Přejít na výpis diskuzí
S Assassin's Creed III pomáhá opravdový indián
2.4.2012 | levis
59 příspěvků
-
Po vybydlenejch panelácích a nesbírala by se pírka, ale měděný dráty :D
-
Tady nejde dát nic jiného něž plus. Docela zajímavá představa po čem by majster cikán šplhal :D
-
Píšu v rámci možnosti (CoD), protože většinu mise jsi nezabíjel nabíhající nepřátele po stovkách, jako v jiných misích, a podobně jako ve skutečnosti si se ukryl a čekal několik hodin až tvůj cíl dorazí. S ARMA se to srovnávat nedá, ale na poměry CoD ta mise byla malý zázrak. Jestli ti tahle mise přišla absolutně přes čáru, tak co asi pak musíš říkat všem ostatním? *4*
-
AC2 me bavil z cele serie nejvice a velkou zasluhu na tom asi mel fakt, ze jsem v Benatkach a Florencii predtim byl a tak nejak mi hra tato uzasna mista pripomnela. To same leto, co jsem hru dohral, jsem se vydal do Italie znovu a navstivil jsem vsechny mista z AC2 (az na Forli) a sve spolucestovatele bavil fakty z one databaze... Ted bych se chtel jeste mrknout do Konstantinopole, ale do USA se fakt nechystam :-(
-
Ta mise byla povedená, líbilo se mi i to, že hráč opravdu letěl s stím letadlem, předtím něž začala ta mise.
Dobrých misí bylo hodně, například noční mise za speciální jednotky nebo ta mise za opuštěného vojáka, kde se hráč musel vyhnout nepřátelům a jen pomocí mapy a buzoly najít několik kilometrů vzdálenou evakuační zónu. Kolikrát jsem sprintoval přes pole celý zadýchaný, zničeho nic přilétla kulka a já do-sprintoval. Občas mě střelili do nohy a tak jsem celou dobu musel plazit sem tam jsem i vykrvácel.
Rozhodně souhlasím a doporučuji čas od času zahrát a připomenout si, jak že vlastně vypadá dobře udělaná vojenská simulace *3* -
To si delas kozy ne?! Nejverohodnejsi? Tak ta obrana ruskeho kola kdy partak jako bulik drepel na otevrenem prostranstvi zcela nekryt a na nas se valily vlny nepratel a na zaver jsem s nim na zadech klickoval mezi padouchy do vrtulniku to byla simulace jako vysita. Nevim jak ty ale pod pojmem verohodnost si predstavuji rozhodne neco jineho. Ze byla kulervouci to bych souhlasil ale take byla absolutne pres caru.
-
článěk od článku se mi to líbí víc a víc!
-
mm.. že by Tommy Towadi ??
-
Napsal jsem to jako editaci místo jako čisté reakce...co je sakra se mnou špatně *13* Promiň.
-
Tak jestli dělá jen za ohnivou vodu, tak se to určitě vyplatí...
-
je možné, že jako konzultanta si vybrali někoho fundovaného (třeba ten indián je historik). Ale spíš bych to viděl jako tah PR ve stylu:na hře, kde budou dokonce i původní obyvatelé Ameriky, se bude podílet i pravý indián,wow(teda howgh).
-
jo no a proto je kazda hra od nekoho jineho
-
jojoj...přijel černým humvee v perfektně padnoucím sáčku,alias Boby Sixkiller:-)...ale vážně, co se mi na Ubi celkem zamlouvalo je zpacování prostředí u AC2...nejenom že se snažil o ztvárnění města podle realných předloh, ale i funkce"databáze"kdy se hráč mezi bezcitným mordováním mohl i něco zajímavého dozvědět.což u moc her tohoto žánru nebývá...takže za konzultanta dávám palec hůre:-)
-
Zas bych ty boje za nezávislost v Jižní Americe a Mexiku nepřeceňoval, de facto se to rovnalo boji za nezávislost jako v Severní Americe. Bojovali tam kolonisté (nebo míšenci) proti své domovské zemi v Evropě, nikoliv původní obyvatelé proti kolonizátorům.
-
Já to nepřeceňuju, popravdě je mi to docela jedno, ale vím, že to vzniklo jako odpor k Bonapartovi a vyjádření podpoře ústřední Španělské juntě a i tak se na straně povstalců vyznamenávali španělští generálové, ale i tak byla pro obyvatelstvo de facto nezávislost (a diktátoři) lepší chleba, než vykořisťování čistě od španělů
-
S Assassin's Creed III pomáhá opravdový indián který americkou revoluci přežil a žije dodnes.
-
a to má bejt jako nějaká cena útěchy ? Kdyby to bylo jak se řídí kasíno tak asi nepůjdu za nikím jiným než za indiánem, ale v tomhle ohledu mi to připadá teda jako dost nepovedená propagace
-
Drž už tu držku a zalez zpátky do hajzlu.
-
PR kok©t
-
tak AC se dá hrát též nenápadně.. ale já to hraju spíš typem, jakým je ta hra cílená.. nenapadně se dostat k oběti a zabít ji jakkoliv je to možné (někdy to jde i třeba jedem a nikdo si toho hned nevšimne, pokud tam nejsou nějáké cutsceny většinou) a pak prostě zdrhat.. obzvlast v jedničce jsem to miloval (i když byla silně stereotypní) proplížit se, zabít, filosofie, utěk a k tomu ta epická hudba.. bohužel v Revelations už jsem takový super pocit neměl.. na trojku jsem zvědav, ale taky dávam radši přednost Hitmanovi (bože at je Absolution aspon z části jako Blood Money), Splinter Cell či Thief hrám.. AC je spíš na efekt a ta assassínovost už jde tak něják stranou..