Přejít na výpis diskuzí
S novou funkcí Share Play můžete na dálku předat kamarádovi ovládání PlayStation 4 hry
27.10.2014 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Aha, takže něco na způsob pc remote controller nebo jak se to jmenuje... dobrá vychytávka co máme ve výčtu nextgen news dál? nanočástice co ovládají hry za vás? *7*
-
-
Vypadni
-
-
*6*
Vtipné je že mě "vyhazuje" anonym který fanbojuje Veskoslava a navíc si tam dosadil mou číslovku. To první se mi hnusí ale to druhé... hmm mám být na měkko nebo co? *15*
-
-
-
Tohle pc rettard race tise zavidi
-
to je zas povrchni clanek, jak to funguje jsme se nedozvedeli to si to ten druhy musi tu hru (co ji nema) stahnout a nainstalovat? a pri hrani se jen posilaji data o "pohybu hrace" nebo se stremuje cely obraz a odezva je potom tedy zakonite tak zoufala, ze prakticky slozite casti her s kterymi by clovek prave potreboval helfnout jsou takto nehratelne, pokud oba hraci nesedi na optice?
-
-
Nepřišel čas na nové, silnější brýle?
"možnost sdílet s kamarádem na dálku hru, aniž by ji vlastnil nebo snad musel stahovat."
Dále z věty výše navíc mj. jasně vyplývá, že se bude z hostitelskýho stroje streamovat obrazový data k hostovi. Určitě minimálně nic pro wifi nebo hraní hry z opačnýho konce světa, pokud by měla být kloudná odezva.
Co se týče tvé zmínky o optice - tady nepůjde ani tak o šířku pásma jako spíš o latence. A v tom se metalika od optiky liší velmi pramálo (už jen proto, že i nakonec to "světlo z vlákna" co dojde někam k aktivnímu prvku se na tom prvku musí přeměnit zpátky na el. signál a naopak). Bitrate kolem 5-10Mbps bude stačit přebohatě. Na to nepotřebuješ optiku.
-
-
Jen takový detail, možná nepodstatný, ale Play Station má Trofeje (Trophies), nikoliv achievementy.
-
-
imho pokud by to v tomto modu Trofeje nepocitalo postrada to absolutne smysl to si ten hrac rovnou muze do hry zadat cheat *3*
-
-
A co takhle odezva kuli internetu atd?
-
"Časem sice přestaneme konzole Xbox One a PlayStation 4 označovat za „nové“ nebo „next-gen“, ale zatím ještě nenastal správný čas."
Ten čas nastal v době vydání. Ještě aby také nenastal, když uvedete levný výrobek který "nečekaně" rychle zastarává, stejně jako levný telefon anebo televize. A to, že blbci nejsou schopni dodat vše při uvedení tohle nezmění. Spíše, to je jejich zoufalost. Rok čekat na slíbené funkce je šílenost. -
-
Hlavní funkcí konzolí je hrát hry, pokud si jí kupuješ kvůli něčemu jinému, tak už je to tvoje hloupost. Ty funkce jsou tam pouze příjemné zpestření :)
-
-
A ktera z tech konzoli umi hrat hry? Vidim tu akorat dve promitacky slideshow po 30 obrazkach za vterinu. Tak rychle asi foti moje zrcadlo.
-
-
Tak tomas fajn, muzes hrat hry na svem zrcadle :-).
-
-
-
Ve srovnání s předchozí generací je to náhodou slušný skok.
-
-
Kouzla a čáry.
-
-
to si urcite povedali aj samuriaovia ked prisla technologicka revolucia do japonska a padali jak hrusky po gulkach
-