Přejít na výpis diskuzí
Rubin: „Call of Duty se nemůže moc měnit kvůli esportu“
7.10.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
kdo má iq větší jak 100 tak se na tuhle hru vysral po CoD 4..
a jelikož na světě je obecně víc hloupých lidí než chytrých tak se CoDku daří pořád skvěle.. bohužel.. -
-
Já jsem poměrně skromně z nejchytřejších substancí, co znám, a tento vynikající titul jsem si dokonce i předobjednal za účelem dosažení vyšší pravdy, což se podaří jen málokomu, a roli hraje i podpora za báječnou práci jistému vydavatelskému domu. Ale abych se dostal k jádru věci. Protože mi bylo do vínku dáno trochu hodně té vědecké nadprůměrné geniality, došel jsem svým propracovaným výzkumem k pozoruhodným údajům - tak například bych mohl prokázat, že na světě je daleko víc Gum než hloupých lidí. Tito záhadní a z biologického hlediska divní tvorové-Gumy, jejichž jméno jsem taktéž geniálně zavedl pro vyjádření ještě geniálnější novinkové interpetace, se vyskytují napříč mnou zavedeným spektrem chytrosti od jedné do deseti, a jsou schopny se zamaskovat všelijak. Setkání s nimi je buď náhodné a nebo o sobě dávají vědět, ale rozhodně je nevyhnutelné, ať už nastane jakákoliv situace. Nejsou hloupí lidé, jsou jen normální a velmi elitně chytří, jenž pořizují bombastické hry (jako například hru popisovanou v tomto článku), kupují kalkulačky s psacím gamepadem pro PC, hrají; a až pak jsou Gumy, které tvoří specifickou skupinu, ve které paradoxně chytrost nehraje, ALE i hraje roli. Je to velká snadná věda, tak snad bude k dobru. Já jdu malovat kruhy do obilí.
-
-
Jé, jak mi tyhle blitky převedené do textové podoby chyběly ... *15* Možná bychom ti to he/he i věřily, kdyby sis na pár místech neprotiřečil... ale dobře, dejme tomu... už jen fakt, že označuješ lidi, co kupují CoD sérii a jí podobné hry za ty chytřejší, resp. nejchytřejší, vypovídá o tobě jako o opravdu ojedinělém případu, kde jde d*m*nce ruku v ruce spolu s relativně vtipným a na zábavná slovíčka bohatým rukopisem. Což je ale asi to jediné, co tě od ostatních oveček odlišuje - totiž většina z nich se vyznačuje stejně jednoduchým psaním komentářů (bez diakritiky, zkracovaných výrazů, někdy nesmyslné věty... je totiž hrozně náročné napsat kloudný komentář na úrovni...), jako bude jejich přemýšlení při koupi téhle hry. A co se týče těch gum, tys asi měl se šprckama hodně špatnou zkušenost, že si na ně tak ujetej... *15*
Jinak k článku - Aleši, krásně napsané mezi řádky *3*. Série CoD se zjednodušuje, zefektňuje - super skluzy který by nezvládl ani Jet-Li (natož s plnou polní a raketometem na zádech *15* ), přidání epes suprovní novinky - vyklánění za roh !! *8* *7* , super skoky, hyper rychlá super-real jatka, a tak dále... už chybí jen Kung-Fu panda jako bonus za 10killstreak... *15* A pozor, to vše za stejné, ne-li ještě vyšší ceny jako u dřívějších dílů - proč? Protože jejich kupci jsou očividně většinou asi tak stejně inteligentní jako komentáře, které píší... To už je lepší si jako odreagovačku pustit Serious Sama, ten si aspoň na nic nehraje a je to řežba. Čest výjimkám co vypláznou 50e za pár minut odreagování denně...
Jo a he/he, očekávám nějakou odpověď podobné slohové délky a plné zvučných slovíček jako guma či všeználkovství *3*
-
-
Prosim neuraz se, ale hodnotit iq podle toho, co lidi hraji, vypovida spis o tvem iq, nez o jejich;-)
-
-
CoD sem nikdy nehral a nikdy nebudu, ale pan Cocra má pravdu!
-
Toto by sa zislo v topiku kazdej diskusie :D
-
-
To ale vůbec není o IQ ;) ...Třeba já jsem v situaci, že jsem mimo vlastní práci ještě celkem zaměstnaný i ve volném čase. Pak, když si přece jen najdu chvilku na pc hry, nemám chuť ani vůli hrát hodinové mapy nebo se plížit čtvrt hodiny bez jediného záblesku akce nepřátelskými zákopy. CoD volím už po několikáté právě kvůli tomu, že se u něj můžu odreagovat a stačí mi k tomu pouhých 10-15 minut na mapu. Řekl bych, že takových, jako jsem já, je mezi kupní sílou CoD velká spousta, neřku-li většina.
btw.: červený diplom ze strojírenské vysoké člověk s IQ pod 100 nedostane ;) -
-
Nechápem, o čo sa snažíš.. Hejtujúci b1bečkovia majú teraz slinu, za mesiac vychádza Ghosts :D
-
Nikdy, nezaměňuj vzdělání s inteligencí. Protože někdo má diplom či vysokoškolský titul, ještě není automaticky génius.
-
-
svata pravda, blbecku s diplomem sem za svuj zivot potkal tuny. dost blbecku d doktoraty je i ve vlade. tihle panove nam delaji zakony pritom nikdy nebyli v samosce koupit rohlik. IQ opravdu neni navazane na dosazene vzdelani. nejchytrejsi lidi ktere jsem potkal titul nemaji a nebo o svem vzdelani vubec nemluvi. samostudiem a vlastnim usudkem dokazali daleko vic. nerikam ze neexistujou lide kteri maji titul a jsou "normalni" ovsem zase tolik jich neni:) jak by se na prvni pohled zdalo
-
-
Člověk s IQ pod 100 může dostat jakýkoliv diplom.Záleží jen na tom kolik je za něj ochoten zaplatit.
-
-
Btw clovek s iq pod 100 bude mit urcite vyborne placenou praci, aby si mohl koupit doplom:-) Vseci tu trepete pi*oviny.
-
-
Jo i ne... nevim, jak moc sleduješ okolní svět, ale určitě neni úměra v tom, že čím chytřejší tím vyšší plat *3* Znám spousty lidí, co mají vysoké IQ ale průměrnou či podprůměrnou práci (třeba manuální), zároveň je ale dost případů jednodušších lidí, co se "díky" známostem nebo podvodům dostali na solidně placené místo... Nicméně když budu konkrétní, tak jistá známka inteligence některých hráčů a celkově lidí, co sem píšou, se dá do jisté míry odvodit podle "kvality" jejich komentářů a příspěvků - totiž i z mobilu se dá napsat, sice bez diakritiky, kvalitní koment co má hlavu a patu a kterej není plnej zkrácenin a gramatických chyb... a jestli je to projev IQ, pak se nediv, proč má tahle hra takové publikum (čest výjimkám, kterým stojí za to vypláznout 50e za chvilkový zběsilý nerealistický odreagování)
-
-
-
-
-
CoD už moc nesleduju, ale pokud vím, tak esport se stále týká především CoD4. Pozdější díly se díky naprosto přestřelenýmu množství perků, killstreaků a podobných hovadin velkýho úspěchu nedočkaly. Nemluvě o tom, že Activison poměrně nepěkně zasáhlo i do provozování herních serverů, matchmakingu, administrace a všech ostatních oblastí s MP hrou spojených. V zásadě se jim povedlo rozprášit komunitu, ti nejzarytější zůstali u CoD4 a ostatní se přesunuli jinam. já sám jsem velmi krátce hrál MP v MW2 a samotný gameplay se s CoD4 nedal vůbec srovnávat. Takže si myslím, že výmluva na esport je jenom alibistickej žvást, kterej nemá s realitou moc společnýho.
-
-
take jsem hral MW2 a bylo to strasne:D opravdu jsem to musel koupit v nejakem opojeni. COD4 byl podle me taky posledni "tupe" cod ktere se dalo esportove hrat. osobne jsem vice hral jen cod2 coz byl prijemny odpocinek od CSka ale tech perku,helikopter a dalsich blbosti co ted maji codka... to je vylozene strasne:) pokud bych chtel dopsacku bez premysleni na publiku tak sahnu po unrealu,quake, nebo cod2 :) je to skoda, kdyby cod pokracovani jen upravoval cod2 tak by to dneska byla zajimava hra
-
-
nech je COD taký ako si jeho hráči žiadajú, vždy je dobré mať hru ktorá vyselektuje a pritiahne k sebe jednoduchších, aspoň nezavadzajú inde.
-
...a já měl dojem, že nás štve hlavně archaický engine, už opravdu nelíbivá grafika, koridory a ani špetka dynamiky...
-
No aspoň že si našli další výmluvu ... Dělají to, kvůli tomu, protože jim to vydělá nejvíc peněz a na tom nevidím nic špatného, ale to že se mě pořád někdo snaží oblbovat mě vadí.
-
tady je aspoň vidět, pro koho tu hru vlastně vyvíjej...
-
Mě by stačil server list a trochu delší doba hry/kola v MP.
-
COD a esport ? LOL HAHAHHA... ne
-
Call of Duty už dávno není Call of Duty... Nazval bych to spíš Call of Money pro vývojáře. Jinak z roku na tok mě pobavilo *1*
-
-
Mě přijde, že kritizován je hlavně singleplayer, a ten se určitě měnit dá.
-
-
Jenže na co měnit něco, co je v podstatě ve hře jako doplněk a drtivé procento hráčů se soustředí na jinou věc?
-
No já si spíš myslím, že kritizovaná hra je jako celek ... od dost známých slyším větu: Nové COD si nekoupím, za těch pár hodin SP to nestojí a MP si můžu zahrátv tom co už mám. Ale tak zatím pořád ti co si to nekoupí z tohohle důvodu převažují nad tím, co se ušetří tím, že se to dělá jak se to dělá ... tak proč to měnit?
-
SP je čím dál horší, jdu například, vidím spoustu nepřátel, říkám si to je v h*jzlu, to bude masakr a pak z hora přiletí vrtulník a všechny mi je postřílí nebo vybuchne bomba, všechny mi je do jednoho pozabíjí pes či prostě nepřátelé svou tupostí přijdou k mojí zbraní jak děcko k zmrzlinářskému autu a to je vše, žádná akce není, nejsou ani nervy, není nic, jen je na konci špetka střílení v uličce, aby se neřeklo.
-
-
top su este misie kde je aj ta hromada nepriatelov ale spawnuju sa dokola lebo 9r nedosli nato ako naprogramovat ai aspon na urvni fear1..
-
-