Přejít na výpis diskuzí
Růst jednoho Jediho ze Star Wars: The Old Republic
28.3.2011 | levis
44 příspěvků
-
Kdy prosim vychazi Old republic?:)
-
a ja rkam ze jakekoli namitky ohledne grafiky jsou naprosto zbytecne....detinskost?:D vzdyt to muzou hrat i deti,a dospelejsim to vadit nebude...je to jednodussi,ale neni to nic proti nicemu
-
námitkxy ohledně grafiky nejsou o tom, že je jednoduchá ale o tom, že dětinskost vizualizace z "clone wars" (digi animáčkem)posunula o třídu hlouběji...
-
nikdo to jeste nehral a uz to hromada lidi odsuzuje :) Ja myslim ze Lucasarts a Bioware nejsou firmy, ktere by udelaly zlou vec....nicmene na finalni hodnoceni je treba si pockat az nas do sveho sveta pusti...
-
Ach jo... Tahle hra se tak prezentuje! Je v ní ten filmovej odkaz, a pokud k tobě letí meč jako by byl pověšenej na drátkách tak je to přinejmenší směšné. Ať si říká kdo chce co chce. S tím mečem to je hrozný a já bejt zodpovědnej za videa a bejt zaměstnanec v Bioware tak bych tohle nikdy nevypustil (a to není jen kvůli tomu meči). Nehledě na to, že jsem viděl videa starší kde byli hezčí animace atd. Když už chci nějak hru prezentovat udělám to jak nejlíp budu moct. Ale tohle je fakt fail (a znovu říkám, viděl jsem víc videí a byla mnohem lepší jak je tohle.), vy jste nepochopili, že kritizuju kvalitu toho videa ne hru jako takovou.
WoW právě, že se na to hodilo úplně ideálně. Vem si to z pohledu strategie. Taky tam máš jednotky co v podstatě "tankujou", ty co dělaj "dmg" a jednotky co jsou "support" ať už heal bo nějaký debuffy. Tam to funguje už od základu. Pokud tohle mikro ve hrách nevidíš, tak to není můj problém. Dále ve Warcraft3 byli i mise "něco jako RPG", nebo mise Rexxarem. Bavili mě snad ze všeho nejvíc (možná tam vznikla myšlenka DOTY, což považuju, a diamant v game designu).
Ale ve světě SW? Nic takovýho nefunguje. Jedině možná velký PvP bitvy. Kde se bojuje na všech frontách. A všemožnými způsoby. Ale jako dungeon to tam nemůže fungovat. To je prostě lámání dřeva přes koleno.
P.S. Když jsem nad tím přemýšlel. Jediný co mě napadlo, je oddělit charaktery a každý by měli jiný svoje "dungeony". V jiném stylu. Dejme tomu Jedi by měli něco jako přepadávání a škodění. Ale byli by tam jen oni a byla by to spíš klasická skákačka hopsačka mlátička. Dejme tomu Vojáci by zas měli jiný scénáře. A každá ta class by bojovala na jedný straně fronty za stejným účelem. Finálního konfliktu. Dobra se zlem. (Svět by byl rozsfázovaný na sezony, kde by byl rozdílní kontent pro každou class. A nakonec by se háči utkali mezi sebou. V nějakém konfliktu (dejme tomu jako ve filmu). A kdo by vyhrál tak ten by měl přístup k nějakým odměnám. A pak by začala nová sezona. A tak dokola...) -
....to je vazne cool toto....strasne se mi libi jak jedna skupina lidi vidi z pohledu filmu,druha z pohledu predchozich her a ta treti nejhorsi to srovnava s wowkem. Já jsem nad wowkem strávil 4 roky po freeckach i ofiko serverech,pritom jsem velky fanousek SW...ale Vase komentare jsou absolutne...mimo proste...
Co se tyce wowka,pochopil bych kdybysme se tu bavili o hrach ktery skutecne z wowka vzesli jako Runes of Magic,LOTRO apod...ale tohle je hra,ktery uz jen svym zpracovanim se od wowka lisi jak jen muze,vzpominam si jak spousta lidi srovnavalo WoW s tehdejsi Ultimou...ten samy nesmysl...Pro ty co sleduji vyvoj hry jako ja,by uz mohlo dojit ze dej nebude zasahovat ani do udalosti KOTOR,nebo KOTOR 2,resp mozna minimalne. Myslim si ze Lucas Arts pomerne slusne dohlizi na odevy a zbrane,na jejich design a co by co nejvernejsi kopirovali puvodni vzhled obsazeny v clancich,knizkach a casopisech o SW z prostredi Stare republiky. Kdyz uz narazime potom na hry....jeden z duvodu proc je wowko takova pecka je,ze ji muze hrat vlastne kazdy...kupte si slaby pocitac a muzete hrat proste...uz vidim jak by davy jasaly pri oznameni ze na hrani SWTOR potrebujete 4jadrovy procak a dve graficke karty s 1gb operacni pameti a komp vybaveny 4gb OP....pak uz by SWTOR neblo MMORPG ale jen MORPG protoze to massive by tam lehce vypadlo....grafika swtor je vydarena,stejne jako puvodni namet na pribeh,zpracovani video-sekvenci az po detaily jako crafting skilly,guild system a pvp system....a samozrejme pocitam s tim,ze budu mit spoustu negativnich komentaru od lidi,co se zacali zajimat az ted,kdyz je prestalo bavit wow :D may the force be with all of you -
spise by to chtelo prijit s necim co posune zanr aspon o kousek dal. tohle je jen dalsi wow ve scifi kabatku, ktery z videi navic vypada o dost hure nez wow hlavne ty animace. podle me dost malo, aby lide prestali hrat wow a presli na starwars
-
treba se ti taky splni :)
-
aspon by to nebylo wowko ze SW prostredi
-
bioware mam rad ale tohle se mi moc nelibi
-
hehehe nojo :D ale co ty víš... :p
-
V to doufam, ale moc neverim. Blby na tom je ze v Lego Star Wrs III ty mece vypadaj o hodne lip :)
-
Taky se mi vubec nelibi. A nekvalitni animace grafiku jeste srazeji. Doufam ze herni obsah bude tak vyborny,ze ji nebudu prilis vnimat.
-
Kdyby to melo byt realisticke,tak by hlavne zadni Jediove se svou Power neexistovali *1*
-
Zatim nevim jestli se mam tesit, nebo zustat skepticky.
Pravdu o kvalite se dozvim nejdrive z open bety, pokud nejaka bude a do te doby na SW:TOR radeji moc sazet nebudu.
Takhle uz jsem se spalil s Age of Conan a Warhammerem:AoR....tesil jsem se a pak to dopadlo bohuzel hodne spatne.
Grafika TORu asi mohla byt lepsi, ale zase nemyslim,ze by byla nejak hrozna.
Osobne by mi nevadilo, kdyby byla ve stylu animovanym SW:Clone Wars,ale to je otazka vkusu. -
V ep 2 a 3 žádný Luke nebyl (pokud nemyslíš to mimino na konci trojky). *1* *1* *1*
-
Je to pořád ve fázi dodělávání,upravování,testování :-) je dost času než to vyjde.Tak snad ještě udělaj pořádnej kus práce (s grafikou nepočítám ta bude kreslená :-/ )
-
No musíš brát v potaz to,že je to hra :-) ne film.Nemůžou udělat tak parádně to s tim mečem a sílou.To by jsi mohl říct: "No a ta postava nehýbe prsty to jako jak může chytnout meč,když má tak rozevřenou dlaň :D ".Ve WoW taky nejsou všechny pohyby úplně dokonalý ještě pořád...vem si,když vyšlo WoW,tak taky těch patchů co ve hře bylo a bude.Pořád balancujou postavy,vylepšují atd...
Jinak taky mi přišlo nelogický RPG stylu WoW (dungeony,raidy) do SW...ale když Tank bude ten Voják se zbraní co bude mít štíty + Jedi healuje a dává na něj také obranné věci,tak by to šlo...protivníci také stojí daleko,takže oni se soustředí na toho kdo střílí nejvíc (pulluje,udržuje aggro).A ostatní stojí opodál a střílí a nebo v případě Jediho/Sitha jsou blízko a sekají.
Já sám jsem na tohle opravdu zvědavý a doufám,že to pro Fanouška SW a WOW bude stejně dobré jako WoW a navíc ze stylu SW :-) -
Zdá se mi to nebo lidi nechápou, že je to hra, že to má být mmo, že to má být rpg? už od dob prvních rpg se hra řídí staty, čísly, počty, vzorci, bez ohledu na to jak velký klacek nebo co postava v ruce měla :)
kdyby to mělo být realistické každý by hrál Jedi nebo Sith a bylo by to o tom, kdo první sekne mečem a usekne druhému končetinu.... -
co já vím tak v každé hře když je meč hozen tak se vrací úplně stejně, ať už to byly force unleashed nebo jedi outcast či jedi academy, dycky oblouk točícího se meče do něj a zpět :)