Přejít na výpis diskuzí
S prodloužením bety představili tvůrci i trojici dalších módů pro Star Wars Battlefront
13.10.2015 | Honza Konfršt
46 příspěvků
-
ne, tolik map tam nebude.. možná se seasson passem :D
-
je škoda že hra potřebuje 2GB grafické paměti Ram.
-
No, jestli nekdy vyjde nejaky update kde budou bitvy alespon 32v32 tak to mozna i koupim. Jediny k cemu me zatim beta novych Battlefrontu privedla je, ze jsem zas zacal hrat ty stare *1*
-
Méně hráčů na mapě začne být moderní vždyt to bude jak u MOBA her kdy se hraje maximálně 5v5 tak proč ne i u FPS i když styl BF, více hráčů je beztak spíše ke kopení a větší mapy jim jdou ruku v ruce... méně je prostě někdy více viz RS a taky je to poádně adrenalínová, slátanina která dala takovou pedru do kulí R6 sérii že nevím jestli se z toho vůbec kdy vzpamatuje.
Na druhou stranu by to mohlo být na +- 20 hodin zábava, - ty DLC pak přestane být hra aktuální a jste v píč*. -
Systém karet he? Titanfall? tedy dneska se krade kde se dá.
-
takze battlefront nebude jako batlefield kde ma jedna mapa mody rush a ctf a jine ? tady bude mit jedna mapa jen jeden mod dalsi mapa zase jinej.
-
To ne, no... Dneska už je to i kouzlo za 120 *3*
-
Obojí. WASD + myš (zkoušel jsem 30% ale pak jsem to zas vrátil na těch 20) Jsem na to zvyklý z WT a myslím, že to tu taky funguje. I když nechápu tu nutnost myš vracet, proč prostě stíhačka nezatáčí dál v tom směru?
Kupovat ale asi nebudu, alespoň ne zatím. Do WT brzy vyjdou britský tanky a já určitě budu chtít nějaký prémium.
PS: Mg42 používám taky, granát a sniperku střídám - pořád je to dobrá zbraň na věže, štíty a AT. -
Jak už psal wenceslaus. Dobrá atmosféra a grafika, herně průměr. Systém karet je špatný a doufám, že na základě toho dotazníku ve hře to odstraní a s trochou štěstí i odloží. K tomu nové mody, všechno 6vs6 ??? Naopak měli oznámit nějaký 30vs30. A nakonec season pass pro bohaté.
Těšil jsem se, ale celkově mě více věcí odrazuje. Až bude Premium za +- 1000,- tak o tom začnu uvažovat. Většina posledních her od EA mě stejně zklamala. -
Bety jsou užasné v tom že mnoha lidem otevřou oči a ušetří je od spláchnutí 60€ do hajzlu. Třeba za tu do BF4 sem DICE dodnes vděčný.
-
Na PC. Vím, že se vynuluje jen hrdina či vozidlon ale ten Orbital sSrike jsem dostal asi tak dvakrát (!), což mi přijde taky dost divný. Mám pocit, že termální detonátor mu taky dost ubere - těžko se to určuje, když do něho střílejí všichni. Y-wing jsem sestřelil jednou a ještě omylem, když jsem se se stíhačkami učil a když odlítal. Od tý doby se mi to už nepovedlo.
-
Beta je celkem príma až na pár nedomyšleností a sem tam nějaký ten bug. Avšak za tu cenu si radši počkám, až bude někde sleva ( třeba vánoční... )
-
Pokud jste fanda Star Wars a chcete jednoduchou střílečku s atmosférou filmových bitev, bude vás to bavit. Pokud jste fanda starých Battlefrontů a očekáváte kvalitní online akci, budete dost zklamáni.
-
Mělo, to rozhodně. Jen to nebylo takový to kouzlo za 59 € :-)
-
Open bety jsou užasné v tom, že zdarma dovolí hru vyzkoušet i prudičům a zvědavcům, kteří si pak samotnou hru nikdy nekoupí a nekazí tak potom zážitek ostatním, kterým se hra líbí.
-
Hero Hunt musí být určitě pecka. Zní to podobně jako Wanted v Call of Juarez a to mě vždycky šíleně bavilo.
CTF bych řekl, že trošku pokazili tím, že nemusí být přítomen balíček týmu v základně. Pravda, že v Team Fortress 2 se to tak taky hraje a je to docela sranda.
Droid Run zní taky moc dobře. Hlavně fakt, že se droidi pohybují a tak (doufám) nebude docházet k repeticí HQ postů jako tomu bylo např. Call of Duty. -
Souhlasím s tím, že měli vybrat jinou mapu a nebo alespoň pro Walker Assault mít připravené nějaké vybalancované hráčské buildy na vyšších levelech, protože takhle to mohlo určitě spoustu hráčů znechutit.
Já se bavil i tak, ale cítil jsem při hraní za rebely jistý pocit zoufalství :D .. i když i to možná mělo své kouzlo. -
110eur asi upadly na hlavičku
*16* -
Jo, když člověk vidí ten rozloženej kulomet v ďolíku, náhodný exploze termálních detonátorů a bloudící rakety bez cíle - jen proto, že původní majitel uviděl stíhačkový token, tak je to úsměvný. A trochu fail game designu.
-
no call of duty stojí úplne rovnako