Přejít na výpis diskuzí
Rychlejší loadování s patchem pro Deus Ex: Human Revolution
26.8.2011 | levis
32 příspěvků
-
Nejdelší loadingy pamatuju z Gothiců. good times *5*
-
navíc má pomalu každý dneska net, takže stažení patche není problém jak např. před 10ti a více lety.
-
To už je ovšem hodně drsné :-)
-
Nevim co mas za problem se STEAMem..Plne funkcni, bezproblemova a muzes hrat i offline. Plus dalsi veci jako savy na STEAMU, hry na vice pocitacich (PC/Notebook).... Jo problem je kdyz hodne piratis tak je problem s crackem na steam :D
-
treba kdyz to opravovali tak uz byla hra v lisovne *5*
-
Můj rekord byl asi u hry Desperados, jeden z posledních levelů se načítal cca 45 minut, ostatní jen pár minut. Asi jsem měl málo paměti, nevím no :)
-
to je nenapadlo hned? Snad byl nějaký beta-test ne?:\
-
Takže pokud to chápu správně, pro spuštění a hraní nového Deus Ex je nezbytný steam? Už jsem si to chtěl koupit, ale pokud to tak je, tak na DE kašlu.
-
Nevíte jestli to je na ps3 ?
-
b) ono to tak jednoduche neni :-) Znam z vlastni zkusenosti, toto jsou chyby o kterych se vi a proste nez odlozit finalni vydani (pripominam ze hra musi byt hotova nekolik tydnu predem kvuli lisovani placek), tak radsi to vydaji s chybami a chvilku po vydani (prave na tomto se pracuje v tom mezicase kdy se lisuje a distribuuje) vydaji zaplatu na zname chyby. Nebal bych se ze by o tom nevedeli v dobe vydani.
-
"výjimkou nebylo ani čekání přes třicet vteřin." Vzpomínám si, jak jsem kdysi čekal na loady i pár minut a nebylo to nic divného. Doba se mění. To ale nekibicuji, jen vzpomínám :-)
-
a) to je neduh dnešní doby, hra pomalu ještě nevyšla a už je tu patch
b) to si musí stěžovat hráči/recenzenti, aby se něco dělalo s loadingama a podobnými chybami? Co dělali betatesteři? *10*