Přejít na výpis diskuzí
S novou funkcí Share Play můžete na dálku předat kamarádovi ovládání PlayStation 4 hry
27.10.2014 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Chci se zeptat mužů hrát online hru na ps3 a kamarád na ps4 a propojit se ?
-
Mno a az bude ps5 tak asi bude ps4 obsahovat vse co melo:D jinak ty online propojovani atd me moc neberou spis bych zamakal na 30fps, optimalizaci her, cen her a slim verzi ale toho se asi nedockam:( kdyby tady tyhle veci co zminuji byly napraveny uvazuju hodne okoupeni. Ale hrat drazsi hru v podivne grafice na 30fps s tim ze nektere tituly se rewgulerne sekaji i tak to se mi fakt nechce. kdybych ted musel jit dokonzole asi bych zvolil ps4 + diablo3 a pokud by to lso nejake hratelne auta ale jak rikam asi si radsi pockam. cena sice zustane jak je u sony zvykem dlouho stejna ale na optimalizaci by se mohlo zapracovat stejne jako na cene novinek
-
Tak tomas fajn, muzes hrat hry na svem zrcadle :-).
-
To rika ten pravej :-).
-
Jestli vis vsechno jako tohle, tak nevis výbec nic, protoze tohle je fake Jejdasek.
-
Uz bezim do obchodu pro ten shitstation.
-
Jinak sipky do predu drzi tak akorad pc ckari,me dopredu.atd ovladam bambuli,tak me nato staci jen palec. *2*
-
Opravdu?Tak zajezdime!v 21h zapinam ps4 muj nick na ps4 je akta9.jezdim za cs team.Jinak jezdim bambulema,uvidime bambulo jak jezdis.
-
Asi tezko mamlasi, nejsem konzolovy fankid. *3*
-
Ha, já to věděl. Zřejmě nepozorností sis tentokrát svůj příspěvek podepsal :)
-
Jo 10tka pro konzolove blbecky co umi akorat drzet sipku dopredu. A do zatacky maji autoaim. *15* Hloupe dite.
-
Ehm, Microsoft mluvil o půjčování her, ne o streamování hry z jedné konzole do druhé. To je poměrně zásadní rozdíl (ať už z licenčního pohledu, který asi může být hráči jedno, ale hlavně z pohledu hratelnosti, kvality, odezvy apod.).
P.S.: Ale tajně věřím, že to všechno víš a jen děláš trolla, protože jinak se jen zesměšňuješ (ještě víc). -
Minule nekdo pouzil me jmeno a byl jsem zabanovan.Ulmes9tz
-
Cary,kouzla,magie, v ps4 vsechno funguje.Sony tleskam.Chtel bych oslovit v games.cz,at udelaji novou recenzi drive club,uz to jede online,a je to masakr,jeste pocasi a 10 jak vysita.
-
Co to plácáš, ty imbecile?
-
uz jsem stahnul update 2,00,youtube tam nevidim,mp3 player tam taky nevidim,store nejde.pozadi ma 6barev.A share funkci tam taky nevidim.A pri kazdem vypnuti ps4 mi ps4 pipa!Tod vse k novemu update2,00.
-
Jedná sa v podstate a streaming videa z jednej konzole do druhej, škoda, že je to možné len v maximálnom rozlíźení do 720p a 30 fps a v podstate si to aj zaplatíte keď musíte mať pravdepodobne predplatený ps plus účet. Ale aj tak to schvalujem, stále lepšie ako nič ako to je napr. u konkurencie :)
-
Přiznal ses že ty hry co máš na Steamu ani nehraješ, ty si zkaženější víc než jsem si myslel... kdybys aspon něco koupil za své. Nebo si něco i sakra zahrál ne.
Sám si taky ovce, to je pravda... necháváš se (rodiče) dojit. I když ty se necháš dojit i sám. Jednou. Uvidíš. *3*
Jo a ven to jít muselo, tak se nezlob jo. *4* -
ne, od toho je tu gabe a jeho valve *3*
-
A ktera z tech konzoli umi hrat hry? Vidim tu akorat dve promitacky slideshow po 30 obrazkach za vterinu. Tak rychle asi foti moje zrcadlo.