Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RDR jedna z těch pár her kvůli kterým jsem si toho xboxe koupil a nelituju, gamepad je sice zlo, ale nic s čím by jste si za pár dní hraní neporadili. Už kvůli tomu multiplayeru GoW3 to stojí za naskillování ^^,
  • To já zas naopak L.A noir bych si nechal ujít ,ale Red dead redemtion -budu asi brečet :-(
  • Safraaa *9* mrzí mě to nebot hry z divokého západu je pramálo a tuto jsem chtěl na pc hrát *13*
  • škoda dost jsem se těšil po té co mne exnul xbox *9*
  • No ja sem spis rad ze vydaj na PC L.A Noire *1*
  • smejki
    škoda. jedna z her, co mě setsakra zajímala. I když... oni by to na PC vydali bez těch úchylně úchvatných bugů (human birds, donkey woman), čímž by hra ztratila polovinu svého kouzla *1*
  • Škoda pro PC, jedna z nejlepších moderních her dneška..., konkurovat jí může snad jen Assassins Creed.
  • Tak ono vlastne nevime nic noveho. Porad stejna pisnicka, asice ani jedna moznost neni jista, vlastne spise nevyjde. Ikdyz jsem si vydani na PC pral, uz me to zacalo byt prakticky jedno. Konzoly si nikdy, ani kvuli sebelepsim a originalnejsim hram kupovat nebudu. Pro me je gamepad neskutecnym trestem...
  • Jeste ,ze mam xbox i pc , pc prislo o velmi dobrou hru .
  • fallout
    No pokud by mělo jít o další konzolovou předělávku na PC tak to snad bude i lepší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit