Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naopak, oni vypatlaní jsou. Ať už vypatlaní politici v USA, nebo ještě více vypatlaní politici v Evropě...od nich přece nemůžeš čekat nějakou dlouhodobě a inteligentně promyšlenou taktiku s nějakým cílem...to, že se toho pak chytnou média, je samozřejmě věc jiná, protože to je jejich práce, že...
  • Ja taky... Jedine co me na tom nastvalo bylo to, ze jsem nedostal achievement :(
  • RakeW
    No, já jsem v tom příběhu možná něco nepochytil, ale proč jsem nemohl všechny teroristy, včetně Makarova, rovnou zabít?
  • Máš pravdu, kašlu na něj. Ty určitě hraješ na PC a dneska nebyla odpoledka, co?
  • Do FOX News si obecně zvou samé "experty".
  • to ggh
    Nevsimejte si ho - je to jasnej troll... Uz jen kvuli tomu tvrzeni, ze PC je pro deti...

CoD Neobsahuje realitu, taktiku... vubec nic.
    To uz spis ber jako simulace Americas Army a ArmA, i kdyz ty jsou asi tak realne jak Tolkienuv pan prstenu...
  • Naopak, oni vypatlaní nejsou. Ví přesně co dělají a jak manipulovat s tupým stádem nezúčastněných. Je velice snadné pologramotným USA nebo Rusku nakukat, že videohry jsou jedna z hlavních příčin nenávisti a násilí v zemi. A pro televizi je to senzace a sledovanost. Manipulace, báchorky a mystifikace hýbou světem od nepaměti. Včera například na Nově popsali tzv. "Černé vdovy", jako ženy, které se mstí za smrt svých teroristických manželů/partnerů. Stačí se však jen trochu zajímat a člověk zjistí, že se mstí hlavně za smrt často celých svých rodin, které jim Rusové v Čečně a Dagestánu vyvraždili, nebo poúnášeli. Stačí malá hrátka se slovy a kontext a jeho dopad je hned diametrálně odlišný. Copak by tady někdo z nás neměl alespoň myšlenku na potřebu pomstít naší mrtvou rodinu, nebo partnera? Ale to už zacházím trochu jinam, nicméně pointa je jasná.
  • Až jednou rusáci taky udělaj svoji hru, tak si tam můžou dát vše, co chtějí *3*
  • Za prvé by určitě hráli na konzolích, protože je PC je tak pro děti. Za druhý je to trénink a tam se může trénovat cokoli. I jen kvůli taktice je to super.
  • V levelu, kde se vetsinu casu ani nemuzete hybat, jen klikate na panacky jako v celem CoD chtej hledat nejakou simulaci a prilezitost pro trenink? lol Mozna tak trenovani sebekontroly, podrobneji zadrzovani vybuchy smichu. Pro trenovani postupu si patricny prostory muzou vymodelovat IRL nebo na nejaky editovatelny/modovatelny hre s rozumnym modelem balistiky, ranivosti a chovani zbrani, ne CoD :D
  • myslim že hl. příspěvek je dost výstižný a pobavil mě.
    trénink se bude provadět spíš prakticky než u COD *4* (ostrá střelba, fyzička, taktika atd.)
    vůbec nechápu, co by tě COD mohlo naučit..... přebíjet AK klávesou "R" ??
  • V dalším COD prý musíš nejdřív unést letadlo a pak nalítnout do baráku. Jen se ještě neví, jak to přežiješ. Možná to bude jen taková vsuvka.
  • ano
  • No to víte, rusákum selhala bezpečnostní opatření a proč by si to měli přiznat? Ne, už nevědí, na koho to hodit, no tak za to přece může hra. Jako za všechno můžou akční hry, můžou za války, nenávist, ale akční filmy jsou v pořádku. Ve filmu může bílej černýmu podříznout krk a vyvraždit rodinu, ale nic se neděje, jenže ve hře by se to strašně odsuzovalo a hra by nemohla vyjít.

Mě by zajímalo, proč tam nahoře ve všech státech sedí vypatlané palice. Tohle opravdu není obraz o zdravém rozumu těch lidí.
  • :NO American: Jak by se to amíkům líbilo *4*
  • Zbytecna? Vubec ne, naopak poukazovala na ono dilema, jestli je spravne zabit (obetovat) X civilistu, ale zachranit tak mnohem vic lidi. *3*
  • tou simulací máš na mysli COD ?
  • Já osobně jsem si tu misi třeba užil. Je to jenom hra, nikdo nikomu neubližuje.. Ale hlavně to bylo poprvé, co jsem ve hře dostal možnost hrát za opravdový padouchy, to se mi na tom nejvíc líbilo.
  • I když je to samozřejmě blbost, pravdou je, že tahle mise byla v MW2 naprosto zbytečná a byla tam jen proto, aby udělala hře reklamu. Popravdě dost blbou...
  • Když tě někdo sejme v reálu, tak si nesnížíš obtížnost a nedáš load *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit