Přejít na výpis diskuzí
Rusům stoprocentní daně, Američanům sebrat zbraně – Government Simulator rozpoutá legislativní chaos
23.10.2017 | Václav Pecháček
83 příspěvků
-
Autobus za tu chvíli co stojí na zastávce vyprodukuje tolik splodin asi jako 500 cigaret. To jen takový fun fact...
-
To je zajímavé. V každé diskuzi na toto téma jsou jen slušní a ohleduplní kuřáci, kteří se každého zeptají, než si zapálí a způsobně hází vajgly do koše. Škoda, že existují jen ve virtuálním prostoru. Nebo snad ten bordel okolo zastávek a nádraží dělají nekuřáci neukáznění nekuřáci, kteří asi vybárají vajgly z košů a hází je všude po zemi?
-
Ten zákon je z principu špatně. V hospodách ať se klidně kouří, nemám důvod tam chodit. Co mě štve víc, je to když někdo kouří venku. Cestou z práce mám asi 3 hospody. Případně o víkendu čekat na MHD, sice je vyhrazený prostor, ale k čemu to je, když ho nikdo nerespektuje nebo popojde o metr a kouř je na zastávce stejně.
-
Co jen pěstování, lidi by neměli vůbec doma vařit, vždyť k tomu nejsou způsobilí, chybí jim certifikáty a nikdo nehlídá dodržování hyg. předpisů v jednotlivých kuchyních. Přitom takoví lidé krmí i děti! Myslí tady vůbec někdo na děti?!!!
-
Bobe, tak toleruj fakt, že nějaký podnikatel si za své peníze chce otevřít soukromý podnik podle svého gusta, kde si třeba bude chtít i zakouřit. Ale my všichni víme, jak to různí zakazovači mají s tolerancí. *3*
-
zajímavé, já potkávám většinou spíš neslušné a netolerantní nekuřáky, kteří se snaží svobodu kuřáků všelijak omezovat a k tomu jsou ještě vulgární a hrubí
-
Zaklad je lidska tolerance a slusnist. Kdyby kuraci nebyli bezohledni tak by se to nemuselo resit.
-
Já jsem si vždycky představoval, že zákazy jako ten o kouření hájí přesně lidi jako seš ty. *15*
-
@Tom
-
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans_in_the_United_States
Doporučuju nastudovat, ty západe. Škoda, že nejdeme na západ třeba životní úrovní. My umíme jen haló ČR je papežtější než papež... -
Kolik ti je? Nikdo nema absolutni svobodu musis dodrzovat pravidla
-
Rozdil je v tom jestli omezujes ostatni a zasahujes jim do soukromi. Pochopitelne kdys si das poldeci, nikoho neomezujes. Kdyz delas hluk, omezujes ostatni. Jednoduche jak facka. Chce to jen trochu tolerance vuci ostatni.
-
krom toho, zákaz se vynucuje i v různých uzavřených klubech apod. zkrátka všude, kde se podává občerstvení, netýká se tedy jen veřejných prostor
-
Ja jsem predtim sel do nekolika normalnich restauraci v centre mesta a vzdycky nejakej pablb vytahl cigu. A majitel restaurace nema duvod to resit proto je spravne, ze v tomto pripade zakroci stat. A tim bych tuto diskuzi uzavrel.
-
+ zákaz pěstování vlastní zeleniny a ovoce. Nikdy nevíš, co v té zelenině může být. Ale netřeba zoufat. Korporátní sebranky typu Monsanto se o to postarají.
-
A co teprve alkohol, to je teprve metla - jak škodí zdraví, kolik stojí léčba, vyvolává závislost a co násilných zločinů se kvůli němu stane!
-
Restaurace není veřejný prostor.
-
Je videt ze nekdo nevi co je svoboda podnikani
-
No dalsi na rade maji byt cukr a mastne jidlo, je to prece pro nase dobro, stejne tak jako po zakazu kozesinovych farem se chystaji kluci jedni aktivisticti na Cirkusy, Zoologicke zahrady a nasledne na zakaz domacich mazlicku a zakaz chovu zvirat obecne