Přejít na výpis diskuzí
S boxartem Last of Us představeny i bonusy – bude multiplayer
10.12.2012 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Jistě prej pár exluzivitek. Víš vůbec o kolik her přicházíš když máš doma pouze PC? Za které jsi určitě dal víc peněz jak za čtyři konzole. Nemluvě o tom kolik jsi utratil za hry, pokud ovšem nejsi jen smradlavej pirát a já věřím že tady žádní piráti nejsou :)
-
Aby si to 9,5 milonů lidí stáhlo přes torrenty a 0,5 milionů koupilo? :-D Ne, myslím že na to jsou v Sony příliš inteligentní.
-
Zajímavé, že vždycky, když se objeví kvalitní exkluzivita, tak PC hráči zas kecají, aby to bylo i na PC. Kupte si konzoli!!!!!!!!!!
-
nadeje je rovna ciste nula, nicmene PS3 stoji par supu, tak neni problem si ji koupit a hrat. A her, ktere stoji za to, je tam vice, takze to nebude investice kvuli jedne hre
-
To je přesně ten důvod proč s konzolemi v principu nesouhlasím. Nutnost kupovat si do baráku další krám, který je ještě ke všemu už značně zastaralý jen proto, aby si na něm člověk mohl zahrát něco málo exkluzivních her prostě jen tupé rýžování peněz. Jinak Last of Us opravdu vypadá hezky, taky se mi to hodně líbí, ale kupovat k tomu konzoli za 5k+ na kterou bych po dohrání dalšího půl roku nešáhl?
-
facepalm.... *15*
-
Co třeba Beyond, to tě neláká? :)
-
To je hezké a jak dlouho ti to vydrží?
-
Tohle je možná ta hra, kvůli které bych si to ps3 i koupil. Jsem sice odchován na pc, ale proti konzolím, na rozdíl od většiny místní komunity, nic nemám a vlastně už o koupi delší dobu uvažuju. Last of us nejspíš rozhodlo, co si letos nadělím pod stromeček :)
-
Nepovidej. Znas prislovi, nadeje umira posledni?
-
epic fail :D
-
Nechápu tu první větu? Proč se něčeho vzdávat on tě snad k tomu někdo nutí to jsi ještě neslyšel o lidech kteří hrají na PC i konzoli?
-
To není Ellen Page, ale Ashley Johnson. Ellen Page bude až v Beyond: Two Souls. *3*
-
Tak to ti mohu říct rovnou, že nevyjde :)
-
Jsem kovaný PC hráč, který by se PC nedokázal vzdát, i kdyby dávali jiné platformy zadarmo. Ale musím a také rád uznávám, že The Last of Us vypadá/ a doufám, že to bude skvělá hra. Ikdyž některé hry jsou jen na PC či PS3 tak to je, ale u The Last of Us je vidět, že tohle je něco více, než jen obyčejná hra :D
-
s bráchou paříme na xboxu už asi dva roky... teď padlo rozhodnutí a po novym roce kupujem PS3.. Proč? Hlavně kvůli tomu že zbožňujeme postapo a Last of Us vypadá úžasně.. a pak i kvůli dalším exkluzivitkám :) Xbox je sice čupr ale chce to další hry :))) (Dohráli jsme v COOpu snad všechno co šlo)
-
séria Uncharted je povinnost pre kazdého majitela PS3, len je škoda, že to vypadá tak že ND značku pustil a teraz ju zplznia kadejaké druhoradé firmy tak ako to bolo aj s Craschom. Každopádne trilogia Unch je jedna z najlepšich vo videohernom priemysle.
-
A víš co bylo nejlepší na prvním dílu? Že sem se mu hrozně dlouho vyhýbal, páč se cěkal, že to bude další Tomb Raider, akorát za chlapa...Děkuju bohu, že sem do toho nakonec šel *14* Ta voda, výbuchy granátů a ty pohyby a grafika.,,Pecka Gamesa
-
Krabička vypadá moc hezky, Jsem zvědav jestli bude i sběratelka (ale asi ne, jinak by to oznamili už teď).
Ps: Před týdnem jsem se pustil do celé triologie Uncharted a dneska rozehrávám už třetí díl a musím přiznat, že jsem z toho uplně mimo (prvni dil mel nejake chyby). Nemyslím si že The Last of us může zklamat ! -
Jj, Ellen Page je dobrá bábovka:).. to bych ani neřekl, že je jí 26 let.