Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius

    Pokud bude ta hra dostatecne vtipna, tak proc ne. Napriklad karta "smichal jsi spatne ingredience a tak posla jenom kocka" muze hru okorenit.

  • michaelfoucault

    Etika neetika, nápad na deskovou hru je to skvělý. Příště bych si dal nějakou kooperativku za Rudé Khmery. 

  • Kompost

    ja uz len cakam kedy pridu miestne ruske podrztasky ospevovat ten raj na zemi...

    • TheGGG

      no když už jsou tu eurohujeři z brusele... a obdivovatelé strýčka rozvraceče sama....

      agent orange se ve hrách rozprašuje běžně a nikdo nebrečí nad vražděním běžných obyčejných vietnamců, kteří dodnes umírají na rakovinu ve zvýšeném počtu...


      • KronosDeret

        agent orange se ve hrách rozprašuje běžně... nějaký příklad? nebo si to taháš z trenýrek?

        • TheGGG

          nikde jsem nepsal že ho rozprašuje hráč, ale vidět byl naposled např ve FC 5 dlc hours of darkness z vietnamu, hře která glorifikuje zabíjení vietnamců...


  • jenda84

    politika + hry = Kotaku a to chceš  😉 

  • KronosDeret

    TWL to je odporný cynický eklhaft. Můžem udělat deskovku kde si budem hrát na střílení školních dětí v Rusku? To je přeci taky ohromná švanda. Pif paf seš mrtvej Voloďo, cha chá.

    • TheGGG

      rusové se ale ve hrách střílejí pořád.... co je proti tomu jedna stolní hra, kde jdete "zlikvidovat" nějakého udavače... člověče nezlob se se Skřípalem... no to aby zasedla celá slavná OSN

      • KronosDeret

        mno hezky tu ukazuješ svůj morální kompas...

        • TheGGG

          říkat fakta a pravdu je snad špatné ty hejhulo...? To ti moc nevoní co?

          • KronosDeret

            vskutku, pach hnijící duše mi nevoní, taky je to velmi smutný pohled. Přemýšlím nad tvými rodiči, jak tě hýčkali v peřince a doufali v to nejlepší a pak z toho vyroste tohle...

            • TheGGG

              hahaha, naštěstí já nikde v rodině ani v okolí nemám podobné existence jako jsi ty, takže jsem v klidu... chudáci tvojí rodiče, asi doufali v nějakého chytrého chlapce a on jim vyroste expert na páté až osmé pohlaví co hledá čínské špiony pod postelí... hodně hořká pilulka.

              Každopádně nějak ti dochází argumenty, rád bych věděl, v čem je jedna stolní hra se Skřípalem horší jak všechny ty propagandistické filmy, hry a seriály s über zlými ruskými teroristy na odstřel a podobné bláboly, které mohly být aktuální tak maximálně za studené války...

              • KronosDeret

                Reakce na příspěvek:

                Ale já jsem chytrý chlapec :) A lidská sexualita mě fakt nesmírně zajímá, pravě proto že není jednoduše binární, ale složitá, zapeklitá a fascinující. Příroda miluje exoty a vyrábí jich neustále spoustu a stojí za studium. Čínští špioni už to dotáhli zpod mojí postele na hrad a nikdo je moc hledat nemusí. 

                Ona nemusí být nutně horší... moment ona je horší, protože si cynicky střílí ze skutečných lidí a jejich utrpení a smrti. Že existují i jinačí hry nebo filmy tuhle skvrnu ze sebe nesmyje. A žeby současné Rusko byl nějaký ráj na zemi kde se žije svobodně, to si snad nemůžeš myslet ani ty... nebo žeby....?

                • TheGGG

                  Reakce na příspěvek:

                  ano, já věděl že se zabýváš hloupostmi a řešíš nesmysle, oni pochopitelně pohlaví existují jen dvě, tady není moc co řešit, každopádně že se najde hodně exotů s tím souhlasím (viz diskuze s podobnými woke lidičkami jako ty)

                  ono pochopitelně kdo v dnešní době nic neumí, musí se stát buď profesionální obětí (tzn. vymyslet si nějaké nové pohlaví nebo orientaci a pak když si někdo před ním zaklepe na čelo, hrát si na utlačovanou menšinu), nebo woke aktivistou přisátým na nějakou zbytečnou neziskovku... to pak můžeme mít takového multi experta jako ty, co zná všechno, ale neví nic.

                  já tedy myslel že zeman je ruský špion, nějak to má mainstream popletené no, ale až nadělá alespoň tolik škody ČR, jako ti češi co proti nám hlasují v evropském parlamentu, pak se ozvy.

                  jistě co se nehodí o tom nemluvíme, pojďme jednostranně brečet nad zlým človeče nezlob se, kde jdete "zabít" odpadlého špiona a ignorujme všechny ty propagandistické hry, kde se střílí do rusů

                  a moje představy o rusku jsou rozhodně méně pokroucené jak ty tvoje o západě, východu a vlastně celém světě

                  • KronosDeret

                    Reakce na příspěvek:

                    cool hypotéza, a když má někdo XXY, XYY nebo jinačí nestandartní sexuální chromozomy, tak je co? není člověk? Co hermafroditi s obojím pohlavím? A co chimery z různopohlavních dvojčat? Ne obravdu nejsou jen dvě pohlaví.

                    Propagandistické hry kde se střílí do rusů :) Já tě fakt miluju a co teprve ty kde se střílí do jistě hodných nacionáních socialistů? že? :)

                    • Zaho

                      Reakce na příspěvek:

                      Dobrý nápad jak rozpoutat společenskou diskuzi. V každém případě u Skripala západní propaganda selhala a to mi přijde mnohem zajimavější než celá kauza. Snad se z toho do budoucna poučí.

                    • TheGGG

                      Reakce na příspěvek:

                      srovnávat moderní rusko s nacistickým německem může jen oslík tvého formátu... 

                      samozřejmě existují pouze dvě pohlaví, to je věda... rád bych aby jsi mě vyjmenoval ty ostatní, pokud nesouhlasíš... že se někdo narodí jako hermafrodit, neznamená že se jedná o další pohlaví, jde prostě o genetickou poruchu a odchylku a je to rozhodně nešťastné a není důvod takové lidi odsuzovat, ale rozhodně to není další pohlaví.

                      To je jako když se narodí dvouhlavé tele, je to odchylka, ale rozhodně to neznamená, že věda akceptuje dvouhlavá telata jako existující nový druh zvířete

                      • KronosDeret

                        Reakce na příspěvek:

                        škoda že s tebou skutečná věda nesouhlasí :) chce toho číst víc ...

  • Meow

    Jo, to bych si i jednorázově zahrál. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit