Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no lol tak nakonec COD pomohlo k terroristum a stejnak mě to přišla přehnana mise dosti !!!!!ve hře prostě COD hru už nechci vidět hru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Terroristi se beztak raději cvičí s reálnyma zbraněma než někde na hrách. A sakra, třeba v Oblivionu se zabíjí medvědi, vlci tak proto lidé asi zabíjí zvířata, kvůli hrám, už mi to došlo. A hlavně, co se jakej terorista natrénuje u CoD??? Možná ještě to CS, kde postřeh a nějaká ta taktika hraje roli, CoD... jdu a střílím jak pako, sem tam se kryju, lehce mě zasáhnou počkám a jsem zase jako rybička. Jediny co bych podporoval jsou omezení/zakázání "násilnych her" pro děcka, to má logiku (i když filmy jsou toho plny, takže malinko zbytečnej boj), ale tohle je zase jen hledání nepřímého viníka. Já bych teda podle nich zrušil i dějepis... tolik násilí, válek, zákeřných útoků a vražd... fakt, že velká část nemusí být ani zase taková pravda a kolikrát je to neskutečná nuda... a hlavně- děti se to učí už i na základkách to je vrchol :D berte to jako silnou ironii. Kdyby ta mapa nebyla na ruskym letišti ani by si toho nevšimli.
    • upss, chybička se vloudila, omlouvám se, že jsem to tu nechtěně dal 2x jsem tu prvně.
  • Terroristi se beztak raději cvičí s reálnyma zbraněma než někde na hrách. A sakra, třeba v Oblivionu se zabíjí medvědi, vlci tak proto lidé asi zabíjí zvířata, kvůli hrám, už i to došlo. A hlavně, co se jakej terorista natrénuje u CoD??? Možná ještě to CS, kde postřeh a nějaká ta taktika hraje roli, CoD... jdu a střílím jak pako, sem tam se kryju, lehce mě zasáhnou počkám a jsem zase jako rybička. Jediny co bych podporoval jsou "násylny" pro děcka to má logiku (i když filmy jsou toho plny, takže malinko zbytečnej boj), ale tohle je zase jen hledání nepřímiho viníka. Já bych teda podle nich zrušil i dějepis... tolik násilí, válek, zákeřných útoků a vražd... fakt, že velká část nemusí být ani zase taková pravda a kolikrát je to neskutečná nuda... a hlavně- děti se to učí už i na základkách to je vrchol :D *1* *1* berte to jako silnou ironii. Kdyby ta mapa nebyla na ruskym letišti ani by si toho nevšimli.
  • hm. Z naštvání jsem šel ještě pátrat na ct24 po článcích o hrách.

http://www.ct24.cz/domaci/spolecnost/26394-nasilne-a-vulgarni-pocitacove-hry-si-v-cesku-mohou-koupit-i-male-deti/

Nevíte, prosím, název té hry, kde mám zabít, co nejvíce důchodců abych ušetřil státu peníze? :DD
  • Tak to jsem se zase pobavil *1*
  • Každý kdo hraje násilné hry neni normální a měl by se jít léčit.
    • Ty ses LOLek *1*, vzdycky mi zvedne naladu kdyz vidim nejaky vypatlanyho radobymoralistu *3*
    • Kdo je ve společnosti normální je ve skutečnosti zvláštní a tam hrozí problém nečekanyho zvratu. A pak jsou zase extrémy, kdy jsou lidi fakt nenormální až moc. :D Násilny hry kolikrát dokáží pomoct uvolnit v těle agresivitu a to co by se stalo ve skutečnosti, si člověk vypustí páru na pár polygonů.
    • Ten kdo má potřebu trollovat by měl taky :-D
    • Ty se jdi léčit *1* *1*
    • :D:D:D:D:D:D:D:D You made my day!
  • no messi pry hraje fifu denne uz od dvou let a podivejte se kam to dotahl. byvaly prezident usa bush udajne prosedel denne hodiny C&C generals a jak sem mu podarila jeho demokraticka tazeni ya mirem. vladimir putin pry rad hraval ruskou verzi textovky diktator. ja sam sem casto hraval red alert 2 za mlada a dneska mam misto plotu kolem domku tesla veze. spekulovat o tom, ze hry nemaji na cloveka vliv je jasny nesmysl
    • Jj, já jsem zase slyšel že Alexandr Veliký hrál PC hru Alexandr Veliký a že Hitler hrál první díl Call of Duty...
  • omg modern warfare dnes nikdo nehraje, vsichni hraji black ops. To jsou nejaky lamy v ty televizy. za chvili vyjdou supr novy mapy tak si to stahnete at muzem parit
    • Cod stojí za hov*no od World at war
    • Jozef123
      BO je kravina
    • vsichni hrajou BO,no lol *1*
    • RakeW
      Dobré *5*.
  • napriek tomu že ta udalosť je tragická som sa pri čítaní tohto članku fakt zasmial. *4*
  • nechápu jak tyhle nesmyslné bulvární slinty může herní server převzít a ještě položit tak dementní a nesmylsnou otázku *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit