Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezabíjí zbraně ale stupidní lidi. A radši ať se vystřílí někdo ve hře než aby o tom začal uvažovat v reálu.
    Světu je jedno jestli tady jsou hry nebo ne, tyhle věci tady budou pořád, jsme totiž jen tupé opice. Bez her nebo s hrama.

Chtel bych brat prachy za generovani takovyhle mouder kery jsou uplne mimo misu..
  • rusáci byli vždy poněkud deb*lní, my o tom víme svý...
  • Ja bych si za teroristy zahral, treba odhodit predsudky. treba prvni hitman pobouril i recenzenty a casem jsme otupeli a nevadi nam hrat za najemnyho vraha. Predstavuju si to neco na spusob hitmana, spousta planovani, pruzkum, vice adventura nez akce.
  • Urug
    Naopak ta mise má dle mého úplně opačné morální poslání. Nemýlím-li se tak hráče na konci stejně zabijí. Čili je tím dáno najevo, že nemá smysl se kvůli jakkoli důležitému úkolu (agent v utajení), snížit k zabíjení nevinných lidí.
  • Ale moc se teda neinspirovali. Ve hre se to kalilo tezkym kulometem, tady akorat vyhodili do vzduchu popelak. Ne fakt- s tou hrou to ma tak akorat spolecne slovo "letiste, terminal".
    Clovek, ktery tvori takove asociace by si mel lisknout.
  • Tak tenhle článek mě fakt pobavil :D:D hry za násilí můžou maximálně tak u porušených jedinců, ale nikdo normální by přece nevystřílel letiště protože to viděl v nějaký hře..první gra co sem kdy hrál byl asi duke nukem 3D a to mi bylo nějakých 6,7 max 8 let..a rozhodně žádnej psychouš co by měl chuť každýho zabít jen proto že sem to viděl ve hře fakt nemám..naopak když mě něco naštve a sem pod parou tak si radši něco zahraju třeba s kámošema po netu vemu si k tomu pivko, uklidnim se u toho a eště u toho pokecám atd..a názory že děti by neměli hrát násilné hry sou podle mě úplně mimo..sám si vzpomínám když sme si jako malý hráli na hřišti na vojáky a dělali sme různý bojovky a tak..nebo těch akčních filmů co sem viděl..když byste chtěli zakázat dětem hry kůli nasilí, tak by to stejně pochytili jinde...museli byste jim zakázat i hraní si na vojáky, zakázat jim se bránit proti starším dětem co by si třeba dovolovali, zakázat věřícím aby četli dětem z bible, zakázat dějepis atd...dokonce byste museli zakázat i Chucka Norrise :D:D prostě tohle neni problém, ale je důležitý aby rodiče naučili děti vnímat rozdíl mezi realitou a hrami..a hraní her vás rozhodně nenaučí střílet nebo tak..je v tom hodně faktorů, ale mačkání miši a tlačítek w,s,a,d to rozhodně nejsou..
    • Přesně, souhasím
      Ale zase 8letimu bych třeba Residen Evil do ruky raději nedával. Ale když to děcko opravdu chce, cestu si nějak najde, dřív... později, ale najde :) Pokud se nějak šíleně nechechtá, když někde ustřelí hlavu nebo nohu a nemá šílenej pohled v očích, tak se to dá... a to jsem viděla takoviho prcka... děsivej pohled. :-D
  • naprosty souhlas a to nejen k nasilnym hram, ale treba i k MMO a online hram vubec. kdyz mi kolega v praci rekl, ze jeho 9 lete dite hraje GTA, tak sem opravdu nechapal.
  • Všechno je to stejně jenom reklamní tah :D teď si tu hru stahne ještě víc lidí nebo koupí...
  • je to pravda deti by nemali hrať nasilne hry, napr. CoD alebo aj online Battlefield by mali byť až od 16-18. Je to hanba ked rodičia nechaju svoje decka hrať take hry ale dnes sa rodičia o deti vôbec nestaraju.
    • To je zase něco jinyho, děti hned taky nejsou terroristy... i když někteří rodiče terorizují, ale to je jiná :D Ale mám na to stejnej názor, ale od 15 bych to už povolil, pokud tam není zbytečny násilí (urvání hlavy, hektolitry krve a podobny).
    • No když se vezme teorie reality ve hrách. Tak hry typu GT,Forza,NFS které jsou údajně velmi reálné by měli být ohodnoceny 18-21 + protože ukažte mi dítě, co má ve 4 letech řidičák.
  • Bezpečnostní analytik Walid Phares z Fox News navíc v rozhovoru s Russia Today připustil možnost, že džihádisté nebo členové Al-Kájdy mohou na videohrách skutečně nacvičovat své akce...

jasně takže technicky vzato všichni co dohráli COD MW2 sou členy Task force 141 nebo Armádních Rangerů výborně gratuluji vám k prodělání výcviku ted můžete začít zachraňovat svět *1* *1*
    za chvíli přijdou s tím že paintball je vlastně teroristický výcvik a každý kdo bude spatřen jak hraje bude postaven před válečný soud a poslán na Guantanámo ??
    • No pokud si dobře pamatuju tak v Německu se už minimálně jednou řešilo jestli by neměli zakázat painball.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit