Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no zdá se mi to, anebo tam bude Evie mít romaci se stvořitelem telegrafu, Bellem? :D protože zatím co jsem viděl z let's playů, tak Bell se snaží Evie celkem balit a Evie příjde Bell vtipnej, uvidíme, kam až se to dostane. (možná je to moje úchylná fantazie, kdo ví) nicméně na hru se těší a od tiscali předpokládám 8/10, protože hra má nějaké ty bugy a glitche, a modern day je bohužel zase formou helixu, ale jinak hra vychytává hodně věcí z Unity a grafiku tentokrát udržela bez downgradu (nepočítám E3 gameplay, ten měl hodně vylepšenou grafiku na prezentování), příběhové zpracování má o mnoho lepší a zajímavější než nějakej předměstskej románek dvou dětí, plus Londýn jako takovej...pááni, fakt o kus větší než Unity, nemohl jsem těm rozměrům města věřit, a to prý není kompletní Londýn z té doby..a samotná architektura města, byste řekli že se nevyrovná gotickým, nebo prostě staršíím vzhledům, ještě k vidění v Unity, ale noční uličky Londýna...pastva pro oči..déšť se nevyrovná tomu z Black Flag, kde jste jasně viděli částice vody na zemi a na lodi, ale i tak je o dost výraznější než ten z Unity..a gameplay jako takovej je taky o dost vychytanější, třeba skill tree, parkour (sice mě mrzí že Fryovic dvojčata nelezou pečlivě po buduvách jako Arno, ale spíš se jen odrážejí směrem nahoru, ale nu což, hlavní je že do okna se už můžeme dostat jedním tlačítkem a není to pokažené jako v Unity), interiéry přece jen v té hře jsou, ikdyž v mnohem menším počtu, to samé NPC, ale alespoň jsou všechna real, a né jako v Unity kde polovinou z nich jste mohli projít, plus mají spousta různých aktivit a druhů podle toho kde se nacházejí a co je jejich úlohou atd..takže 19. Listopad bude den nákupů Syndicate věcí v mém případě a fakt jsem sakra natěšenej :D
  • aaa denní dávka AS je tu *7* kde je nějaký kreativní názor např o Payday 2 fiasku?
    • o jakém fiasku?
      • Doporučuji si přečíst především o Crimefest Day 1 "free" updatu, který do hry přidal mikrotransakce.

https://steamcommunity.com/app/218620/discussions/
  • trochu ma zaujíma ako to vymysli s tými dvojčatami, však predsa animus číta pamäť predkov testovaného subjektu, to akože obe tie dvijičky sú jeho spoločný predkovia. To už je assassins creed niečo ako Modrá lagúna? Alebo to vysvetlili nejako inak?
    • V tomhle směru mají myslím si v Ubisoftu celkem široké pole:
      - může jít o dvojčata alias sdílí stejné vstupní parametry pro Animus a je na protagonistovi (hráči) čí vzpomínky chce přehrávat

- nebo budeme ovládat v současnosti dvě noname postavy a každá se váže na jednoho z hrdinů

- nebo bude hra koncipována jako betatest zábavní verze Animu a tak bude na výběr banka postav jejichž příběhy chceme prožít; odemčení budou pouze hrdinové Syndicate a zbytek bude permanentně "in development" nepřístupný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit