Přejít na výpis diskuzí
Ruská TV: může za výbuch na letišti Modern Warfare 2?
26.1.2011 | levis
122 příspěvků
-
Kdo je ve společnosti normální je ve skutečnosti zvláštní a tam hrozí problém nečekanyho zvratu. A pak jsou zase extrémy, kdy jsou lidi fakt nenormální až moc. :D Násilny hry kolikrát dokáží pomoct uvolnit v těle agresivitu a to co by se stalo ve skutečnosti, si člověk vypustí páru na pár polygonů.
-
Terroristi se beztak raději cvičí s reálnyma zbraněma než někde na hrách. A sakra, třeba v Oblivionu se zabíjí medvědi, vlci tak proto lidé asi zabíjí zvířata, kvůli hrám, už mi to došlo. A hlavně, co se jakej terorista natrénuje u CoD??? Možná ještě to CS, kde postřeh a nějaká ta taktika hraje roli, CoD... jdu a střílím jak pako, sem tam se kryju, lehce mě zasáhnou počkám a jsem zase jako rybička. Jediny co bych podporoval jsou omezení/zakázání "násilnych her" pro děcka, to má logiku (i když filmy jsou toho plny, takže malinko zbytečnej boj), ale tohle je zase jen hledání nepřímého viníka. Já bych teda podle nich zrušil i dějepis... tolik násilí, válek, zákeřných útoků a vražd... fakt, že velká část nemusí být ani zase taková pravda a kolikrát je to neskutečná nuda... a hlavně- děti se to učí už i na základkách to je vrchol :D berte to jako silnou ironii. Kdyby ta mapa nebyla na ruskym letišti ani by si toho nevšimli.
-
Terroristi se beztak raději cvičí s reálnyma zbraněma než někde na hrách. A sakra, třeba v Oblivionu se zabíjí medvědi, vlci tak proto lidé asi zabíjí zvířata, kvůli hrám, už i to došlo. A hlavně, co se jakej terorista natrénuje u CoD??? Možná ještě to CS, kde postřeh a nějaká ta taktika hraje roli, CoD... jdu a střílím jak pako, sem tam se kryju, lehce mě zasáhnou počkám a jsem zase jako rybička. Jediny co bych podporoval jsou "násylny" pro děcka to má logiku (i když filmy jsou toho plny, takže malinko zbytečnej boj), ale tohle je zase jen hledání nepřímiho viníka. Já bych teda podle nich zrušil i dějepis... tolik násilí, válek, zákeřných útoků a vražd... fakt, že velká část nemusí být ani zase taková pravda a kolikrát je to neskutečná nuda... a hlavně- děti se to učí už i na základkách to je vrchol :D *1* *1* berte to jako silnou ironii. Kdyby ta mapa nebyla na ruskym letišti ani by si toho nevšimli.
-
Cod stojí za hov*no od World at war
-
BO je kravina
-
Ten kdo má potřebu trollovat by měl taky :-D
-
Pokial som ja pochopil-Ty si bol agent CIA ktory sa mal infiltrovat do Makarovej teroristickej skupiny za cenu niekolkych nevinnych ludi ale zato tym ze znicis jeho organizaciu zachranis ovela viac nevinnych zivotov.A tym ze by si ho na letisku zabil a ostatnych by si tu skupinu neznicil a zasadol by novy vodca.A boli by horsie naasledky.Mno lenze niekto ta prezradil ze si tajny agent a ta zabil na konci misie.Ale kto to naraficil to som uz ani ja nepostrehol :D
-
hm. Z naštvání jsem šel ještě pátrat na ct24 po článcích o hrách.
http://www.ct24.cz/domaci/spolecnost/26394-nasilne-a-vulgarni-pocitacove-hry-si-v-cesku-mohou-koupit-i-male-deti/
Nevíte, prosím, název té hry, kde mám zabít, co nejvíce důchodců abych ušetřil státu peníze? :DD -
Tak to jsem se zase pobavil *1*
-
Ty se jdi léčit *1* *1*
-
:D:D:D:D:D:D:D:D You made my day!
-
Každý kdo hraje násilné hry neni normální a měl by se jít léčit.
-
Tlusťoch - Já si tu hru nekoupil, tak zklidni hormon :)
Příklady jsou reálný, ale nejde o příklady, jde o myšlenku, která ti holt zcela uniká, to se stává i v lepších rodinách.
Film je hezkej příklad, ale moc ti to nejde, filmu se aktivně neúčastníš, zatímco té mise se aktivně účastníš, je jedno jestli střílíš nebo na to jen koukáš a schvaluješ to, hry se účastníš, tak tady nemotej pátý přes devátý a bež se nadlábnout :) -
Sice je to pako, o tom žádná, ale faktem je, že bez válek když to obrazně řeknu "ještě lezem po stromech" všechno co kdy lidstvo někam posunulo bylo především vytvořený pro válečný účely nebo v době války.
O tom, že válkou se přirozeně reguluje počet obyvatel už se snad ani nezmiňuju. Tím to samozřejmě ale neomlouvám. -
A co teprv bez církve :D
-
Hra se tě ptala jestli chceš misi přeskočit a upozornila tě, že jejím přeskočením o nic nepřijdeš. Když jsi tedy souhlasil, že jsi budeš hrát tak si to vyžer v plném rozsahu, protože jsi odpovědný za své činy.
-
no messi pry hraje fifu denne uz od dvou let a podivejte se kam to dotahl. byvaly prezident usa bush udajne prosedel denne hodiny C&C generals a jak sem mu podarila jeho demokraticka tazeni ya mirem. vladimir putin pry rad hraval ruskou verzi textovky diktator. ja sam sem casto hraval red alert 2 za mlada a dneska mam misto plotu kolem domku tesla veze. spekulovat o tom, ze hry nemaji na cloveka vliv je jasny nesmysl
-
vsichni hrajou BO,no lol *1*
-
Další druh pologramotů jsi ty, prej stačí se jen trochu zajímat, ty ses fakt zajímal jen trochu, když nevíš co se skutečně děje a dělo v čečně, prokaž lidem tu laskavost a nebuď kokot co se snaží ospravedlňovat teroristické útoky, je mi z tebe na blití
-
zosobnena demence,aspon se nauc psat kdyz uz nic