internet. Vetsina online her je rozdelena na CLIENT a SERVER cast. tady je to vysvetleno http://cs.wikipedia.org/wiki/Klient-server Takze az se sejdete s kamosema na LAN party tak jeden z vas pusti server a nato vsichni clienta. Pak se vsichni pripoji na onen server a jde se vesele hrat.
      • rancor1223
        Taky jsem to tak pochopil. Zakládající hráč se bude chovat jako server - přinejmenším při hraní přes LAN. Je ale dost dobře možný, že nějaký svoje servery budou mít taky.
      • No, vetsina strategii (neli vsechny) co jsem hral po lanu byly bez serveru, kazdej klient dela svoje. Kdyz hrajes nejaky codko, tak je server ale jenom pro komunikaci, grafiku atd si zase resi sam klient. Vylozene cely server-side je to az u mmo, a nonstop online her a typek tady mluvil o necem s tou vezi, ze je na serveru, tak me to zmatlo.
    • Hmm, tak to pak beru zpet, z te jeho vety mi to tak vyznelo.
    • Blue.Shark
      Ze seznamu featur: "[CONFIRMED] LAN play"
    • Black_Hand
      skirmish a lan pujde hrat offline a kampan to nebude mit.
      cituji z FAQ:
      "As promised during the Kickstarter, you’ll still be able to play the game offline and in LAN mode, without connecting to the UberNet servers."
      • GlaDOS
        No ale ono to kampaň mít bude. Takovou tu velkou skrze celou galaxii a generovanou.
        • Black_Hand
          kampani jsem myslel kampan jako ma starcraft, warcraft, dawn of war (2) atd.
    • walltar
      Tak u rubačky jako je diablo mě to taky vadilo, ale u strategie si stejně na serveru. Pochybuju, že by dneska někdo hrál přes lan ... max staré hry přes hamachi.
  • wtf to neni planeta to je pinpongova lopticka
  • Mr.Lolendo
    Joj co to má být. Strategie pro mainstream obecenstvo?! Ne děkuji!!!
  • nelibi, nake nechapu jak tam chcou daj boje mezi nekolika planetama atp...porad proste giganticka mapa ze supcom s ostrovama atp vyda za uplne stejne jako "planetky" a mezi nema vzduchoprazdno
    • Ach jo, možná kdyby si si o té hře zjistil nějaké informace tak by si tenhle příspěvek nevypustil. Za prvé mapy budou mnohem větší než v supcomu právě díky tomuto konceptu, za druhé vesmír nebude prázdný, bitvy budou dle slov tvůrců probíhat i ve vesmíru, i když nic ve stylu homeworld. Začínám z vás být lidé opravdu otrávený, po dlouhé době se připravuje RTS která vypadá k něčemu a jediné co čtu jsou stížnosti na kdejakou blbost. Neříkám že hra bude jistě špičková, protože to teď prostě nevíme, ale co zde čtu to je vše ve stylu: Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
      • ten chaos bude nepredstavitelny, to neni lenost ze se strategie delaly na placce, nebo bitvy planovaly na mape misto globusu, to je proste logicke...nekolik planet ruzne pokrytych...no nedovedu si to predstavit naklikavat armadu z ruznych stran A NEBO to dopadne tak ze clovek si bude stavet jen tak aby vse videl najednou...
        nebo ta sranda ze protivnik si bude kut pikle ne diky stealth techu nebo fog of war, ale proste proto ze clovek nebude furt chtit tocit dokola s nekolika planetama kde se co deje...opravdu pokud nemaj nakej ultra revolucni system, jehoz koncept jep ro smrtelnika nepredstavitelnay, ktery ale take nebude vyzadovat 2+ monitory /nejlepe monitor a TV/ tak nvm nvm
        • No uvidíme, kritizovat to nyní když ještě ani nevíme jak se s tím vývojáři poprali je ale zcela bezpředmětné.
  • No po zhlédnutí videa se musím ptát, proč tam jsou pořád jen ty plastový hračky? Kde jsou budovy, tanky, letadla atd.. ? TA hraju dodnes a tohle mi přijde přinejmenším zvláštní. Sice chápu, že starý 2D TA by dnes neuspělo, ale ta grafika mě ničí. Rád bych doufal, že zůstane zachován alespoň počet a variabilita jednotek, ale vzhledem k dnešním hráčům a jejich potřebě jednoduchých a časově nenáročných her, v to moc nedoufám. (Sladce vzpomínám na 4 hodiny trvající bitvu o ostrovy)
    • To je pořád dokola, moc barevný, vyblitý, černobílý, moc neostrý, hnusný textury, žádný textury, plastový, gumový, světlý, tmavý, málo sci-fi, moc psycho, moc retro. Nakonec jsou z toho samé vyblité, drahé, neosobní, skoro realistické hry bez stylu nebo vkusu které vás nemůžou ničím překvapit a které se stejně nikdy představám některých lidí nepřiblíží. Jsou hry které budou dobré i v ascii režimu a hry u kterých mi je to putna. Jdu si zahrát ADOM a vás nechám esteticky vykrvácet :)
    • walltar
      Jo grafika se mě taky moc nelíbí, ale když hraješ ve strategickém zoomu tak je ti to stejně jedno.
    • Blue.Shark
      Ber v potaz, že jsou to záběry z rané fáze hry. Pokud bude možné hrát mapu obsahující několik planet, myslím, že právě taková plastová stylizace je hodně důležitá pro plynulý chod velkých bitev a vůbec všeho...ve videu je to ostatně řečeno. Navíc bych řekl, že se po vydání najde dost lidí, kteří se ujmou úpravy grafiky ve formě modů, takže o grafiku bych strach neměl. TA jsem sice nehrál, ale matně si vzpomínám, že ta hra byla charakteristická unit packy, které pro ni byly vydávány. Tak nějak bych řekl, že u Planetary Annihilation se tenhle krok přímo nabízí, a pokud se to nestane oficiální cestou, pak bych opět hledal pomoc u komunity, která, jak jsem se přesvědčil třeba u SupCom:FA, může udělat opravdu divy *5*
    • starý 2D TA? pokud si pamatuju dobře tak původní TA byla snad jedna z prvních 3D RTS
      • Aha, tak to se omlouvám, mě to přijde jako 2D, už jen proto že nevim jak jsou na tom teď, ale je nějaký mod, který měl v plánu předělat TA do 3D... A co se týče grafiky, stojím si zatím, že to vypadá jako plast (otázka je jak to bude vypadat v plné hře) a hroda jednotek byla jedna z věcí, které se mi líbily a proto bych byl rád, kdyby to tam zůstalo. Jestli bylo něco z toho nějak popsáno ve videu, tak se omlouvám, ale moje ang je mizerná...
        • rancor1223
          Hned ze začátku řekli, že chtějí jednodušší grafiku, pastelové barvy. Na tom se nic moc měnit nebude (jedině, že by to někdo upravil nějakým modem). Velké množství jednotek určitě bude, na tom se dost staví, i když se mi zdá, že jich bude trochu míň jak v SupComu.
        • Ghost47
          Grafiku by neměl být problém předělat, hra bude podporovat mody, takže nějaké alternativní textury ve stylu TA/SupComu se časem určitě objeví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit