Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • článěk od článku se mi to líbí víc a víc!
  • mm.. že by Tommy Towadi ??
  • Tak jestli dělá jen za ohnivou vodu, tak se to určitě vyplatí...
  • je možné, že jako konzultanta si vybrali někoho fundovaného (třeba ten indián je historik). Ale spíš bych to viděl jako tah PR ve stylu:na hře, kde budou dokonce i původní obyvatelé Ameriky, se bude podílet i pravý indián,wow(teda howgh).
  • jojoj...přijel černým humvee v perfektně padnoucím sáčku,alias Boby Sixkiller:-)...ale vážně, co se mi na Ubi celkem zamlouvalo je zpacování prostředí u AC2...nejenom že se snažil o ztvárnění města podle realných předloh, ale i funkce"databáze"kdy se hráč mezi bezcitným mordováním mohl i něco zajímavého dozvědět.což u moc her tohoto žánru nebývá...takže za konzultanta dávám palec hůre:-)
    • firebug
      AC2 me bavil z cele serie nejvice a velkou zasluhu na tom asi mel fakt, ze jsem v Benatkach a Florencii predtim byl a tak nejak mi hra tato uzasna mista pripomnela. To same leto, co jsem hru dohral, jsem se vydal do Italie znovu a navstivil jsem vsechny mista z AC2 (az na Forli) a sve spolucestovatele bavil fakty z one databaze... Ted bych se chtel jeste mrknout do Konstantinopole, ale do USA se fakt nechystam :-(
  • S Assassin's Creed III pomáhá opravdový indián který americkou revoluci přežil a žije dodnes.
  • a to má bejt jako nějaká cena útěchy ? Kdyby to bylo jak se řídí kasíno tak asi nepůjdu za nikím jiným než za indiánem, ale v tomhle ohledu mi to připadá teda jako dost nepovedená propagace
  • Tahle hra me nebere, když zabiják tak jedine Hitman. Kdyby tohle bylo opravdu o stealthu, o více možnostech splnit úkol, o možnosti zabit cil nepozorovane a o rešení ruznych "hadanek" co a jak udelat jako v Hitmanovi, pak bych se o to zajimal. takhle ne, je to jen hezky obal a nic uvnitr *11*
    • deridon
      tak AC se dá hrát též nenápadně.. ale já to hraju spíš typem, jakým je ta hra cílená.. nenapadně se dostat k oběti a zabít ji jakkoliv je to možné (někdy to jde i třeba jedem a nikdo si toho hned nevšimne, pokud tam nejsou nějáké cutsceny většinou) a pak prostě zdrhat.. obzvlast v jedničce jsem to miloval (i když byla silně stereotypní) proplížit se, zabít, filosofie, utěk a k tomu ta epická hudba.. bohužel v Revelations už jsem takový super pocit neměl.. na trojku jsem zvědav, ale taky dávam radši přednost Hitmanovi (bože at je Absolution aspon z části jako Blood Money), Splinter Cell či Thief hrám.. AC je spíš na efekt a ta assassínovost už jde tak něják stranou..
  • Amylee.Anderson
    Tak v tom případě mužeme být rádi, že tu hru nedělaj Evropané... To by byl hl. hrdina cikán.
    • Ellendway
      Tady nejde dát nic jiného něž plus. Docela zajímavá představa po čem by majster cikán šplhal :D
      • Amylee.Anderson
        Po vybydlenejch panelácích a nesbírala by se pírka, ale měděný dráty :D
    • Hairy_Ass
      Cikán na druhou stranu není původním obyvatelem Evropy. *3*
  • Indian pomaha amikom, ktory obsadzovali indianske uzemia, vrazdili, znasilnovali a kradli, v boji za ich nezavislosta :D :D :D. Nasli zapredanca, ktory na tejto vymyvacskej propagande s nimi spolupracuje ...
    • smejki
      bývala-li by byla uplatňována tato logika, je latinská amerika plná španělů.
      • Já to nepřeceňuju, popravdě je mi to docela jedno, ale vím, že to vzniklo jako odpor k Bonapartovi a vyjádření podpoře ústřední Španělské juntě a i tak se na straně povstalců vyznamenávali španělští generálové, ale i tak byla pro obyvatelstvo de facto nezávislost (a diktátoři) lepší chleba, než vykořisťování čistě od španělů
        • Hairy_Ass
          Zas bych ty boje za nezávislost v Jižní Americe a Mexiku nepřeceňoval, de facto se to rovnalo boji za nezávislost jako v Severní Americe. Bojovali tam kolonisté (nebo míšenci) proti své domovské zemi v Evropě, nikoliv původní obyvatelé proti kolonizátorům.
          • Napsal jsem to jako editaci místo jako čisté reakce...co je sakra se mnou špatně *13* Promiň.
    • ty vole a co má ten Indián v dnešní době asi dělat? Živit se sběrem lesních plodů a vyděláváním kožešin? Neblbni zas..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit