Přejít na výpis diskuzí
Růst jednoho Jediho ze Star Wars: The Old Republic
28.3.2011 | levis
44 příspěvků
-
Takove inside info: na tomto videu se podilel nove najaty zamestanec Bioware Austin - Brandon Miletta, ktery po 2 roky spolupracoval na fanovskem webu a podcastu o SWTOR a pred par mesici ho Bioware najalo. Tomu se rika splneny sen. *3*
-
-
treba se ti taky splni :)
-
-
No nevim... Graficky to vypadá jako animáče od Pixaru (stylizací, ne kvalitou), soubojovej systém jako u každýho jinýho MMORPG a celkově to podlě mě moc jako Star Wars nepůsobí. Spíš to vypadá jako "Star Wars modifikace" nějaký jiný hry.
-
-
bioware mam rad ale tohle se mi moc nelibi
-
-
No nevím, nevím, zatím mě zaujal jenom ten nápad, udělat MMORPG ze světa Star Wars, ale jsem k tomu spíše skeptický. I když možné je vše *5*
-
-
uz od roku 2003 bezi SW galaxies, a od minuleho roku SW clone wars adventures. Star wars je mezi MMO veteran
-
-
Ano to je sice pravda, ale ani jedna hra není tak komplexní, jako právě tato.
-
-
Hmm, tak to bych se hadal. SWG je sakra komplexni a dodnes ma jeden z nejlepsich craftingu vubec. Space ma 100x lepsi nez bude mit TOR a o hracskych domech, story tellerech atd ani nemluve
-
-
-
-
To zas vypadá na hru kde člověk bude muset hrát za holku, kvůli tomu že muž vypadá jak homokláda...
-
-
tos asi nehral Lineage 2 co? :D
-
-
Mě stačil BElf hunter z WoWka. Ten dycky jak střílel, přidřepl a mrkl, a já se pak bál že na mě v Běláku vyskočí jakysyk hovado.
-
-
-
....to je vazne cool toto....strasne se mi libi jak jedna skupina lidi vidi z pohledu filmu,druha z pohledu predchozich her a ta treti nejhorsi to srovnava s wowkem. Já jsem nad wowkem strávil 4 roky po freeckach i ofiko serverech,pritom jsem velky fanousek SW...ale Vase komentare jsou absolutne...mimo proste...
Co se tyce wowka,pochopil bych kdybysme se tu bavili o hrach ktery skutecne z wowka vzesli jako Runes of Magic,LOTRO apod...ale tohle je hra,ktery uz jen svym zpracovanim se od wowka lisi jak jen muze,vzpominam si jak spousta lidi srovnavalo WoW s tehdejsi Ultimou...ten samy nesmysl...Pro ty co sleduji vyvoj hry jako ja,by uz mohlo dojit ze dej nebude zasahovat ani do udalosti KOTOR,nebo KOTOR 2,resp mozna minimalne. Myslim si ze Lucas Arts pomerne slusne dohlizi na odevy a zbrane,na jejich design a co by co nejvernejsi kopirovali puvodni vzhled obsazeny v clancich,knizkach a casopisech o SW z prostredi Stare republiky. Kdyz uz narazime potom na hry....jeden z duvodu proc je wowko takova pecka je,ze ji muze hrat vlastne kazdy...kupte si slaby pocitac a muzete hrat proste...uz vidim jak by davy jasaly pri oznameni ze na hrani SWTOR potrebujete 4jadrovy procak a dve graficke karty s 1gb operacni pameti a komp vybaveny 4gb OP....pak uz by SWTOR neblo MMORPG ale jen MORPG protoze to massive by tam lehce vypadlo....grafika swtor je vydarena,stejne jako puvodni namet na pribeh,zpracovani video-sekvenci az po detaily jako crafting skilly,guild system a pvp system....a samozrejme pocitam s tim,ze budu mit spoustu negativnich komentaru od lidi,co se zacali zajimat az ted,kdyz je prestalo bavit wow :D may the force be with all of you -
-
námitkxy ohledně grafiky nejsou o tom, že je jednoduchá ale o tom, že dětinskost vizualizace z "clone wars" (digi animáčkem)posunula o třídu hlouběji...
-
-
a ja rkam ze jakekoli namitky ohledne grafiky jsou naprosto zbytecne....detinskost?:D vzdyt to muzou hrat i deti,a dospelejsim to vadit nebude...je to jednodussi,ale neni to nic proti nicemu
-
-
-
Strašně hnusná grafika...Star Wars bylo sice vždycky taková pohádka, ale todle je moc...nejsem nějaký prudér co by na grafiku nějak sázel, ale opravdu si neumim představit nějaký vážný příběh o příchodu temnoty alá Sithské imperium když to celé vypadá jako "vybarvi si sám svoje Star Wars v Méďa Pusíkovy"....
-
-
Taky se mi vubec nelibi. A nekvalitni animace grafiku jeste srazeji. Doufam ze herni obsah bude tak vyborny,ze ji nebudu prilis vnimat.
-
-
NO pěkně to vyzerá! :)
-
Jedi Sentinel vypada mooc dobre hh :)
-
bude tam nejaky vztah mezi ucnem a mistrem? ja jen ze Yoda rikal ze vzdycky dva jsou :)
-
Zdá se mi to nebo lidi nechápou, že je to hra, že to má být mmo, že to má být rpg? už od dob prvních rpg se hra řídí staty, čísly, počty, vzorci, bez ohledu na to jak velký klacek nebo co postava v ruce měla :)
kdyby to mělo být realistické každý by hrál Jedi nebo Sith a bylo by to o tom, kdo první sekne mečem a usekne druhému končetinu.... -
-
aspon by to nebylo wowko ze SW prostredi
-
Kdyby to melo byt realisticke,tak by hlavne zadni Jediove se svou Power neexistovali *1*
-
-
hehehe nojo :D ale co ty víš... :p
-
-