Přejít na výpis diskuzí
S novou funkcí Share Play můžete na dálku předat kamarádovi ovládání PlayStation 4 hry
27.10.2014 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
V dojeni ovci
-
*14* *14* Sony jsou bohové *14* *14*
-
Aneb paranoia v praxi
-
Hlavní funkcí konzolí je hrát hry, pokud si jí kupuješ kvůli něčemu jinému, tak už je to tvoje hloupost. Ty funkce jsou tam pouze příjemné zpestření :)
-
Pokuď nemáš, nemel.
-
Az na to, ze je to nieco uplne ine, ale tak nikto necaka, ze tomu porozumies ;-)
-
Tak je nemocný no, za to nemůže... *7*
-
za to, že ti tak hovorí otec, keď ti krája večeru... *3* *15*
-
On nie je ani Slovak, ani Madar. Je to D3B1L!
-
Jojo potrebujeme vic online funkci. Kazdej musi byt online, jinak by nas nemohli sledovat ze.
-
áno a píšem na Sector, napríklad článok o Mikrotran!!Z!!akciách *8* *8* *15* *15*
-
kamo ty nemuzes bejt slovak ty jsi madar
-
Nepřišel čas na nové, silnější brýle?
"možnost sdílet s kamarádem na dálku hru, aniž by ji vlastnil nebo snad musel stahovat."
Dále z věty výše navíc mj. jasně vyplývá, že se bude z hostitelskýho stroje streamovat obrazový data k hostovi. Určitě minimálně nic pro wifi nebo hraní hry z opačnýho konce světa, pokud by měla být kloudná odezva.
Co se týče tvé zmínky o optice - tady nepůjde ani tak o šířku pásma jako spíš o latence. A v tom se metalika od optiky liší velmi pramálo (už jen proto, že i nakonec to "světlo z vlákna" co dojde někam k aktivnímu prvku se na tom prvku musí přeměnit zpátky na el. signál a naopak). Bitrate kolem 5-10Mbps bude stačit přebohatě. Na to nepotřebuješ optiku. -
Xbone o tom kecal na E3 a absolútne nepochopiteľne zrušil spolu s nezmyselnou DRM ochranou....Sony to ako prvé teda zavádza do praxe a bez zbytočných cool kecov a oblbov na hráča ako bolo viazanie hry na účet, za ktorý sa zniesla na MS vlna zaslúženého hejtu....holt nepočítali že konzolisti nie sú ovce ako PCčkári, čo si nechajú od Valve sr*ť na hlavu a upierať právo nakladať s vlastnou hrou v hodnote niekoľko desiatok eur....
-
Nemám rád konzole a považuju to za návrat do 80let minulého století kdy vládnul Rambo systém. Nicméně Sony (zdá se mi - nemám konzoli) k zákazníkům přistupuje mnohem lépe než Microsoft. Je Je jen můj pocit nebo je to fakticky tak??
-
*6*
Vtipné je že mě "vyhazuje" anonym který fanbojuje Veskoslava a navíc si tam dosadil mou číslovku. To první se mi hnusí ale to druhé... hmm mám být na měkko nebo co? *15* -
Vypadni
-
Aha, takže něco na způsob pc remote controller nebo jak se to jmenuje... dobrá vychytávka co máme ve výčtu nextgen news dál? nanočástice co ovládají hry za vás? *7*
-
Tohle pc rettard race tise zavidi
-
to si urcite povedali aj samuriaovia ked prisla technologicka revolucia do japonska a padali jak hrusky po gulkach