Přejít na výpis diskuzí
Rusům stoprocentní daně, Američanům sebrat zbraně – Government Simulator rozpoutá legislativní chaos
23.10.2017 | Václav Pecháček
83 příspěvků
-
Tak tak...
-
Kuřáci jsou největší sobci a velká většina nebere absolutně žádnej ohled na lidi kterým to může vadit. Takže být tebou bych pomlčel. Holt si půjdeš smrdět ven.
-
Tomu se řiká slušnej brainwash dnešní doby...nebo že by zapracovalo školství a reklama?
-
Anonym s nickem TheGGG a avatarem J.B. káže v diskuzi na Games lidem o škodlivosti kouření, čistotě životního prostředí, podnikání a důležitosti toho býti správnou ovečkou pod státní diktaturou. Nádhera :)
-
Democracy tě zabaví jen na pár hodin a pak na hru nikdy nesáhneš.
-
další co má rád anarchii a naprostý nepořádek.... optimálně zrušit všechny zákony, ať si každý dělá co chce...
-
normální podnik si EET pokladnu může dovolit bez problému, napůl krachující pajzl alespoň zavře...
-
ve vsi nebydlím, ale když člověk přijede do menšího města, nemá náladu hledat půl dne hospodu, kde se nehulí
-
GGG, nemáš bydlet ve vsi s jednou nálevnou.
-
Jinak jsem nekuřák a na zastávkách ať je klidně zákaz. *1* Servus cucáci.
-
Jde jen o ten paradox. Když si někdo udělá hospodu i třeba si jí sám postaví tak má svaté právo určit jestli se tam bude kouřit, případně prostory úplně oddělit a nebo kouření zakázat. Ne jak tady ty nesmysli. Viz. ty e-cigarety a další. Kdyby ty zákony nevymejšlela banda ****** ******* ******* *******. Viz naše politická scéna, ty umí jen jedno. *1*
-
když ti zákon nakáže skoč z okna taky skočíš? *1*
-
Bože od tohohle biebera se necháte vytáčet. Plácá bláboly a motá jablka s hruškami. Ale vždyť to se ještě dá pochopit, když je někdo pořád děcko.
Jo a aby ses nenadejchal vzduchu mladej, mohl by ti ublížit :D *1* -
Diskuze by se mohla vratit k tematu, takze dotaz: hral nekdo z vas Demokracii 3, jake to je doporucujete nebo ne? Mne se tam nelibi ty bubliny ale o hratelnosti nemam paru:-)
A Democracy bude asi nejbliz teto pripravovane hre. -
Asi hodne; napoveda: zakladni lidska prava a svobody. Do jake skoly jsi chodil?
-
Co má demokracie společného se svobodou?
-
Jeste si tam oprav ty chyby, jinak ok
-
Mi ale nemáme ani zlomek demokracie takže defakto máš pravdu u nás žádná velká svoboda nen *3*
EEt je jen zlodějna a zbavení se konkurence lol... thGGG slušnej vejmaz to se musí nechat. -
aaa: Když už nic jiného, tak zákaz kouření na veřejnosti by aspoň mělo nějakou logiku a vnitřní konzistenci narozdíl od zákazu v hospodách a barech. Ale stejně by to byla hovadina vzhledem k tomu, kolik jezdí aut. Btw by mě zajímalo, jak moc organismu uškodí, když projdeš okolo kuřáka.
-
hoši, nevíte o čem mluvíte... živnostníci brečí, že nemají svobodu podnikání a že je stát omezuje, ale to se pletou. Nové zákony jsou věc, se kterou musí každý podnikatel počítat. Rozhodli se podnikat dobrovolně a klidně mohou hospodu zavřít, ale díky kvalitnímu zákonu už žádný hulič vzduch neotraví. Podnikání naštěstí není o tom, že si dělám co chci. Díky bohu za tento zákon a za EET, alespoň se prostředí očistí od těch, co už stejně jednou nohou bankrotovali...