Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podla mna to je velmi dobrý nápad.
    • Také si myslím, ale těm co hru odepsali už teď nezbývá nic než napsat rejpavej koment :-D
  • Tak to aby to prejmenovali na Indian Creed, ... kdyz jim nepomahaj skutecni vrahove.
  • deridon
    a celé vývojářské studio jsou assassíni a hru použivají jako propagandu v boji proti těm zlým templářům!!
  • U Call Of Duty taky pořád říkají,že na tom pomalu spolupracuje celá americká armáda a jak to vypadá.Udělali to jak chtěli a nebo jím experti nakecali kde co.Třetí možnost,že poradily dobře a do hry to opravu přidali,pak ale to musí v armádě USA vypadat zvláštně.
    • Jiste by fandove CoD ocenily kdyby se napr. ve sniperke misi pul dne plizily na misto, tam se dalsi pul den valeli nekde v krytu, vlastni vykaly schovavali do igelitaku a nakonec jednou vystrelily a odebrali se k mistu vyzvednuti. Tolik k armadnim poradcum. *6*
      • No, nevím jak tebe či CoDaře, ale mě by to třeba bavilo. :D
        (tedy samozřejmě né v tak extrémní podobě)
      • Masa-san
        Také pravda , ale na druhou stranu, občas nostalgicky vzpomenu třeba na starou dobrou Operation Flashpoint. V té hře jsem se kolikrát plazil snad i několik hodin vkuse, aniž bych vypálil jedinou střelu, protože jsem opravdu měl pocit, že jsem samotný voják/speciální jednotka/zajatý pilot na nepřátelském území a každá vypálená rána sebou přináší riziko, že mě objeví , dojdou mi náboje a následně mě zastřelí jednou dobře mířenou střelou, ale co je důležité, nesmírně jsem se u toho bavil a měl skvělý pocit už jen z toho, že jsem úspěšně splnil mise s minimálními ztrátami, bez toho aby mě objevili apod. *4*
        • Ano, mijuniorův příspěvek ve mě také vyvolal vzpomínku na flashpoint. Zrovna mise se zajatým pilotem mě bavila. Strašně se mi líbil ten pocit bezmoci, když jsem věděl, že jestli se rychle nezdekuju, tak mě popraví a já neměl téměř šanci uniknout..... Sakra, teď jsi mi navodil náladu. Snad si to i znovu nainstaluji. :)
          • Masa-san
            Ta mise byla povedená, líbilo se mi i to, že hráč opravdu letěl s stím letadlem, předtím něž začala ta mise.
            Dobrých misí bylo hodně, například noční mise za speciální jednotky nebo ta mise za opuštěného vojáka, kde se hráč musel vyhnout nepřátelům a jen pomocí mapy a buzoly najít několik kilometrů vzdálenou evakuační zónu. Kolikrát jsem sprintoval přes pole celý zadýchaný, zničeho nic přilétla kulka a já do-sprintoval. Občas mě střelili do nohy a tak jsem celou dobu musel plazit sem tam jsem i vykrvácel.

Rozhodně souhlasím a doporučuji čas od času zahrát a připomenout si, jak že vlastně vypadá dobře udělaná vojenská simulace *3*
      • Hairy_Ass
        Tak ta mise se ostřelovačem v Černobylu je asi nejlepší mise v celé MW sérii her CoD, a taky v rámci možností vypadá nejvěrohodněji.
        • To si delas kozy ne?! Nejverohodnejsi? Tak ta obrana ruskeho kola kdy partak jako bulik drepel na otevrenem prostranstvi zcela nekryt a na nas se valily vlny nepratel a na zaver jsem s nim na zadech klickoval mezi padouchy do vrtulniku to byla simulace jako vysita. Nevim jak ty ale pod pojmem verohodnost si predstavuji rozhodne neco jineho. Ze byla kulervouci to bych souhlasil ale take byla absolutne pres caru.
          • Hairy_Ass
            Píšu v rámci možnosti (CoD), protože většinu mise jsi nezabíjel nabíhající nepřátele po stovkách, jako v jiných misích, a podobně jako ve skutečnosti si se ukryl a čekal několik hodin až tvůj cíl dorazí. S ARMA se to srovnávat nedá, ale na poměry CoD ta mise byla malý zázrak. Jestli ti tahle mise přišla absolutně přes čáru, tak co asi pak musíš říkat všem ostatním? *4*
      • Ono by stačilo kdyby řekli,že to bude arkáda a hotovo.Nechápu proč říkají kdo jím radí atd. pak se dá pravém očekávat přesnější provedení.Sice ne tak do extrému jak píšeš ale přeci.Ale oni prostě neřeknou bude to arkáda pro zábavu nečekejte něco extra tak to pak ani nelze řešit.Takto něco kecnou a výsledek je jiný
  • Jasě assassin bude Vinnetou, jeho pomocník bude Pátek a jeho teplý pokrevní bratr Old (kterejkoli)...
  • Gojko Mitić ? *1*
  • Ano ved aj s designu hlavneho protagonistu je kazdemu hned jasne ze chcu byt autori skutocne autenticky a jedna sa o indiana ako vysiteho.
  • Cosi
    PR kecy.
    • Jazz
      PR kok©t
    • O PR kecy se samozřejmě nejedná, abych uvedl příspěvek na pravou míru.
    • Proč? U prvních dvou dílů bylo hodně vidět, že Ubisoft svoje domácí úkoly dělá pořádně, a najmout si indiána je vcelku maličkost. Koneckonců, není to poprvé - už to udělali například tvůrci prvního Prey.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit