Přejít na výpis diskuzí
S čím chce v ČR uspět digitální prodejce Green Man Gaming
14.11.2011 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
Stačí steam .... a nebo klíče poid steam další distribuci jedině , když bude přepočítávat eura a dolary
-
V8žně je mi líto těch naivních chudáků, co neví, že co PC hráč v ČR, to zloděj, lhář a křivák *13*
-
-
Je škoda, že právě takové hov*do kazí pověst konzolářů.
-
-
No já bych řekl, že se situace pomalu lepší....bohužel velmi pomalu:-D
-
Stránky (layout) téhle služby Steam velmi nápadně připomínají.
Hlasy, které neustále hořce pláčou nad "€#$" si dovoluji upozornit na občas opomíjený fakt, že k cenám v dolarech je nutné připočítat 20% českého DPH, tedy zvednout konečnou cenu o pětinu. Pak to už často nevypadá tak výrazně nevýhodněji. Samozřejmě, že bych ale preferoval, ať si každý vybere, v čem bude platit. -
-
S tim dph je to nesmysl.
-
Na Green Man Gamingu se ti rozhodně žádnejch 20% DPH nepřičítá!
-
-
Jaky mate zkusenosti s http://gamerkeys.net kazdej si to vychvaluje,ale neni nekde hacek ?
Treba s temi RU verzemi sice tam je navod,ale kde je jistota,ze nahodou za pul roku se nedostanu na steam,ci mi hra nepojede ? -
-
porušuješ tím podmínky steamu, jestli tím myslíš toto...
-
-
Ale proc by se meli porusovat podminky,kdyz se to takle dela Napr deux ex Skyrim . tim padem se porusili podminky
Ta hra je se aktivuje pres steam zaplatim za klic a jedu ,, Kdyby to bylo nejaky spatny na steamu by byly vlakna o tom,ze nekupovat digitalni klice a podobne -
-
protože to není oficiální prodejce. ve většině případech se jedná o klíče zakoupené v rusku (řada distributorů má v různých regionech rozdílné ceny a v rusku jsou ceny o dost nižší). tedy nějaký týpek v rusku nakoupí a klíč ti prodá. aktivovat se musí přes VPN (steam jako takový by ti kvůli rozdílnému regionu onen klíč nedovolil aktivovat).
porušuješ tím podmínky steamu (tedy ty si koupíš klíč, který by ti normálně steam nedovolil koupit), na druhou stranu s tím asi nic moc dělat nemohou. zatím vím snad jen o jednom případě, kdy se na steamu mazaly uživatelům nějaké hry, jinak ale nic dramatického. volba je na tobě :) -
-
Dobre dekuju za vysvetleni ja prave se ptal lidi,co takle maj a maj to dlouho a zadny problemy .
A co se tyce digitalnich klicu treba z Aglie na to se to taky vaze ? A nebo cesky mmoboost?
Dekuju
-
-
-
-
-
Stejnak to dopadne spatne nevidim v tom budoucnost
-
Dneska Lara Croft And The Guardian Of Light koupená za $2,69. Naprostá spokojenost. Sleva z $20.
-
-
A to se vyplati
-
Eh? V "mé" verzi je zlevněna z 14,99$ na 3,69$...
-
-
Prodal jsem Men of War co byla zdarma za dolar :)
-
-
-
s hovnem
-
Škoda, že se nejmenují Orange Man Gaming. *16*
-
-
Proč jako?
-