Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mm.. že by Tommy Towadi ??
  • Veskoslav
    Jak říkám, chudáčci utlačování Indiáni budou zabíjet, zlé ošklivé Angličany proti utlačovaným z původních kolonií......Ble....
    • Jazz
      Drž už tu držku a zalez zpátky do hajzlu.
  • Exkluzivní záběr z natáčení motion-capturing
    http://i.ytimg.com/vi/0sRXkKe9SJk/0.jpg
  • možná by nebylo od věci aby indián začal zabíjet všechny bělochy bez rozdílu, který se jim nasrali na jejich půdu :)).. Takovou hru bych si docela i zahrál :)
    • Hairy_Ass
      To by se asi Amíkům nelíbilo, kdybys jim ve hře mohl kuchnout Washingtona. *3*
      • na Amíky sere pes :).. Stejně jsou to všechno Evropani :)
  • MidnighT91
    Aha původní američan asi jako tady http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s15e13-a-history-channel-thanksgiving ... Je z jedné šestnáctiny indián takže mu budeme věnovat jen šestnáctinu pozornosti...
  • ME3 už jsme vytlačili, teď budeme tlačit Hašašína...
    • jo no a proto je kazda hra od nekoho jineho
  • Tahle hra me nebere, když zabiják tak jedine Hitman. Kdyby tohle bylo opravdu o stealthu, o více možnostech splnit úkol, o možnosti zabit cil nepozorovane a o rešení ruznych "hadanek" co a jak udelat jako v Hitmanovi, pak bych se o to zajimal. takhle ne, je to jen hezky obal a nic uvnitr *11*
    • deridon
      tak AC se dá hrát též nenápadně.. ale já to hraju spíš typem, jakým je ta hra cílená.. nenapadně se dostat k oběti a zabít ji jakkoliv je to možné (někdy to jde i třeba jedem a nikdo si toho hned nevšimne, pokud tam nejsou nějáké cutsceny většinou) a pak prostě zdrhat.. obzvlast v jedničce jsem to miloval (i když byla silně stereotypní) proplížit se, zabít, filosofie, utěk a k tomu ta epická hudba.. bohužel v Revelations už jsem takový super pocit neměl.. na trojku jsem zvědav, ale taky dávam radši přednost Hitmanovi (bože at je Absolution aspon z části jako Blood Money), Splinter Cell či Thief hrám.. AC je spíš na efekt a ta assassínovost už jde tak něják stranou..
  • a to má bejt jako nějaká cena útěchy ? Kdyby to bylo jak se řídí kasíno tak asi nepůjdu za nikím jiným než za indiánem, ale v tomhle ohledu mi to připadá teda jako dost nepovedená propagace

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit