Přejít na výpis diskuzí
Ryse: Son of Rome chce, abyste bojovali za Řím
30.10.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Jo aha, ty musíš doslovně překládat titulky trailerů, to jsem nevěděl. Ale jasný, kdybys použil vlastní hlavu, třeba by to dopadlo ještě hůř :)
-
Oni to nekde prezentovali jako simulator? Vzdyt je to arkadova akcni rubanice ...
-
Někde sem zahlíd info že to nepojede ve FullHD?
Je to pravda? -
lajk
-
A sakra, Crytek? To jsou ti co dělají ty technologická dema? Tak to mění situaci, honem to papouškovat :)
-
OK, vysvětlím to Cryteku, když pojmenoval trailer Fight for Rome...:)
-
"Ryse: Son of Rome chce, abyste bojovali za Řím ".. Ono se bude bojovat za Řím???! To jako fakt?! Vždyť se to jmenuje Son of Rome, tak jsem myslel, že se bude bojovat za Persii nebo Egypt. Tyjo Aleši, ještě že tě máme.. ale možná už bys mohl začít psát ty titulky méně retardované...
-
Proč bych bojoval za Řím? To teda nevim. To už je víc sympatický bojovat za Kratose a jeho pomstu, než za blbý římany *15*
-
On nejenže mu tu Segmentatu propíchne zepředu (to by šlo, zas tak tlustej plech to není), ale on ho propíchne NASKRZ a ten meč tím plechem projede jak papírem... WTF?!? Možná by se ti hošíci mohli podívat jak taková Segmentata vypadá, jak josu ty plechy tlustí a co to udělá když se do ní něčím píchne.
To že on v několikakilový zbroji dělá piruletky a mává scutem, který taky není peříčko, jak omluvenkou od doktora, to je druhá věc. Jednak takhle se se scutem nebojuje a druhak pokud je oficír, tak ti Scuto nenosili. -
JJ Homéros nepredstavil Helenu ako bezmozgovú kurvičku, ale ako ženu pod tlakom.
-
podle mě chtěli původně konkurenci pro God of War, ale někomu přišlo trapné abys tam bojoval proti Marsovi, Jupiterovi, Plutovi atd. tak to stáhli do "reálnější" roviny *4*
-
Jo. Mne se na tehle hre moc libi atmosfera kerou dokazi s jejich enginem vytvorit. ale to je asi tak vsechno.
-
Samozřejmě to, že Římani dobývají normanský hrad je hodně trapné, ta aréna, co jsme viděli v trailerech byla na Colosseum malá, leda bych nejaký trailer propásl :D, ale ok, Prince of Persia se taky neodehrává v reálné Persii :D V čem musím souhlasit je fakt, že v tom tlaileru je tolik trapných klišé, že se bojím, že slovo "trapné" bych musel říct ještě 10x... btw, snad ta pobitá rodina není jeho, protože kdyby zase další hrdina přišel o rodinu, tak, no, u Joviše!
-
Crytek, podle me, kvalitnim studiem neni. Aspon ted uz ne. Jedine co celkem umi je udelat engine, ale hry samotne uz pokulhavaji. Crysis 3 budiz toho dukazem, navic i predchozi dil stal za pendrek a o F2P failu jmenem Warface asi netreba mluvit (ten nema ani kvalitni grafiku).
-
dá se to udělat i dobře, viz třeba seriál Řím od HBO
-
stejně by byly okoralé, kvůli tomu není třeba být smutný *4*
-
Už dlouho jsem nebyl zvědavej na recenze nějaký hry jako na tuhle... Pokud z toho nakonec bude pecka tak to už je první hra kuli který budu litovat že nemam Xbox... Takže... doufám že to failne! *1*
-
nebylo by špatné kdyby hra ty dnešní děcka i trochu vzdělávala, když už je bez krve protože PG harant, ani by se do ní nemusely tlačit nějaké otravné edukativní prvky, stačilo by kdyby byla historicky přesná
-
Ajajaj. Tady nekomu dosly chlebicky schovane v redakcni lednicce z predchozich predvadecek, tak ted nenavidi svet...
-
Gladiátor áno, Trója je veľmi priemerný film a ako fanúšik Ilias a Odysea som bol sklamaný.