Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja vidim prusvih
  • Tak z té skladby se teda dalo vykřesat milionkrát víc, viz Mass Effect
  • Dycky se najde hra, kvůli které člověk i zalituje, že nemá konzoli, bohužel poslední dobou musí litovat velmi málo, nicméně že nemá konzole dvě :D jo bude mě štvát, že si to nezahraju na PC, ale budu to muset vydržet :)
  • MidnighT91
    http://www.youtube.com/watch?v=7LrVou1Jo7w
  • Trailer se opravdu povedl. Jinak to vaše neustále hledání chyb, obvzlášť když se jedná o Ryse... už je to trápne.
  • Haters web nema zmysel sem niečo pisať...
  • kennyB
    Koukal jsem na letsplay a vypadá to jako hodně dobrá hra. Škoda, že jen na xbox *9*
  • XorxoxTalarius
    No z historickeho hlediska to bude brak, tady se urcite zhodneme vsichni. Ovsem na druhou stranu se musi nechat ze treba takovej "God of War" dava na zadek anticke mytologii tak strasne ze to az pekny neni a nikdo se nad tim nepozastavuje. Takze se hodi rici ze pokud to bude dobra rubacka (tedy ne souboj jednoho tlacitka) tak proc ne, krasna odreagovacka.
    K traileru:
    Prijde mi zvlastni ze ta hra v tom traileru je takova nejaka hnusna, nevim jestli je to chyba toho videa nebo udelali botu soudruzi z Cryteku. A ta hudba se mi tam moc nehodi. Mam ve zbirce par AMV s touto hudbou a ten feeling z toho je o nekolik radu vyse. Takze ke zvolene hudbe nejspis spatny strih.
    • tvrdy.mar
      Souhlas, špatně zvolená hudba a ještě špatně namixovaná a sestříhaná.
    • Asharak
      Souhlas s tím, že hudba je k tomu pokud né špatná, tak dost špatně sestříhaná, alespoň ji mohli dát víc nahlas když už -_- do pozadí radši nějaký "soundtrack pro pozadí" .
  • co cekate je to na konzole pro masy aby rejzovaly... *7*
    • No tak pokud z toho budou rejžovat ty masy... nauč se česky. *10*
  • slyšim Řím a fantasy a naskakuje mi vyrážka..to už je ten herní průmysl tak na dně, že nevymyslej nic jinýho/lepšího? tak hlavně, že se to bude blejskat/svítit, bude všade cákat krev a bude 1000000 způsobů jak useknout hlavu..hmmm invence vládne
    • tohle tady prece ješte nebylo a vypada to originalne (na rozdil od 150 kopie crysis jmenem killzone v podani plajstation)
    • Asharak
      Když to lidi baví tak proč jim takové hry nevyrábět že jo... Řím se učíš na základce, takže nevím proč by měli dělat simulátor Říma. *4* Přidat do všeho trochu nereálnosti je naopak úplně super, koho by bavilo být pravým assassínem? Asi moc lidí ne. *7*
      + si myslím že s tím cákáním krve a useknutými končetinami se ještě dost klidní *15*
      • tak každými sedí něco jinýho, to je jasný, jestli to někoho baví tak fajn.. já jsem spíš chtěl poukázat na nedostatek invence v AAA titulech, kde vidíš buď samý pokračování předtím úspěšných titulů nebo klasickou šablonu - myslim, že v tomhle duchu se vyjádřil i Dan Vávra, že studia nechtěj vrážet prachy do invence, ale do jistoty... o to víc cenim indie, kde je invence jak máku (Trine,Terraria,FTL atd..)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit