Přejít na výpis diskuzí
S čím chce v ČR uspět digitální prodejce Green Man Gaming
14.11.2011 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
Stránky (layout) téhle služby Steam velmi nápadně připomínají.
Hlasy, které neustále hořce pláčou nad "€#$" si dovoluji upozornit na občas opomíjený fakt, že k cenám v dolarech je nutné připočítat 20% českého DPH, tedy zvednout konečnou cenu o pětinu. Pak to už často nevypadá tak výrazně nevýhodněji. Samozřejmě, že bych ale preferoval, ať si každý vybere, v čem bude platit. -
-
S tim dph je to nesmysl.
-
Na Green Man Gamingu se ti rozhodně žádnejch 20% DPH nepřičítá!
-
-
No já bych řekl, že se situace pomalu lepší....bohužel velmi pomalu:-D
-
V8žně je mi líto těch naivních chudáků, co neví, že co PC hráč v ČR, to zloděj, lhář a křivák *13*
-
-
Je škoda, že právě takové hov*do kazí pověst konzolářů.
-
-
Stačí steam .... a nebo klíče poid steam další distribuci jedině , když bude přepočítávat eura a dolary
-
Vůbec nechápu co to všechny napadlo rozjíždět další digitální distribuce. Jasně, jdeme s dobou a tak je třeba tomu podřizovat i obchod s hrami. Nicméně se mi zdá, že jdou všichni tak trošku s křížkem po funuse. Steam jasně vládne a trůnu se nehodlá vzdát a na už tak poměrně malém poli PC gamingu rozjíždět další služby, které ho nikterak nemohou překonat (ať už cenově či službami) mi přijde plýtvání penězi. Playman, Comgad pak celosvětový Origin (který má výhodu v exkluzivitě svých her, kde je nutnost viz. BF3) atd. Už to, že kuli BF3 mám Origin mi docela vadí a zařizovat si další služby jen proto, že se tam jednou za 3 měsíce objeví slušná cena, to není pro mě. Opravdu je český herní trh tak rozsáhlí, že si každý vydavatel může dovolit svou vlastní digitální distribuci exkluzivně pro své tituly? Ne, ne.Mě stačí Steam, který co se slev týče má své akce s nepřekonatelnými cenami dost často.
Už teď se těším co zas vymyslí na vánoce, loni GOTY edice Borderlands za 220 Kč a Mafie 2 se všemi DLC za 150 Kč potěšily. -
-
Steam je V EU předraženy jak prase... ty jeho ceny v € jsou ve vysledku casto o polovinu drazsi nez kamenne obchody. A ty to u nas taky nemaji nejlepsi ceny.
pro příklad:
Steam MW3 - 60€ / gamerkeys.net - 23$ ... rozdil nejakych 1100kč
Origin BF3 - 49€ / gamerkeys.net - 25$ ... rozdil skoro 900kč
Ruske kliče FTW, aktivace prez VPN do steamu, pak se jen prepne verze z RU na ENG a pohoda, vysvetleno jak to udelat je tam krok po kroku jak pro debily, podobnych obchodu je spousta jen to chce kouknout jake maji reference -
-
Ty jsi pako, porovnavas oficialni a neoficialni distribuci *7* ...Steam je drazsi, muzes si ale koupit krabici nebo pockat na slevu...
-
Takhle to jde určitě taky a souhlasím, ceny v EU jsou předražené při uvádění titulů, ale mluvil jsem převážně o slevových akcích.
Nakonec ten klíč stejně skončí ve Steamu (či originu) takže pointa pořád stejná.
-
-
na sluzby sere pes. pokad nabidnout rychly download a slusnou nabidku her za dobrou cenu, nevidim duvod lpet na steamu. cena je vzdy na prvnim miste, takze pokad budou levnejsi steam ne steam, budou mit uspech. Naopak cim vic takovych sluzeb tim lip, monopol no go v jakemkoliv odvetvi. a to ze v dnesni dobe terabitovych disku a xgb ram s xcore cpu nekomu strane vadi, ze si ainstaluje programek co ma 30mb, prosiim?
-
-
No vadí mi to už z principu. Nejde o zabrané místo, ale o bordel, který vytváří. A jeden prográmek přežiju, dva rozdýchám, ale abych jich měl desítky na to jak ty říkáš "sere pes". Mě osobně záleží na pohodlí. Přeci jen digitálních distribucí využíváme hlavně kuli pohodlí. Mít všechny hry na jednom místě, automaticky aktualizované ve chvíli kdy ten či onen patch vyjde, mít rychlý download jak říkáš a podobně. Na Steamu budu lpít z mnoha důvodů. Jednak nabízí vše co jsem vyjmenoval, jeho in-game služby jako prohlížeč, chat, achievmenty, možnost pořídit si screenshot z kterékoli hry i takové drobnosti jako zvaní přátel do aktuálně hraných her atd, jsou výbornými pomocníky. Nabízí přehršel způsobů plateb atd. Nabídku titulů ani netřeba zmiňovat a indie tituly za pár euro vedle velkých AAA her je krásný mix. To jsou důvody proč lpím na steamu. Monopol v operačních systémech tu máme dlouho a nikomu to příliš nevadí. Jen bych se prostě nerad dočkal doby kdy hry budou digitálně šířeny exkluzivně přes své digi. distribuce, nic víc. *4*
-
-
na sluzby sere pes. pokad nabidnout rychly download a slusnou nabidku her za dobrou cenu, nevidim duvod lpet na steamu. cena je vzdy na prvnim miste, takze pokad budou levnejsi steam ne steam, budou mit uspech. Naopak cim vic takovych sluzeb tim lip, monopol no go v jakemkoliv odvetvi
-
-
Hmm zajímave ale už teď mám steam a origin a další paskvil do pc který je o tom samém nechci . *2*
-
Nebudte zparchanteli. Takove nepatrne chybicky se vychytaji. Mne se libi, ze maji ceny v dolarech a pokud to bude vyhodne, budu nakupovat u nich. Jedine co mi vadi je, ze nemaji podporu pro RSS ctecky, o ostatnich webu (steam, gamersgate, ...) sleduji nove hry a slevy na rss kanalech k tomu vyhrazenych.
-
-
Gamersgate je suprový..
-
-
"Today only!"... lokalizace jako prase *1*
-
-
Takhle se to dá taky říct, posměváčku! Nejdřív se nauč doopravdy anglicky a pak chytrač ;)
-
-
cože?
...
...
a chceš nám oznámit ještě něco jiného, co by taky nesouviselo s tím, co jsem napsal? třeba něco o klepání řízků? nebo třeba o námluvách mamutů?
-
-
-
ten GMG zatím nic moc. píše sleva 75 % procent, po kliknutí je vidět:
A 33% discount on most of our Square Enix titles, plus massive "deal of the day" reductions, announced daily on the GMG Facebook Page
tedy to ani není česky :) a u všeho je 33 %. to ve mně velkou důvěru nevyvolává, protože to zavání hloupou reklamou.
ano, sleva je TR Underworld, ale ten v tom seznamu vůbec není a člověk si to musí vyhledat ručně, tedy reklama odkazuje na něco jiného... -
-
to je prča. ani to není v seznamu výhodných nabídek.
-
-
asi aby to nikdo nenašel :)
-
-
Vidím to stejně.. http://eweby.cz/Docs/operatorka.jpg
-