Přejít na výpis diskuzí
Ruská TV: může za výbuch na letišti Modern Warfare 2?
26.1.2011 | levis
122 příspěvků
-
Ty ses LOLek *1*, vzdycky mi zvedne naladu kdyz vidim nejaky vypatlanyho radobymoralistu *3*
-
Nezabíjí zbraně ale stupidní lidi. A radši ať se vystřílí někdo ve hře než aby o tom začal uvažovat v reálu.
Světu je jedno jestli tady jsou hry nebo ne, tyhle věci tady budou pořád, jsme totiž jen tupé opice. Bez her nebo s hrama.
Chtel bych brat prachy za generovani takovyhle mouder kery jsou uplne mimo misu.. -
No to jsi mě sice dojal, ale na věci to opravdu nic nemění, lidi ve svý nekonečný blbosti sami sebe regulujou a je to tak dobře ať se ti to líbí nebo ne, kdyby tomu tak nebylo, tak už je s náma dávno ámen. A válka, a to se dá lehce dokázat, přinesla jedny z nejdůležitějších objevů a vynálezů.
A nesváděj ty miliony mrtvých na ty tři pošuky, nutil snad někdo někoho je volit, podporovat je, jít do války, plnit jejich šílený rozkazy? hovno, nikdo nikoho nenutil, zodpovědnost leží na celých národech, ne na těch co stáli na výsluní, na tom je největší sranda že oni prakticky nikdy nikoho vlastníma rukama nezabili, zkus se o dědu někdy zajímat, jestli to má v hlavě srovnaný, tak ti řekne to samý když se ho uráčíš zeptat. -
rusáci byli vždy poněkud deb*lní, my o tom víme svý...
-
Jj, já jsem zase slyšel že Alexandr Veliký hrál PC hru Alexandr Veliký a že Hitler hrál první díl Call of Duty...
-
Ja bych si za teroristy zahral, treba odhodit predsudky. treba prvni hitman pobouril i recenzenty a casem jsme otupeli a nevadi nam hrat za najemnyho vraha. Predstavuju si to neco na spusob hitmana, spousta planovani, pruzkum, vice adventura nez akce.
-
hele ja bych te seznamil s dedou kdyby jeste zil a mohl bys mu to zopakovat docela by mne zajimalo co by ti na to odpovedel teda pokud by te hned nezabil... vis kolik lidi pochcipalo jen kvuli magorum jako byl Hitler a Stalin ci Napoleon, Válka slouží k jedinému a to je ukrást technologie ci zdroje ktere má soused
-
No pokud si dobře pamatuju tak v Německu se už minimálně jednou řešilo jestli by neměli zakázat painball.
-
Naopak ta mise má dle mého úplně opačné morální poslání. Nemýlím-li se tak hráče na konci stejně zabijí. Čili je tím dáno najevo, že nemá smysl se kvůli jakkoli důležitému úkolu (agent v utajení), snížit k zabíjení nevinných lidí.
-
Ale moc se teda neinspirovali. Ve hre se to kalilo tezkym kulometem, tady akorat vyhodili do vzduchu popelak. Ne fakt- s tou hrou to ma tak akorat spolecne slovo "letiste, terminal".
Clovek, ktery tvori takove asociace by si mel lisknout. -
Přesně, souhasím
Ale zase 8letimu bych třeba Residen Evil do ruky raději nedával. Ale když to děcko opravdu chce, cestu si nějak najde, dřív... později, ale najde :) Pokud se nějak šíleně nechechtá, když někde ustřelí hlavu nebo nohu a nemá šílenej pohled v očích, tak se to dá... a to jsem viděla takoviho prcka... děsivej pohled. :-D -
To je zase něco jinyho, děti hned taky nejsou terroristy... i když někteří rodiče terorizují, ale to je jiná :D Ale mám na to stejnej názor, ale od 15 bych to už povolil, pokud tam není zbytečny násilí (urvání hlavy, hektolitry krve a podobny).
-
Tak tenhle článek mě fakt pobavil :D:D hry za násilí můžou maximálně tak u porušených jedinců, ale nikdo normální by přece nevystřílel letiště protože to viděl v nějaký hře..první gra co sem kdy hrál byl asi duke nukem 3D a to mi bylo nějakých 6,7 max 8 let..a rozhodně žádnej psychouš co by měl chuť každýho zabít jen proto že sem to viděl ve hře fakt nemám..naopak když mě něco naštve a sem pod parou tak si radši něco zahraju třeba s kámošema po netu vemu si k tomu pivko, uklidnim se u toho a eště u toho pokecám atd..a názory že děti by neměli hrát násilné hry sou podle mě úplně mimo..sám si vzpomínám když sme si jako malý hráli na hřišti na vojáky a dělali sme různý bojovky a tak..nebo těch akčních filmů co sem viděl..když byste chtěli zakázat dětem hry kůli nasilí, tak by to stejně pochytili jinde...museli byste jim zakázat i hraní si na vojáky, zakázat jim se bránit proti starším dětem co by si třeba dovolovali, zakázat věřícím aby četli dětem z bible, zakázat dějepis atd...dokonce byste museli zakázat i Chucka Norrise :D:D prostě tohle neni problém, ale je důležitý aby rodiče naučili děti vnímat rozdíl mezi realitou a hrami..a hraní her vás rozhodně nenaučí střílet nebo tak..je v tom hodně faktorů, ale mačkání miši a tlačítek w,s,a,d to rozhodně nejsou..
-
naprosty souhlas a to nejen k nasilnym hram, ale treba i k MMO a online hram vubec. kdyz mi kolega v praci rekl, ze jeho 9 lete dite hraje GTA, tak sem opravdu nechapal.
-
Všechno je to stejně jenom reklamní tah :D teď si tu hru stahne ještě víc lidí nebo koupí...
-
No když se vezme teorie reality ve hrách. Tak hry typu GT,Forza,NFS které jsou údajně velmi reálné by měli být ohodnoceny 18-21 + protože ukažte mi dítě, co má ve 4 letech řidičák.
-
je to pravda deti by nemali hrať nasilne hry, napr. CoD alebo aj online Battlefield by mali byť až od 16-18. Je to hanba ked rodičia nechaju svoje decka hrať take hry ale dnes sa rodičia o deti vôbec nestaraju.
-
Bezpečnostní analytik Walid Phares z Fox News navíc v rozhovoru s Russia Today připustil možnost, že džihádisté nebo členové Al-Kájdy mohou na videohrách skutečně nacvičovat své akce...
jasně takže technicky vzato všichni co dohráli COD MW2 sou členy Task force 141 nebo Armádních Rangerů výborně gratuluji vám k prodělání výcviku ted můžete začít zachraňovat svět *1* *1*
za chvíli přijdou s tím že paintball je vlastně teroristický výcvik a každý kdo bude spatřen jak hraje bude postaven před válečný soud a poslán na Guantanámo ?? -
no lol tak nakonec COD pomohlo k terroristum a stejnak mě to přišla přehnana mise dosti !!!!!ve hře prostě COD hru už nechci vidět hru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
upss, chybička se vloudila, omlouvám se, že jsem to tu nechtěně dal 2x jsem tu prvně.