Přejít na výpis diskuzí
Růst jednoho Jediho ze Star Wars: The Old Republic
28.3.2011 | levis
44 příspěvků
-
Kdy prosim vychazi Old republic?:)
-
nikdo to jeste nehral a uz to hromada lidi odsuzuje :) Ja myslim ze Lucasarts a Bioware nejsou firmy, ktere by udelaly zlou vec....nicmene na finalni hodnoceni je treba si pockat az nas do sveho sveta pusti...
-
....to je vazne cool toto....strasne se mi libi jak jedna skupina lidi vidi z pohledu filmu,druha z pohledu predchozich her a ta treti nejhorsi to srovnava s wowkem. Já jsem nad wowkem strávil 4 roky po freeckach i ofiko serverech,pritom jsem velky fanousek SW...ale Vase komentare jsou absolutne...mimo proste...
Co se tyce wowka,pochopil bych kdybysme se tu bavili o hrach ktery skutecne z wowka vzesli jako Runes of Magic,LOTRO apod...ale tohle je hra,ktery uz jen svym zpracovanim se od wowka lisi jak jen muze,vzpominam si jak spousta lidi srovnavalo WoW s tehdejsi Ultimou...ten samy nesmysl...Pro ty co sleduji vyvoj hry jako ja,by uz mohlo dojit ze dej nebude zasahovat ani do udalosti KOTOR,nebo KOTOR 2,resp mozna minimalne. Myslim si ze Lucas Arts pomerne slusne dohlizi na odevy a zbrane,na jejich design a co by co nejvernejsi kopirovali puvodni vzhled obsazeny v clancich,knizkach a casopisech o SW z prostredi Stare republiky. Kdyz uz narazime potom na hry....jeden z duvodu proc je wowko takova pecka je,ze ji muze hrat vlastne kazdy...kupte si slaby pocitac a muzete hrat proste...uz vidim jak by davy jasaly pri oznameni ze na hrani SWTOR potrebujete 4jadrovy procak a dve graficke karty s 1gb operacni pameti a komp vybaveny 4gb OP....pak uz by SWTOR neblo MMORPG ale jen MORPG protoze to massive by tam lehce vypadlo....grafika swtor je vydarena,stejne jako puvodni namet na pribeh,zpracovani video-sekvenci az po detaily jako crafting skilly,guild system a pvp system....a samozrejme pocitam s tim,ze budu mit spoustu negativnich komentaru od lidi,co se zacali zajimat az ted,kdyz je prestalo bavit wow :D may the force be with all of you -
-
námitkxy ohledně grafiky nejsou o tom, že je jednoduchá ale o tom, že dětinskost vizualizace z "clone wars" (digi animáčkem)posunula o třídu hlouběji...
-
-
a ja rkam ze jakekoli namitky ohledne grafiky jsou naprosto zbytecne....detinskost?:D vzdyt to muzou hrat i deti,a dospelejsim to vadit nebude...je to jednodussi,ale neni to nic proti nicemu
-
-
-
spise by to chtelo prijit s necim co posune zanr aspon o kousek dal. tohle je jen dalsi wow ve scifi kabatku, ktery z videi navic vypada o dost hure nez wow hlavne ty animace. podle me dost malo, aby lide prestali hrat wow a presli na starwars
-
Zatim nevim jestli se mam tesit, nebo zustat skepticky.
Pravdu o kvalite se dozvim nejdrive z open bety, pokud nejaka bude a do te doby na SW:TOR radeji moc sazet nebudu.
Takhle uz jsem se spalil s Age of Conan a Warhammerem:AoR....tesil jsem se a pak to dopadlo bohuzel hodne spatne.
Grafika TORu asi mohla byt lepsi, ale zase nemyslim,ze by byla nejak hrozna.
Osobne by mi nevadilo, kdyby byla ve stylu animovanym SW:Clone Wars,ale to je otazka vkusu. -
Zdá se mi to nebo lidi nechápou, že je to hra, že to má být mmo, že to má být rpg? už od dob prvních rpg se hra řídí staty, čísly, počty, vzorci, bez ohledu na to jak velký klacek nebo co postava v ruce měla :)
kdyby to mělo být realistické každý by hrál Jedi nebo Sith a bylo by to o tom, kdo první sekne mečem a usekne druhému končetinu.... -
-
aspon by to nebylo wowko ze SW prostredi
-
Kdyby to melo byt realisticke,tak by hlavne zadni Jediove se svou Power neexistovali *1*
-
-
hehehe nojo :D ale co ty víš... :p
-
-
-
No nevim... Graficky to vypadá jako animáče od Pixaru (stylizací, ne kvalitou), soubojovej systém jako u každýho jinýho MMORPG a celkově to podlě mě moc jako Star Wars nepůsobí. Spíš to vypadá jako "Star Wars modifikace" nějaký jiný hry.
-
-
bioware mam rad ale tohle se mi moc nelibi
-
-
Měli by tam přidat ještě pro všechny ty enemáky nějakou umírací animaci - rozsekán na pět kusů při zabití světelným mečem.
-
vypada to dobre asi zacnu zase hrat na pc :)
-
to sa neda citat tieto diskusie, prosim vas TG spravte ze si mozem odfiltrovat v nastaveniach nech mi zobrazi napr >+2 a pod. diky, lebo toto je odpad