Přejít na výpis diskuzí
Ruská TV: může za výbuch na letišti Modern Warfare 2?
26.1.2011 | levis
122 příspěvků
-
máš pravdu už jsem si toho hodněkrát všiml i na vlastní kůži stači jen prohlásit že si občas zahraju njějakou hru a větčina lidi mne okamžitě odsoudí jako nasilného gemblera nedej bože někde řict že jsem zkoušel i WoWko.
-
juhůů, to je ohromná paráda přeskočit misi za kterou jsem zaplatil v ceně hry *7*
-
A to něco znamená?
-
LOL ta mise se dá přeskočit ty chytráku *3*
-
"má"
-
Tak tos mě tedy doopravdy pobavil! Poukázat na brutalitu dnešní doby uděláním jedné z nejvýdělečnějších akčních stříleček, která brutalitu využívá pro svůj komerční úspěch, je stejnou logiku jako "válka za mír"...
-
Přesně tak.
-
Přesně takový účel ta mise měla, to pochopí každý aspoň trochu myslící jedinec, žádnou hlubokou myšlenku jako někdo bych v tom fakt nehledal, i když se to tak dá samozřejmě zdůvodnit, ostatně, i ta největší prasárna se dá vždycky nějak zdůvodnit.
Bylo to naprosto prvoplánovitě použité násilí v misi, která tam být nemusela, nebo mohla být pořešena se stejným násilím tak aby nevyznělo tak lacině a blbě, ono když už používat násilí, tak ať to má hlavu a patu a musí se to umět, tohle je ale mimo a scénárista na tom svůj mozek moc nepotrápil. -
Tahle mise nebyla zbytecna, ani to nebyla reklama, bylo poukazano na to jak se lide chovaji k lidem a ceho jsou vlastne schopni. Vyvojari poukazovali na brutalitu a surovost dnesni doby.
Nevim, ale nekteri z Vas to trochu pretaci. -
Jako nezlob se na mě, ale tuhle misi jsem hrál před dvěma dny a příjemně mi z ní rozhodně nebylo. Nevystřelil jsem ani jednou, přesto jsem byl nucen přihlížet, jak se nevinní civilisti plazí po zemi a řine se z nich krev. Takhle nějak to muselo vypadat teď po výbuchu v Moskvě, jen s tím rozdílem, že některý ty plazící se raněný lidi ani nedrželi vcelku. Navíc v týhle misi nemůžeš schválně běhat (zatímco ve všech ostatních ano), takže musíš procházet se skupinou a ten masakr si protrpět. Absolutní zbytečnost a hodně, hodně blbá. reklama. Stačí mi, když tady čtu, jak si někteří jedinci musí teď tu hru znova zahrát. A přesně tohle Infinity Ward chtěli...
-
Ta mise tam měla jen vyloženě šokovat a udělat hře lepší reklamu, podle mě žádný větší smysl neměla. Navíc hra myslím i nutila hráče ke střílení, jinak po tobě začal Makarov střílet.
-
jak ta mise mohla být zbytečná když díky týdle misi začala americko-ruská valka bez tyhle mise by proste byl nějakej konflikt amiku s rusakama
-
Rusove podle odtrzene hlavy atentatnika zjistili, ze to byl captain Price !!!
-
Pan bezpecnostni analytik asi nema moc v lasce hrani... Kdyby teroristi sedeli na prd*li u compu tak by si mozna ty svoje palice zaplnili zavislosti na hry a nemuseli by vymejslet kraviny na ruskym letisti...
-
když jsem viděl poprvé tu zpravu o tom utoku na tol etište myslel jsem ze je to jen neco o cod6 ale pak jsem zjistil ze to nekdo fakt udelal asi nejaci čečenci hrajou cod6 a okopčili ten napad
-
Me staci ti odbornici na N@ve :D Obzvlaste ty jejich reportaze o piratech, hackerech a celkove neceho co se toci kolem IT
-
tohle mě donutilo jít si tu misi zahrát :D
-
Zatím jsem neměl tu čest :)) jen jsem něco četl. Ale jestli je ještě něco horšího, než FOX, tak si to už ani nedovedu představit.
-
Samozřejmě nevím, jak na tom inteligenčně je každý jednotlivý člen vlády USA a Ruska, ale copak by mohli tupci tak dlouhou dobu manipulovat davy lidí?
-
FOX News je ještě dobrá stanice, mnohem horší je levičácká MSNBC, to je něco strašnýho *1*