Přejít na výpis diskuzí
S Assassin's Creed III pomáhá opravdový indián
2.4.2012 | levis
59 příspěvků
-
Ano, mijuniorův příspěvek ve mě také vyvolal vzpomínku na flashpoint. Zrovna mise se zajatým pilotem mě bavila. Strašně se mi líbil ten pocit bezmoci, když jsem věděl, že jestli se rychle nezdekuju, tak mě popraví a já neměl téměř šanci uniknout..... Sakra, teď jsi mi navodil náladu. Snad si to i znovu nainstaluji. :)
-
Minimálně se tak chová :D
-
No, nevím jak tebe či CoDaře, ale mě by to třeba bavilo. :D
(tedy samozřejmě né v tak extrémní podobě) -
Cikán na druhou stranu není původním obyvatelem Evropy. *3*
-
Tahle hra me nebere, když zabiják tak jedine Hitman. Kdyby tohle bylo opravdu o stealthu, o více možnostech splnit úkol, o možnosti zabit cil nepozorovane a o rešení ruznych "hadanek" co a jak udelat jako v Hitmanovi, pak bych se o to zajimal. takhle ne, je to jen hezky obal a nic uvnitr *11*
-
Také pravda , ale na druhou stranu, občas nostalgicky vzpomenu třeba na starou dobrou Operation Flashpoint. V té hře jsem se kolikrát plazil snad i několik hodin vkuse, aniž bych vypálil jedinou střelu, protože jsem opravdu měl pocit, že jsem samotný voják/speciální jednotka/zajatý pilot na nepřátelském území a každá vypálená rána sebou přináší riziko, že mě objeví , dojdou mi náboje a následně mě zastřelí jednou dobře mířenou střelou, ale co je důležité, nesmírně jsem se u toho bavil a měl skvělý pocit už jen z toho, že jsem úspěšně splnil mise s minimálními ztrátami, bez toho aby mě objevili apod. *4*
-
Tak v tom případě mužeme být rádi, že tu hru nedělaj Evropané... To by byl hl. hrdina cikán.
-
bývala-li by byla uplatňována tato logika, je latinská amerika plná španělů.
-
ty vole a co má ten Indián v dnešní době asi dělat? Živit se sběrem lesních plodů a vyděláváním kožešin? Neblbni zas..
-
Indian pomaha amikom, ktory obsadzovali indianske uzemia, vrazdili, znasilnovali a kradli, v boji za ich nezavislosta :D :D :D. Nasli zapredanca, ktory na tejto vymyvacskej propagande s nimi spolupracuje ...
-
na Amíky sere pes :).. Stejně jsou to všechno Evropani :)
-
ME3 už jsme vytlačili, teď budeme tlačit Hašašína...
-
Aha původní američan asi jako tady http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s15e13-a-history-channel-thanksgiving ... Je z jedné šestnáctiny indián takže mu budeme věnovat jen šestnáctinu pozornosti...
-
To by se asi Amíkům nelíbilo, kdybys jim ve hře mohl kuchnout Washingtona. *3*
-
Tak ta mise se ostřelovačem v Černobylu je asi nejlepší mise v celé MW sérii her CoD, a taky v rámci možností vypadá nejvěrohodněji.
-
možná by nebylo od věci aby indián začal zabíjet všechny bělochy bez rozdílu, který se jim nasrali na jejich půdu :)).. Takovou hru bych si docela i zahrál :)
-
Furt bude lepší si pro jednou zaběhat po lese, než pořád skakat po skoro jednom a tom samém městě. Ta fotka na té kánoi na řece americké divočiny vypadá zajímavě. Tomahawk a luk vypadá pěkně surově. Tenhle díl už přehlížet nebudu. Tak jak jsem to udelal u Revelations. Já dávám palec nahoru a doufám že se jim to povede. Hau domluvil sem *1*
-
Nic proti tomu :)
-
Ono by stačilo kdyby řekli,že to bude arkáda a hotovo.Nechápu proč říkají kdo jím radí atd. pak se dá pravém očekávat přesnější provedení.Sice ne tak do extrému jak píšeš ale přeci.Ale oni prostě neřeknou bude to arkáda pro zábavu nečekejte něco extra tak to pak ani nelze řešit.Takto něco kecnou a výsledek je jiný
-
To že je je už v dnešní době "KULTIVOVANEJ" (ala tvůj popis :-D ) neznamená že nepracuje nebo není odborník na jejich kultůru. Pokud vím tak se to nevylučuje.